Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmi vélemény az istenröl???😄😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ALien
nm hiszem el és RELOADED release !!!!!!😄😄😄😄
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
láttam énis vaze ... ha kijóznodtam akko leis tültöm ...
szóval ja
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
2006-04-13 PC Game ISOs Condemned Criminal Origins (c) Sega RELOADED 86x50 MB
Suzuki Swift GL 1.3
"A tengerentúlon már kapható a boltokban a dögös akciófilmek stílusjegyeit magán hordozó Condemned: Criminal Origins PC-s változata. A demo után végre nyomába eredhetünk annak a jóllakott sorozatgyilkosnak és véletlenül benne felejthetünk egy szöges falécet, netán egy tûzoltó fejszét."
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Amugy gyanus dolgokat lefényképezõs,halottakat vizslatós,kihalt-sötét házban mászkálós,vascsõvel agyonverõs,shotgun-al szötlövõs FPS.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ALien
Suzuki Swift GL 1.3
A nagyobb játékoknál azért szokott leállás lenni, mert túlterhelik az oldalt,,, ennyi.
De nem igaz milyen lusták, hogy még nincs kint a game.<#gunyos1>#gunyos1>
egy pill re😞
Suzuki Swift GL 1.3
az mi?
amugy nem szarnak rá...
figy ha a Sims 2 Faily Fun Stuff ra se szartak akkor erre meg végképp nem fognak!!!
de ez az én véleményem!!