• Killberk #1508
    Spoiler!

Nah megvolt a szekrényes rész, de a poén az, hogy a sárga szekrényes részeknél léptem párat, azt pár másodperc feszült figyelem, megint pár lépés, megint figyelés. Hát nem haladtam túl gyorsan.
    A zuhanyzó brutálisan nézett ki.
    Mivel számítottam rá, hogy hullánál valami hirtelen bemozdulós dolog lesz, vagy Ő, vagy bevágás, ezért ott bizony nagyjából eltakartam monitort, miközben bizonyíték készítéssel bajlódtam. Szal így nem ütött annyira az a rész, de öszintén szólva nem is bánom, nekem már így is teljesen kikészültek idegeim attól a sok "szar" horrorjátéktól meg filmektől amiket néztem.
    Az a fura, hogy bár már tényleg nem bírom annyira horrort mint régen, mégis játszok Condemned-del, pedig asszem ez viszi eddig prímet nálam parában. Valszeg helyszínek kidolgázásának nagy szerepe van ebben. Mert bár itt félek mnoitor elött, mégis megyek előre, ahelyett hogy hagynám egész játékot.
    Most lepusztult házba vagyok. Földszintet már szép lassan bejártam, mehetnék pincébe vagy emeletre. Hát nagyon sehova se akaródzott, inkább most kiléptem.