Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafikája messze elmarad a F.E.A.R.-tól, meg van ez a "zaj" vagy hogy hívjam a képernyõn. A hangjai sem szólnak úgy mint a F.E.A.R.-nak. De eddig jó.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A feladatok érthetõsége nem vészes, nem kell nagy angoltudás + a story is eléggé érthetõ, sztem nyugodtan nekifoghatsz magyarítás nélkül, bár te tudod eldönteni hogy mi is jó neked...
Qwerty4
én pedig ma nekiesik a F.E.A.R. - Extraction Pointnak, így:<#violent>#violent>
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.FarCry
3.Half Life 2
Az elsõ három nálam.
Qwerty4
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
amúgy most a suliban vagyok,és most öltem meg azta kövér fickót(meg egy kicsit halattam elõre)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy nem ilyedtem meg a könyvtárban,de naggyon szívatós volt(azokra a kis köcsög szörnyekre gondolok) és ha majd a tanár mondja,hogy a könyv olvasása nem káros,megmutatom neki ezeket a kis férgeket😄
(nekem azaz elméletem ezekrõl,hogy miután leégett a könyvtár nagyrésze,és nem maradt semmijük,elkezdtek olvasni...a többit gondolom értitek)XD
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
(azóta én nyugisabb játékokat játszodtam, Splinter Cell, Call of Juarez(most vagyok az utolsó epizódnál)<#hawaii>#hawaii>, de holnaptól újból a horroré lesz a szerep, nekifogok a F.E.A.R. - Extraction Pointnak<#eljen>#eljen>)
Qwerty4
"Csak nem értettem a végét." - én sem nagyon, talán a szörny szelleme belénk szállt a szörny megölése után, a víziók valóra váltak tehát...
Qwerty4
Na kicsit visszaolvastam, most tojtam össze magam a szekrényeknél, és küzdöttem az úszómedencében. Tehát itt járok. Még hány pálya van a végéig?
most még mindig csak annál a plázánál(?) vagy minél tartok,csak most mentem elõre egy epizódot...de sajnos naggyon lassan haladok😞
na és most hol tartasz?
Qwerty4
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tényleg az egyik legkiemelkedõbb ez a rész, de a könyvtáros fejezet az én kedvencem...<#smile>#smile>
Qwerty4