1859

• KILLER2
    Vettem észre xD
  • Code92
    hát nem épp egy kibelezős játék de folyik a vér rendesen a bunyúk közben :D
  • Qwerty4
    Van sok beteg rész.Ettől a legjobb horror a Condemned. :)
  • KILLER2
    Kipróbáltam a játékot. Hát beszarás. Olvasgattam róla cikkeket, hát tényleg beszarás, hogy milyen hangok vannak benne és az AI is nagyon jó, beszarás, hgy miket csinálnak. És a hangulat meg olyan, amilyennek hallottam. Még el se kezdődött igazán a játék, már árasztja magából a félelmet, sötét termek, félhomály, csörömpölés, hörgés, minden, majd be szarok rajta. Asszem ezt nem egyedül fogom végigjátszani xD
  • KILLER2
    Kommenteket olvasva jó ha a pincés részhez érek, jó lesz elpakolni az asztalom alól a modemet és a mélynyomót, nehogy szétrugjak valamit
  • KILLER2
    Amúgy a játék többi része is olyan brutális, mint a főellenség? Azt láttam videón és hát.... szóval pont olyan. Nem nehézségre gondolok, hanem amikor minden lófaszt ki kell belőle húzni. Szóval a játék többi részében is vannak ilyen "finom" részek?
  • KILLER2
    Napokban láttam véletlen néhány videót a játékról és míg régebben csak tudtam róla, hogy egy újabb horro játék sok csúnyasággal, most igazán kedvet kaptam hozzá. Ha jól láttam van benne nyomozósdi is, faszának tűnik, meg elég rendesen lehet benne belezni. Csak lenne egy olyan kérdésem, hogy ebben a játékban általában sötétek-e a heylszínek és hogy mennyire, valamint egy nehézség is érdekelne, hogy szinte lehetetlen végigjátszani, vagy nem vészes?
  • Qwerty4
    nekem 9550-el is ment és semmi baj nem volt vele :)
  • cesarvialpando
    De másnak működött .
  • davidka003
    Nekem törtön ment 9600XT-vel.
  • JaSoN HuNTeR #1729
    akkor a törtverzió miatt.Vegyétek meg eredetibe
  • cesarvialpando
    Hello tudnátok segíteni? Nem megy a gém és nem tom miért. feltelepítem, crack-elem, elindítom, bejön a fekete képernyő és annyi utána semmi. kérlek segítsetek, ha tudtok !
  • davidka003
    Nem igaz, hogy csak Ati X1000 fölött megy.
    Én régebben egy 9600XT 128MB-al és 768 MB memóriával vittem végig.
  • JaSoN HuNTeR #1726
    Geforce 6600GT-n még megy de Ati X1000 alatt nem megy.Régi 9800 karimon nekem se ment.
  • davidka003
    Nézd meg ezen az oldalon, hogy futna e a gépeden:

Link

Válaszd ki a Condemned-ed és kattints a Can You Run It feliratra.
  • DJviolin
    Szia Dávid! :)

Rég beszéltünk. Még mindig a régi gép, igaz FX5200-as kari beújítva. :D De nem hiszem, hogy ez lenne a probléma, mert olvastam neten, hogy akiknek Radeon 9800-asa, vagy Geforce 6600-asa van, nekik is ugyanilyen fekete képernyő bajuk van.
  • davidka003
    Csá Lanti!
    A régi gépeden próbálod elindítani vagy vettél már új gépet?
  • DJviolin
    Megnéztem. Sajna nem az AC3 a ludas. :(
    Van még fennt:
    -DirectVobSub
    -CoreAVC
  • DJviolin
    Azt nem nagyon akarom, mert kellenek a filmekhez. :) Azért az AC3-at letörlöm.
  • Qwerty4
    tippelni lehet, AC3Filter, de én az egészet lekapnám a gépről :)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nekem is a fekete képernyő hibám van a demónál, és az érdekesség viszont az, hogy nincs fennt az ACE Mega Codecs pakk. :) Szerintetek melyik kodek lehet a hunyó?
    -AC3Filter
    -FLAC
    -DivX
    -Monkey's Audio
    -XviD
  • Qwerty4
    Teljesen egyetértek, szerintem tavalyi év legjobb játéka.
    Már nagyon elfogult vagyok, én adnék neki 9,7/10-et.

Csak kár, hogy még a magyarítás megjelenése előtt játszottam.
  • Tinman #1717
    Szombaton nekiestem laza tempóban, vasárnap már csak 1 órácska maradt. Azt hittem azért hosszabb, de nem csalódtam, sőt!

Vélemény:

Végre! Végre nem 20000000+1 lőszer volt, végre a taktika is fontos szerepet kapott és nem csak a "granade, ték kávör"!

A hangulat kiváló, csillagos hatos! Eléggé edzett vagyok és egész jól bírtam egész az Apleeseed pincéig... abban a házban eleinte ugye senki nincs, lemegyek a lépcsőn tátom a szám, fordulok, jobbra, pislákoló fények, semmi... fordulok vissza, totálba kapok egy szétcseszett képű palit, meg egy ütés+hörgés kombót... gyerekek én mindent nyomtam!

Felugrottam egy picit a székből, a lábammal lerugtam az asztal alatt levő dolgokat, és ha egészen pontos akarok lenni, akkor a 01234qwerta és tab billentyűk együttes lenyomásával ragáltam a váratlan eseményre, no meg egy húúúúúúbazmeggel. Később 1 percig mondogattam magamban, hogy ilyen nincs, nem hiszem el, hogy ennyire rámhozták a frászt.

Szóval, ez a játék nálam erősen 9/10. Kiváló történet, a grafika teljesen korrekt volt, a fény/árnyék viszonyok nagyon jók, nagyszerű magyarítás, a textúra magyarításért külön reszpekt! Kegyetlen hangulat... a vége olyan beteg volt majdnem, mint a Manhunté volt.

Kötelező!
  • Bil Ur Sag
    Ez ellen nem tudsz mit csinálni. A filmes jelleget erősíti a 16:9-es megjelenítés. Kicsit, ezzel a megoldással a 80-as évek eleji olasz horrorfilmek világát idézi, főleg a mosottas, szemcsés grafikával. De hozzáfogsz szokni :) Sőt hozzá kell...mert ha végigtoltad nem mindennapi élményben lessz részed. Jó játékot
  • Tinman #1715
    HELP!

Miért ilyen 16:9-es a kép? Nem lehet ellene valamit tenni, nem Wide a TFT-t és elég zavaró a 2 fekete csík :-(
  • sungsam
    Nagyon ott van ez a játék ,most végeztem ki !

Mindenkinek bátran ajánlom!
  • Tinman #1713
    Köszi srácok!
    Akkor holnap nekiesek :-)
  • Qwerty4
    A 2007-es játékok átlaghosszúságnál egy kicsivel több...
    Másrészt hamar kijátszható, addiktív nem is kicsit!
  • wedge31
    7 óra volt nekem de a stilusodtól is függ neked mennyi lesz.
  • Tinman #1710
    Gondoltam nekiesek valami horror témának és eszembe jutott, hogy anno a CCO-t meg sem néztem... hónapokat nem akarok egy játékra szánni, emiatt kérdezném, hogy kb. mennyi a játékideje?
    Köszönet!
  • Qwerty4
    Nem ugyanolyan szerintem.
    De ennek a kérdésnek nem a Condemned topikban a helye, ez a játékról szól alapvetően, nem a videókarikról.
    KATT!!! - itt érdeklődj...
  • rayx
    Hi valaki meg tudná mondani hogy a GeForce 8600GS az tényleg ugyanolyanmint egy 7600GT?
  • rayx
    Sziasztok a GeForce 8600GS Tényleg csak egy 7600GT-vel ér fel??? :(
  • rayx
    Sziasztok A GeForce 8600GS tényleg csak egy GeForce 7600GT-ér fel???
  • rayx
    Ugy halom egy páran el akadtak a könyv táras réssznél. Még most se jutotatok tovább
  • rayx
    Oh kössz régen volt egy gépem és 800-ason toltam
  • Qwerty4
    na-ná, maxra tegyél fel mindent, jól fog futni...
  • rayx
    Szasztok ezen a gépen mene ez a game 1200-as felbontásban?? Core 2 Duo, GeForce 8600GS, 2GB Ram,Windows Vista, 2.66GHz. Ezen menne?
  • Qwerty4
    megéri rámozdulni :)
    nekem ez a játék alap...
  • A tumi
    Köszi az infót,akkor rámozdulok a játékra.