-
human8 #1461 hmmm.....egész jó véleményt írt Hoz_Hun
Igazából a fegyveres dolgogba igazad van.....legalább 2 fegyver....legalább (nem kell farcry feeling = 4 fegyver meg 6 gránát meg 3 vakító gránát, meg f5 füstgránát meg egy jó nagy zacskó kavics:D)de azért 2 fegyvert igazán cipelhetne...
Hangok: Van 1-2 hang ami tényleg elég furcsa , meg nem biztos hogy helyénvaló....de....a háttérhangok....az viszont felülmúlhatatlan...
A játékban a legjobb dolog, hogy nincs zene !!! Talán 1-2 átvezető zene van benne, meg a végén a házban üldözés kikattanás alatt lévő muzsika ??zörej...
Egyszerűen hihetetlen parát ad az. hogy éemész a metróba....és az aluljáró lágy súgását hallod csak...meg a csatornába. a gépek hangját...nagyon durva..
Igaz, hogy FEAR - re eszméletlen jó zenéket írtak....mégha rövidek is majdnem az összeset felvettem mp3 - ba mert annyira jó 1-2 zene akció közbe...de itt tényleg nem nagyon kell.
Mozgás: Hoz_Hun nak igaza van.A "sprint" dolog még annyira nem is, de az, hogy nincs ugrás, és gugolás a játékban az nagyon béna.
A harci rendszer jó, és eszméletlen jól meg van csinálva az is, hogy mész mész mész és hallod ahogy a drogtól széteső emebrkék mikén kiabálnak fákkolnak meg szákkolnak, meg üvöltöznek....(nem csoda, hogy 1-2 országban betiltották a gamet (ha igaz a hír)mondjuk nálunk sem lehet kapni...sajnos nem tudom miért....:(mondjukl elég durva az tény...
A grafics is egész korrekt ez a sötét homályos filmes beállítás nagyon jó...nagyon bele tudom magam élni a játékba...
Amit sajnálok, hogy nincs multiplayer...:(
Nagyon nagy lennea metróba egymást csapkodni a pályán eldugva fegyverek, néha jön a Metro....ki lehetne lökni elé a másikat...meg minden,....de mind1...
A sztori kicsit összekuszált....nem midnenhol értettem hogy mi is van....alapjába véve teljesen most se értem... a dolgot....ill nagyjából igen 1-2 rész kiesik...
A vér nagyon szar lett a játékba....nagyon csúnya....Mit is mondjak még...Összevéve nagyon király lett a game...eszméletlenül, és kisebb a gépigénye a gamenek mint a FEAR-é, jóval....
Na búcsúzom, írjatok ti is sokat, és örülök, hogy megint él a topic..
ha esetleg magyarítás van akkor jelezzzetek pls.Kösz
Thnx Levi, human8