Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ennek a kérdésnek nem a Condemned topikban a helye, ez a játékról szól alapvetõen, nem a videókarikról.
KATT!!! - itt érdeklõdj...
Qwerty4
Nehéz AZ éleT!
Nehéz AZ éleT!
Nehéz AZ éleT!
<#vigyor3>#vigyor3>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Mindenféle ütõszerszámot részesíti elõnyben a game, azokból van sokféle és élvezetesebb is mint lövöldözni
PSN ID.: Beegabor
Azt hallottam a játékról,hogy keveset lehet benne a lõfegyvereket használni.Nem nagyon ad a játék lõszert.Ez igaz?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
2. emelet, elsõ emelet?Jobb lenne ha feltöltenél egy képet, hogy nézzük meg!És akkor tudnánk segíteni.A pontos helyszín kellene.
Qwerty4
Sztem le fogom törölni.... már egy hónapja nem s játszottam, mindig elveszi a kedvemet a könyvtár😛P
Azért durva volt így elsõre. 😄
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kár, hogy a 2. rész nem lesz pc-re, legalábbis még nem jelentették be a megjelenését.De a CO is egy évvel késõbb jelent meg pc-re, úgyhogy...
Ja és a filmet is készítenek a CO történetébõl.Az mikor fog megjelenni?Várom... 😊
Qwerty4
Úgy látom ebbõl uninstall lesz😞( Pedig nagyom jó gém, de ez a 7-es pálya kifogott rajtam...
Máig nincs ehhez hasonló fps....szerintem...
Izgalmas volt..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak arra kellett rájönni, hogy legyengülése után az álkapcsából kihúzzuk a fémet az 1-es gombbal (ha jól emlékszem).
Amúgy hangulatos csata volt, életem egyik legjobb játékélménye.<#smile>#smile>
Qwerty4
Gázos, de egybõl megvertem..
Tán 1x ütött vissza..menetenként..
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Careful what you look for. You just might find it.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
PSN ID.: Beegabor
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nem tudom mit csináljak, még mindig ott vagyok elakadva, de SEHOL sem találom azt a kibayott létrát😛 A nagy könyvtárszobában. én nem mondtam csarnokot.