Nagyon ideggyilok a cucc:) 2. chapter-nl nézem mi van lent az alsó szinten, erre abban a pillanatban felugrik egy muksó, majd visszaesik. Kb 10 centit csúsztam hátra a széken, pedig elég kötél vagyok:)
AI: "Tudják" hol vannak, nincs kezükben fegyver keresnek egyet, ha tudnak pár pofon után elszaladnak egy sarokhoz és ott a sötétben elbújva várnak rád ütésre emelt pajszerral:) Kicsit scriptelt az elhelyezésük (ellenfeleké) de nem túl zavaró, ugyhogy megbocsájtható.
Grafika: ötös, a motort optimalizálták jól F.E.A.R óta, Havoc üt mint midig.
Játékmenet: Van benne némi F.E.A.R (bevillanások, nyomozol, harcolsz, bevillansz, hánysz:) még csak chapter 3-nál járok, remélem nem esik abba a hibába mint a F.E.A.R, amit eleinte élveztem, de annyira monoton volt a játékmenet, hogy emlékeim szerint be sem fejeztem.
Hangok, zene: Tökéletes, profi, beteg. borzalmasan hiteles üveg, fém, fegyver, robbanás hangok. Egyedül talán az ellen jelenlétét "jelző" köhögés nem kéne bele, valamint eldönthették volna hogy emberek vagy zombik ellen harcolunk a játék elején, mert ugyan ember kinézetük van, de a viselkedésük nem az. (lehet még nem tartok ott a storyline-ban, és majd kiderül mi a pálya)
Aki Fear-hez hasonlítja, sztem ez sokkal jobb. Doom3, Far Cry, Fear csak techdemo-k eladható köntösben.