1859

• Macccy
    Jah! Mégvalami ... arra ha még nem figyeltetek, akkor figyeljetek, hogy minden fegyverrel 5 féle képpen tudtok ütni! Ha oldalazást nyomjátok balra vagy jobbra, ha előrenyomultok ütés közben, vagy ha hátráltok, esetleg ha álló helyben megvetett lábbal emelitek a célszerszámot fejetek fölé ... ez mind mind más eredménnyel jár és van amelyik gyorsabb illetve nehezebben védik ki.
    Személyes kedvencem a tűzoltófejszével balralépve ütni, mert ekkor egy akkora kibebaszott tockost nyomunk el a fejsze fényesre lakkozott nyelének végével, hogy öröm nézni.
  • Macccy
    Nanana ... én sem szoktam felvenni ált. mert:
    1. sokkal izgalmasabbnak tartom a közelharcot
    2. béna vagyok a lövöldözésben, mert reflexem az mint a betépett éticsigáé
    (SPOILER) Pedig a könyvtári archívumoknál volt, hogy 2 tele tár shotgun-t és 1 revolvert is otthagytam egy szimpatikus gázcsőért!

Ez az ammo strategy-guide azon emberek lelkének megmentéséért íródott, akik már lemondtak eme páratlan para-projectről pörölyös pofánpirítós stílusa miatt. Nem venném lelkemre, ha emiatt hagynák félbe.
    Amúgy én a taser-t is csak akkor nyomom le ha 3 emberes túlerő hömpölyg ellenem, vagy ha frásztkapok "valami" -től.
  • Csibe001
    Sztem marha jól megcsiálták nkm pl már nem is hiányzik az ugrás meg gugolás :P
    A demoban még hiányzott..
  • beamkiller
    mondjuk egy FPS nel elvarnam a gugolas es ugras funkciot :), de mas bajom nincs vele, neha erdekes az action:), dde azert kiraly a game.
  • mucsácsó
    C:\Program Files\ACE Mega CoDecS Pack\DashBoard\DashBoard.exe

de ez csak a 6.03-mal van azt hiszem...
    az a legjobb, hogy ha letörlöd...nekem is ez vált be, meg nagyon sok mindenkinek...figyi, ennyit ez a game simán megér, hogy ilyen retkes kodeket letörölj... :)
  • picinrossi
    Hogyhogy jól van feltelepítve?
  • Tatyla
    törölj minden kodeket...
  • STFU
    If you get a black screen on launch and have ACE Mega CoDecS Pack or similar
    codec packs installed on your computer, you will need to disable installed
    codecs from the CoDecS Dashboard settings screen before running the game.
    Please note which Codecs are being disabled so those Codecs can be
    enabled at a later time.

Nekem ez van de mi a feszkes fenet akar ez mondani mi ez you will need to disable installed
    codecs from the CoDecS Dashboard settings screen before running the game mit kapcsoljak ki hol???
  • Halfer
    Én nekem pont az volt a baj, hogy felvettem. 0 töltény, totálkáros volt ráadásul. Nagyon sokat szenvedtem egy ellenséggel mert pont olyan részhez értem ahol nem volt más használható tárgy.
  • moralosan
    Lesz kinti, de akkor meg már azt kívánod "bár ne lenne".
  • Halfer
    Számomra egyetlen negatívuma eddig a játéknak hogy itt is sok a benti helyszín. Örültem az elején mikor utcarészlet volt meg mikor a metroba mentem át. FEAR-ben is kevés volt ilyen de azokat nagyon élveztem. Szal, lesz itt nagyobb kinti rész?
    Amúgy a játék bejön, nagyon beteg! AI itt is remek mint ahogy a Monolithtól megszokhattuk. Szal szinte csak pozitív!
  • arty
    ott a metroban is kell keresni vmi nyomot ... utána pedig a tetökibujon át felmenni a tetejére!
  • pinehead
    SPOILER!!

vegyél mintát az ülésről, amire állt a gyanúsított...
  • pinehead
    egy házban vagyok ,a város mellett, meg kell találnom a főbűnöst(öket), de most muszáj egy kis pihi, mert parahalom ez a hely....
  • Alien1024
    segitsetek!
  • Sly06
    nekem álltalában elég a sokkoló,utánna meg lehet adni nekik lapátot és társait
  • Alien1024
    helsztok! mit kel lcsinálni mikor van 2 metro és 1 kis hejségben levettem 1 piszka csőről az uj lenyomatott utána azal a piszka csővel fel töröm az 1ik metro ajtaját de utána mit csináljak? HELP! elöre is köszönöm
  • Seth
    én se, ráadásul extra jár,ha lőfegyver nélkül viszel végig 1 pályát ^^
  • Maxtreme
    Én állt fel sem veszem a lőfegyvereket, minek? :D
  • Macccy
    Ez a műremek (direkt nemmondom, hogy játék, mert nem az) ez szerintemis rettenetesnagy! De rettentően ijesztő is ... osztom.
    (SPOILER) Ott énis heveny szívritmuszavart kaptam amikor lenéztem a mellvéd mögül a félemeletre, hogy ott van é a csöves. De ha valaki nem ilyen figyelmesen halad előre, hanem inkább érvényesíti a nyomulós leharcolós taktikát, az sokmindenről lemarad.
    Amúgy nekem volt még egy nagyobb ijedésem: (SPOILER) a könyvtár alagsorában, mikor araszolgatok előre és csak a vakolat ropog a lábam alatt és hirtelen KRAAAKK leszakad a padló és két emeletet zuhantam. Na az ottvolt. Másik cuki fejezet pedig személyes kedvencem a próbababa raktár és bevásárlóközpont.
    A FullScreen FX meg kötelező!! Senki ne kapcsolja ki. Ezzel megölitek, megerőszakoljátok a jól átgondolt ijesztéseket.

Fontos! Akinek lőszer gondjai vannak adhatok egy tippet: én úgy csinálom, hogy mikor egy őrült elkezd rám lőni, megvárom míg kilövi rám a tárat. 45-ös 9 golyó, revolver 6 golyó, pump-action 5 golyó, sawedoff 2 golyó. Ha ezzel megvan, akkor lehetőleg szemmel kell tartani az elkövetkező 4-5 másodperben, vagy nagyon kell fülelni. Ha láthatóan/hallhatóan behelyezte az új tárat, vagy feltöltötte patronnal, akkor nyomok egy taser-t és elveszem tőle. Kész. Ha nem adja akkor még egy tüdőrúgás és biztos nincs ellenvetés.
  • Csibe001
    Nem lehet betelni ezzel a játékkal :)
    Nagyon lassan haladok, mert egy csomó részt újrajáccok. :)
    Nkm nagyon bejön!!
  • mucsácsó
    aha, nekem is az van :)
  • MerlinW
    nem nem, csak a kifejezésen mosolyogtam:)
  • Tatyla
    hát ez überbrutál,egyszer-kétszer majdnem befostam,ez sokkal keményebb mint a FEAR,söt a Fearnek is ilyenek kelett volna lenni...
    ja a 16:9-re akkor nem született megoldás?
  • Csibe001
    Nvidia Forceware 84.21
  • Tatyla
    mingyárt éjfél ideje feltelepitenem...
  • Gabe18
    Most hülyeséget írtam?
  • MerlinW
    "ha jól fel van telepitve"
  • Gabe18
    "Az" nálkül is megy ha jól fel van telepitve.
  • picinrossi
    Csak dvd-kép faillel megy?Mert nekem megvan crack-elve és a daemon-ba volt belerakva a dvd-képfaile.De véletlenül letöröltem a képfailt:(.Az nélkül nem is megy?
  • mucsácsó
    melyik driver van fennt? :)
  • Csuhai G
    Thx! :)
  • Csibe001
    No, maradtam a régi driver-nél viszont felhúztam a grafot: 1024, meg jópár dolgot maxra s hihetetlen de most 45 körül a max fps s 30 alá nem nagyon megy O_o
    Nkm meg ez elég ahhoz, hogy jáccak vele :)
    Én is berosáltam párszor..legjobban ott a hányás előtt mikor nézegettem a képet amik kötélen lógtak s egy hörgést hallottam hirtelen meg egy árnyékot :)
    Nagyon-nagyon jó ez a játék, pedig nkm a demoja vontatottnak tűnt.
    S szerintem a csaták is marha jó.Meg van amikor tiszta ideges az ellen, hogy megütöttük látszik a mozdulataiból :P Nagyon komoly, már nem is hiányzik belőle az ugrás meg guggolás :)
    Mindenkinek csak ajánlanám :)
  • mucsácsó
    ide rakd kibontva:
    C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\Condemned
    és itt van a link, feltöltöttem neked:)
    SAVE
    amúgy a 2. pályán tartok :)
  • mucsácsó
    azzal nem nyomtam, csak még a DEMO-val anno, de az nagyon tetszett, kb 7x tuti végigjátszottam :D
    csak aztán a full meglett, az meg rinyált hogy OpenGL 1.3 nemtommi, és cseszett menni...én meg lusta voltam a problémát orvosolni, éshát...
    de tudom hogy nagyon cool game azis :)
  • Csuhai G
    Valaki PLZ #608!! Tökmind1, hogy hol tart, csak ne az 1. pályán!! Előre is kösz!
  • mucsácsó
    engem már amúgy a demo is nagyon magávalragadott, meg úgy nemtom...vártam is rendesen a game-et :)
    az a full screen FX, vagy effect..nemtudom micsoda pontosan, bocsi, de ha azt kikapcsolod, akkor jobban megy a game, ez kétségtelen, ahogy észrevettem, de viszont az is biztos, hogy ez az effect nagyon ráad a hangulatra...
    (ez a szemcse, meg néhány bejátszáskor a feketeség, meg nyomozáskor az a "FEAR-es belassítás" effekt)
    amúgy a 16:9 egyáltalán de egyáltalán nem zavar, sőt mi több, nekem valahogy fel sem tűnt úgy...(igaz 800x600-ban nyomom) sőt talán még rá is ad szerintem is a hangulatra :)
  • Maxtreme
    Van 1-2 game ami méltatlanul nem örven túl nagy népszerűségnek.. :/
    Ilyen pl A Riddick is.. Életelm 1ik legjobb játéka volt. Bármikor nekiálnék még1x :)
  • mucsácsó
    hehe, nagyon király a game :) kívi vagyok erre a jelenetre :)
    talán annyi a baj ezzel a game-mel, hogy nem elég népszerű...habár lehet várunk kicsit, akkor az lesz :)
  • MerlinW
    Jah van egy bevillanás, ahol szanaszét ijed főhősünk, és kidobja a taccsot (pici spoiler:))
    Nemtom scriptelt-e (sztem az) de metrós jelenetnél félelmetesen hagulatos volt, mikor bunyoztál a sínek mellett, s pont akkor zakatolt el a metró, elnyomva a csata zaját:) Nagyon múvis volt:)