Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kinek van már meg?😄
vmi vélemény az istenröl???😄😄
Blekk Síp
JIIIHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

http://imperial.awo.hu/ inen szedem nekem meg ér 200ft ot a játék és max sebeségel szedem rádásul 200ft 7nap letöltési idö kpa az ember. mosdt kezdtem ell délutánra lendt leszs😄😄

ALien

ááááááááááááááááááááááááá
nm hiszem el és RELOADED release !!!!!!😄😄😄😄
MimaSKATE

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

jeee fent van a bithu-n!mindjárt húzom teljes sávszéllel!jejejejje
sztem ez ütni fogja a feart meg a többi nagy gamet is ^^ 😊

én maxxal :ASDF

Kandurex
Ne idegesítsetek már az nforce -al. Az égvilágon semmi köze nincs a játék warez release -hez. Egyszerûen elszállt az adatbázisuk egy szép része és már egy jó ideje próbálják rendbehozni. Nagyjából 2 - 3 hét veszett el úgy tûnik, mondjuk már az is szép munka lesz, ha megpróbálják pótolni. Ez a játék meg olyan alacsony érdeklõdéssel bír a világban, még a Desperados is nagyobb publicitással bír, hogy egyszerûen nevetséges összekapcsolni a kettõt. Még a Half - Life 2 -nél is álta a sarat az nforce, nem egy ilyen 2. osztályú....a nemmondom, mert nyakamnak estek. A 16:9 megbocsáthatatlan 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shodan
én is 3kb/s-el <#mf1>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
<#wow1><#finom>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Agy Halott
érdekes... megjavult az nforce is!
geci töltöm VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ D:😄😄D:

Macccy
ááááááááááááááááááááááááááááááááûû ...
láttam énis vaze ... ha kijóznodtam akko leis tültöm ...

szóval ja

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

bepe79
Kijött.

2006-04-13 PC Game ISOs Condemned Criminal Origins (c) Sega RELOADED 86x50 MB

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17654

"A tengerentúlon már kapható a boltokban a dögös akciófilmek stílusjegyeit magán hordozó Condemned: Criminal Origins PC-s változata. A demo után végre nyomába eredhetünk annak a jóllakott sorozatgyilkosnak és véletlenül benne felejthetünk egy szöges falécet, netán egy tûzoltó fejszét."

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Hát, ez a nap is elhaladt magyar idõ szerint. <#rolleyes> Reméljük, holnap már lesz infó róla.

Suzuki Swift GL 1.3

grebber
Nincsen akkor már lenne több komment.

Next PC upgrade: 2022

Próbáld ki a demót,az a biztos.

Amugy gyanus dolgokat lefényképezõs,halottakat vizslatós,kihalt-sötét házban mászkálós,vascsõvel agyonverõs,shotgun-al szötlövõs FPS.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nna most full komolyan-kinn van már törve vajh??

bepe79
Nekem a demo alapján ez sokkal jobban tetszik és sokkal jobban bejön. Hogy miért, azt már lentebb leírtam. 😊 De szerintem ez sokkal jobb lesz.

Suzuki Swift GL 1.3

Mr_no_NaMe
Hi
Ez milyen játék? Ilyen Call of Cthutulu (sosem tudtam leírni bocs) szerûség?
bepe79
Nah, már délután 6 óra van. Dógozik még valaki ilyenkor újratõtõéknél? <#vigyor><#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

ThugEdge
jaja márciusi adatbázissal😊))de még a fórum is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

bepe79
Mûködik az nforce.

Suzuki Swift GL 1.3

Sephi
Nem nagy szam. De el lehet vele lenni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ne felejtsétek ell hogy xbox360 on is aligjászotak vele amerikába (biztos nem azért mertd szar) nemtom miért. és valszeg ez lehet ott a pc és változatával hogy nem rohannak egyböl a boltba

ALien

bepe79
Most van d.u. 4 óra az USA-ban.. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Törölt felhasználó
Még 2 óra és vége a napnak.Szomorú,hogy még mindig semmi 😞
bepe79
Igen, kint van külföldön; a walmartokban. Tehát az USA területén lévõ walmartokban, ami olyan, mint nálunk az Auch*n.

Suzuki Swift GL 1.3

Agy Halott
azt irtatok, hogy kulfoldon kint van! en tobb nagy kulfoldi torrent oldalon is nezem, de meg oda sem toltottek fel! pedig ott hamarabb meg szoktak lenni a cuccosok mint bitHUmen-en!
Mert túlterhelték az oldalt, ennyi. Most meg adatbázis probléma van....
A nagyobb játékoknál azért szokott leállás lenni, mert túlterhelik az oldalt,,, ennyi.
De nem igaz milyen lusták, hogy még nincs kint a game.<#gunyos1>
de az oblivion elött mér volt leállás??
ThugEdge
na jó de azé senki ne gondolja,hogy az oblivion féle leülés van az nforce-on,pedig ez a gém,<#awink>köpjön le bárki....

képet h tok beszurni??
na má megint bejött
de ez jo jel szal elvileg már holnap má jo lessz
nem sajna mert csak a eleje jött be
egy pill re😞
Seth
és arra az 1 pillanatra láttál valami említésre méltót?

PSN ID.: Beegabor

jajah nekem is!
bepe79
Error: 1 - Database problemLost connection to MySQL server during query <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

második inditásra már nem!! :'(
müködik az nforce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jah bitHU??
ThugEdge
hát tudod a torrent oldal😊

aszfalt??
az mi?
ThugEdge
jaja,én is az aszfaltot figyelem,mert õk már nem 1x feldobtak nforce elõtt még releaseket

bepe79
Valszeg' nem Starforce, hanem SafeDisc7 vagy SecuRom x.y

Suzuki Swift GL 1.3

mé milyen védelem van rajta?

amugy nem szarnak rá...
figy ha a Sims 2 Faily Fun Stuff ra se szartak akkor erre meg végképp nem fognak!!!
de ez az én véleményem!!
Ugye milyen aggasztó? Nincs rajta komolyabb védelem és mégis szarnak rá...