Ez a műremek (direkt nemmondom, hogy játék, mert nem az) ez szerintemis rettenetesnagy! De rettentően ijesztő is ... osztom.
(SPOILER) Ott énis heveny szívritmuszavart kaptam amikor lenéztem a mellvéd mögül a félemeletre, hogy ott van é a csöves. De ha valaki nem ilyen figyelmesen halad előre, hanem inkább érvényesíti a nyomulós leharcolós taktikát, az sokmindenről lemarad.
Amúgy nekem volt még egy nagyobb ijedésem: (SPOILER) a könyvtár alagsorában, mikor araszolgatok előre és csak a vakolat ropog a lábam alatt és hirtelen KRAAAKK leszakad a padló és két emeletet zuhantam. Na az ottvolt. Másik cuki fejezet pedig személyes kedvencem a próbababa raktár és bevásárlóközpont.
A FullScreen FX meg kötelező!! Senki ne kapcsolja ki. Ezzel megölitek, megerőszakoljátok a jól átgondolt ijesztéseket.
Fontos! Akinek lőszer gondjai vannak adhatok egy tippet: én úgy csinálom, hogy mikor egy őrült elkezd rám lőni, megvárom míg kilövi rám a tárat. 45-ös 9 golyó, revolver 6 golyó, pump-action 5 golyó, sawedoff 2 golyó. Ha ezzel megvan, akkor lehetőleg szemmel kell tartani az elkövetkező 4-5 másodperben, vagy nagyon kell fülelni. Ha láthatóan/hallhatóan behelyezte az új tárat, vagy feltöltötte patronnal, akkor nyomok egy taser-t és elveszem tőle. Kész. Ha nem adja akkor még egy tüdőrúgás és biztos nincs ellenvetés.