Szombaton nekiestem laza tempóban, vasárnap már csak 1 órácska maradt. Azt hittem azért hosszabb, de nem csalódtam, sőt!
Vélemény:
Végre! Végre nem 20000000+1 lőszer volt, végre a taktika is fontos szerepet kapott és nem csak a "granade, ték kávör"!
A hangulat kiváló, csillagos hatos! Eléggé edzett vagyok és egész jól bírtam egész az Apleeseed pincéig... abban a házban eleinte ugye senki nincs, lemegyek a lépcsőn tátom a szám, fordulok, jobbra, pislákoló fények, semmi... fordulok vissza, totálba kapok egy szétcseszett képű palit, meg egy ütés+hörgés kombót... gyerekek én mindent nyomtam!
Felugrottam egy picit a székből, a lábammal lerugtam az asztal alatt levő dolgokat, és ha egészen pontos akarok lenni, akkor a 01234qwerta és tab billentyűk együttes lenyomásával ragáltam a váratlan eseményre, no meg egy húúúúúúbazmeggel. Később 1 percig mondogattam magamban, hogy ilyen nincs, nem hiszem el, hogy ennyire rámhozták a frászt.
Szóval, ez a játék nálam erősen 9/10. Kiváló történet, a grafika teljesen korrekt volt, a fény/árnyék viszonyok nagyon jók, nagyszerű magyarítás, a textúra magyarításért külön reszpekt! Kegyetlen hangulat... a vége olyan beteg volt majdnem, mint a Manhunté volt.