1859

• Qwerty4
    ja
  • JaSoN HuNTeR #1538
    érdekes játék:D
  • Qwerty4
    a könyvtárban lesz pár érdekes lény, miközben a könyvespolcok közt mászkálsz, ott rázogatott a hideg nagyon
  • Apus
    elég hamar lesznek ilyen csoffatag palik amik nem emberek, már asszem a metróalagútban is. jó poén amikor a homeless csókák bunyóznak velük.
  • JaSoN HuNTeR #1535
    összeülünk páran azt kitoljuk:DDDDMondjuk még az elején csak emberek vannak:D De azért parás:)CSak azt szeretném tudni hogy hol jönnek be a lények(Zombik meg ezek)
  • Code92
    próbabaák nem támadnak:) de az áruházban vanak olyan zombi szerű emberek akik bújkálnak, és a legváratlanabb pllanatban megragadják a pofád és ráncigálhatod jobbra-balra az egeret h. leszedd őket magadról, nah az eég parás, meg a suliban mikor a tesaitanárt kell fotózni meg van még sok ilyen "paranormális" rész amik nagyon fosatósak, mikor megtalálod az igazi match maker holttestét a saját módszerével kivégezve az kemény meg van még sok, próbáld ki
  • JaSoN HuNTeR #1533
    Ebbe a játékba melyik rész a legparásab?Mert hallotam olyan hogy megtámadnak a Probababák,De ezek milyen lények???:D Elején csak emberek vannak:S
  • xotyi
    Thx, megvan ^^
  • Code92
    www.wanadoo.netipar.hu itt nézd meg sztem itt még fentvan
  • xotyi
    Torentet márt hiába is próbálom max 2kb/s a letöltés és aziscsak kb 10 percig üzemel azt nagy 0 az összes torrent amit találtam ilyen... :(
  • Qwerty4
    én sohasem felejtem el, várom a 2. részt pc-re de nagyon
  • Code92
    tegyél be pót alsóneműt, nagyon szaratós gamma.
  • Apus
    itt megtalálod
  • xotyi
    Épp most kutatok a játék után Gépcsere előtt állok és eddig nem volt alkalmam kipróbálni ezt a játékot,de most ez lessz az első játék a gépemen,csak seholsem találom... 576-áruházan sem meg sehol... Tudtok segíteni? apropó ami még furább működö torrent sincs márt :O ennyire elfelejtették az emberek ezt a gammát?
  • Morisz
    nekem is pon tilyen hang problémám volt!nekem úgy sikerült h pont mindent kikapcsoltam az Audio beállításoknál!tehát EAX vagy mi azt is ki tehát mindent kapcs ki és ugy prób meg!
  • svédcsepp
    Az a fúra,hogy minden más müködik.Újabb játékok mennek,winamp megy....
  • Qwerty4
    hát egyenlőre hangkártya driver csere vagyis frissítés, hátha vmi elállítódott a drivernél, először ezt próbáld meg...
  • svédcsepp
    pacsker

Még régebben fenvolt a gamma,akkor nem volt vele problémám.
    Most viszont 3× is feltelepítettem egymás után,de a probléma nem oldodott meg.Történetesen az,hogy nincsen hangja.Már menűben is engedélyeztem mindent,akkor se lett jobb.Van valakinek erre valami ötlete
  • Code92
    jav:hangulat
  • Code92
    ja talán a leírhatatlan a legjobb szó rá, ha nagulet a végéig szinte ugyanolyan nyomasztó, és ebben van egy amolyan motíváció h. vidd végig szal nekem nagyon bejött.
  • WTH
    Ez normális.
  • Qwerty4
    sztem nem cseszted el
  • Qwerty4
    Igen, ennek a játéknak a hangulatában van valami leírhatalan, áááá nem is tudom kifejezni annyira rabja lettem ennek a gémnek amikor játszodtam, az elején állandó gyomorgörcsöm volt, féltem is nem kicsit, a végére már eléggé hozzászoktam, sajnos azóta nem játszdotam horrort de most letöltök párat, kíváncsi vagyok hogy mennyire fogom azokat bírni, már biztos közel se lesz annyira félelmetes semelyik.
    Számomra már az alapjátékok egyike, sok év múlva se fogom elfeledni az biztos.
    És a Monolith a világ legjobb gyártója, a F.E.A.R. se kutya, bár a kieg. elég gyengus lett, de tisztelet nekik.
  • Apus
    Srácok most mivan a végén? Van ugye a választás, hogy mit teszünk, kipróbáltam, de mindkét esetben ugyanaz a videobejátszás jön a végére. Ez normális, vagy elcsesztem valamit?
  • Code92
    :D jajj hányszor meséltem már ebben a topikban a tavaly nyári kalandomat, mikor az abalakban láttam egy (utólag kiderült) fátr mozogni és már a falhoz kjaptam h. kitépjek egy csövet......
    ez a játék ez kész, akkora szorongás volt ezzel játszani, hogy az leírhatatlan állati parás és elvetemült ez a game , igazából én értettem a lkényegét angolul is, meg utána is olvastam, a története az nagyon odabasz.
    Asszem v.hol meg is szavazták az év legeredetibb történetű gammájának, már nem tom h. hol.
    Miután kvittem ezt a játékot utána fél évig nem volt olyan gamma ami a minimálisnál jobban beijesztett volna.
  • strebacom
    Én már réges-régen végigtoltam és ráadásul 3-szor, de azért most magyarul sem hagyom ki!!!!
  • grebber
    Igen várok a game-el legyen az bármilyen jó is hogy értsem mi a lényege.
  • Qwerty4
    Eddig képesek voltatok várni a játszással?
    Én ahogy megláttam a játék screenshotjait nem haboztam, nem érdekelt hogy van-e magyarítás vagy nincs nekifogtam a kalandnak.
  • strebacom
    Én is !!!
  • grebber
    Na akkor végre felteszem a fullt!
  • strebacom
    Ma jelenik meg a magyarositás, tessék figyelni :CONDEMNED HUN !!
  • Killberk #1508
    Spoiler!

Nah megvolt a szekrényes rész, de a poén az, hogy a sárga szekrényes részeknél léptem párat, azt pár másodperc feszült figyelem, megint pár lépés, megint figyelés. Hát nem haladtam túl gyorsan.
    A zuhanyzó brutálisan nézett ki.
    Mivel számítottam rá, hogy hullánál valami hirtelen bemozdulós dolog lesz, vagy Ő, vagy bevágás, ezért ott bizony nagyjából eltakartam monitort, miközben bizonyíték készítéssel bajlódtam. Szal így nem ütött annyira az a rész, de öszintén szólva nem is bánom, nekem már így is teljesen kikészültek idegeim attól a sok "szar" horrorjátéktól meg filmektől amiket néztem.
    Az a fura, hogy bár már tényleg nem bírom annyira horrort mint régen, mégis játszok Condemned-del, pedig asszem ez viszi eddig prímet nálam parában. Valszeg helyszínek kidolgázásának nagy szerepe van ebben. Mert bár itt félek mnoitor elött, mégis megyek előre, ahelyett hogy hagynám egész játékot.
    Most lepusztult házba vagyok. Földszintet már szép lassan bejártam, mehetnék pincébe vagy emeletre. Hát nagyon sehova se akaródzott, inkább most kiléptem.
  • Code92
    hát nem lövöm le a poént de nem az a szekrény volt az az óriási para rész.
  • Killberk #1506
    Nekem eddig az Alien versus Predator volt az etalon parás játékok közül, de Condemned asszem átvette helyét, pedig még csak most jöttem ki az áruházból. Hihetetlen jók a pályák meg a hangok.

Spoiler!
    Már régebben olvastam, hogy majd egy szekrénynél nagy para lesz, de azt pontosan nem tudtam hol. Hát már volt hogy metróba se mertem kinyítni szekrényeket, de mikor áruházba végre megtaláltam Match Makert az öltözőszekrénybe, gondoltam na itt lesz majd a nagy ijesztés. Úgy csináltam meg bizonyítékokat, hogy félrenéztem monitorról és csak szemem sarkából zoomolgattam, miközben nő beszélt telefonon, addig is kitakartam félig monitort. :D
  • grebber
    Az haggyán hogy messze van a november hát még a PC-s verzió:(
  • Hellsing47
    Condemned 2 előrendelés?
    [2007. március 15. @ 16:18 - Alwares]
    A FEAR-t is készítő Monolith, Condemned: Criminal Origins című játéka a tavalyi évben a horror stílusú játékok kedvelőinek kedvence lehetett.

Arról hogy készül-e és hogy mégis milyen lesz a második rész egyelőre nem nagyon tudni semmit, de a napokban többen is felfigyelhettek hogy a Play.com nevű internetes áruház, az Xbox 360-as játékok közé előrendelésbe helyezte a Condemned 2-t. A megjelenést november 30-ra tűzték ki, remélhetőleg nem vaklárma és az ősszel ismét egy a Monolithtól megszokott, hátborzongatóan jó résszel játszhatunk.

-Gamestar

sajnos messze van még november :(
  • Apus
    azonnal kell :D
  • grebber
    'Condemned 2' In Development ?
    Posted by Rainier on Monday, March 12 @ 02:08:39 PDT

Condemned: Criminal Origins allowed players to experience an unnatural level of psychological tension as they use their instincts, forensic tools, and melee combat to track serial killers and bring them to justice. According the online UK retailer Play.com, SEGA is developing "a superb sequel of brilliantly brutal bloody hand to hand brawling..." tentatively scheduled for late November 2007

Worthplaying
  • gyuri12
    most raktam fel újra,már megyek is játszani vele:)
  • grebber
    Egyenlőre nem :(