Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan még nem vittem végig, de amiket írok az általánosságban igaz.
Grafika/hang. Grafika rendben van, engem nem vágott a földhöz. A sokat emlegettet F.E.A.R. után játszok a játékkal és bár igazándiból nem lehet összehasonlítani õket a gyártók miatt, meg az engine miatt említem meg, hogy a F.E.A.R. egyszerûen meseszép. Ez a program meg nem egy rossz grafikájú játék. A hangok rendben vannak, de ezen a téren is messze elmarad a F.E.A.R.-tól. Mivel a F.E.A.R.-nek az egyik legszebb a hang készlete, beleértve a robbanások mélységét, a fegyverek hangját. A Condemnednél ez maximum a helyén vannak. Tehát ezeken a területeken, bár nem vagyok lenyûgözve, rendben van a program.
Ami zavar, hogy oké, hogy sétálgatunk a programban, de ha már betesznek egy "sprintet" akkor már legyen annyi a szereplõben, hogy legalább egy átlagos ember szintjéig bírja. Mert kb 20 másodpercet bír futni, ami kis jóindulattal nevezhetõ inkább kocogásnak. Ráadásul a lépcsõn ezt nem hajlandó megtenni, még akkor sem ha egy vascsöves állat üldözi. Azt meg sem említem, hogy sem ugrani, sem guggolni nem lehet, bár ezen felül tudtam emelkedni.
A fegyverek kevés lõszerrel jó gondolat. Az azonban végtelenül dühít, hogy egy kézi fegyvert nem bír az övébe dugni, azaz muszáj csak egy azaz egy db fegyvert cipelni. Oké, hogy ne legyen nála arzenál, de a logika határain belül maradjunk. Én tuti nem dobok el egy 5 lõszerrel ellátott revolvert csak azért, hogy nálam legyen egy 3 lõszerrel ellátott shotgun. Inkább az övembe dugom a revolvert és megyek a shotival, amíg tart. De nem a "hõs" eldobja. Arról már nem is beszélek, hogy akkora úr a fõhõs, hogy nem képes kivenni a tök ugyanolyan fegyverbõl a lõszert és pótolni a kezében lévõ hiányosabb készletét. Ergo, ha találok egy tök ugyanolyan fegyvert el kell dobnom (lõszerestül!!) a kezemben lévõt.
A legnagyobb bajom maga a történet. Tök jó, hogy sorozat gyilkost üldözünk meg minden, de kicsit nevetséges, hogy azért hogy egy hullát megtaláljak és helyszíneljek, megölök vagy harminc embert. Vicces jelent mikor a bábus áruház szerûségben megtalálom a hullát, elemezgetek, helyszínelek, aztán mikor kilépek az ajtón épp keresztül döfnek egy rendõrt, mire én szétverem az illetõ fejét puskatussal, majd hátba lövök egy visítva elrohanó lányt (mert hát biztos késõbb hátba támadott volna). Szóval miközben egy gyilkos után nyomozok fejezetenként húsz harminc embert gyilkolok le.
Pozitívum, hogy a harc nagyon jól van megcsinálva. Tényleg élvezetes. Van egy hangulata is a játéknak, bár mostanra kissé unalmas lett, remélem lesz ezen a téren némi változás a hátra lévõ chapterekben. Na meg a félelem; hát nem tudtam félni. Nem mondom, hogy a F.E.A.R. alatt szét halatm magam ilyedtemmben, de ez még annyira sem ijesztett meg (eddig). Ebben a mûfajban magasan veri a Still Life. Na az nyomozás volt (igen tudom az nem fps).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A grafikája messze elmarad a F.E.A.R.-tól, meg van ez a "zaj" vagy hogy hívjam a képernyõn. A hangjai sem szólnak úgy mint a F.E.A.R.-nak. De eddig jó.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A feladatok érthetõsége nem vészes, nem kell nagy angoltudás + a story is eléggé érthetõ, sztem nyugodtan nekifoghatsz magyarítás nélkül, bár te tudod eldönteni hogy mi is jó neked...
Qwerty4
én pedig ma nekiesik a F.E.A.R. - Extraction Pointnak, így:<#violent>#violent>
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.FarCry
3.Half Life 2
Az elsõ három nálam.
Qwerty4
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
amúgy most a suliban vagyok,és most öltem meg azta kövér fickót(meg egy kicsit halattam elõre)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy nem ilyedtem meg a könyvtárban,de naggyon szívatós volt(azokra a kis köcsög szörnyekre gondolok) és ha majd a tanár mondja,hogy a könyv olvasása nem káros,megmutatom neki ezeket a kis férgeket😄
(nekem azaz elméletem ezekrõl,hogy miután leégett a könyvtár nagyrésze,és nem maradt semmijük,elkezdtek olvasni...a többit gondolom értitek)XD
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
(azóta én nyugisabb játékokat játszodtam, Splinter Cell, Call of Juarez(most vagyok az utolsó epizódnál)<#hawaii>#hawaii>, de holnaptól újból a horroré lesz a szerep, nekifogok a F.E.A.R. - Extraction Pointnak<#eljen>#eljen>)
Qwerty4
"Csak nem értettem a végét." - én sem nagyon, talán a szörny szelleme belénk szállt a szörny megölése után, a víziók valóra váltak tehát...
Qwerty4
Na kicsit visszaolvastam, most tojtam össze magam a szekrényeknél, és küzdöttem az úszómedencében. Tehát itt járok. Még hány pálya van a végéig?
most még mindig csak annál a plázánál(?) vagy minél tartok,csak most mentem elõre egy epizódot...de sajnos naggyon lassan haladok😞
na és most hol tartasz?
Qwerty4
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Tényleg az egyik legkiemelkedõbb ez a rész, de a könyvtáros fejezet az én kedvencem...<#smile>#smile>
Qwerty4