Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe majd mikor az ásót keresed és az öltözõ szekrényben megatlálod váááánah jó boccs nem akartam semmit lelõni
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
én meg az <#hehe>#hehe>
de nem árulok el semmit <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iskolában az öltözönél
de nem árulok el semmit <#hehe>#hehe>
okok már megvan,és kössz a segítséget😊
amúgy én eddig még csak ott ilyedtem meg ahol kiugrott egy csaj a szekrénybõl(remélem ez nem spoiler...)
amúgy én eddig még csak ott ilyedtem meg ahol kiugrott egy csaj a szekrénybõl(remélem ez nem spoiler...)
nem ekll a tetõre juss elõre, a használ gombal kinyitod az egyik felõ csomagteret, de figyeljed hogy pontosan hol kell, azután kiesik onnan egy kar, azt megvizsgálod, majd jön egy rosszfiú, kinyírod és azután tudsz felmászni
Qwerty4
de hogy jutok a tetõre?
utána a vagon tetõn lévõ csomagtárolójában vannak cuccosok, azokra lelj rá és aztán el is hagyhatod a vagont, ha engedik <#hehe>#hehe>
elakadtam! pls help! ott járok,hogy megtaláltam azta mûhelyt(vagy nemtom hogy mit) és ott az egyik szerelvényben találtam egy lábnyomot,azóta semmitse jutottam elõre! segítsetek,mert nemtudom hogy mit kell csinálni!!! ha lehet gyors segítség kéne...
nálunk is két gép van,az egyik az enyém,a másik a bátyámé...de sajnos az enyémet mások is használják...(fõleg én,de néha rájön a hülye hugomra,és akkor vége!) úgyhogy sztem masem fogok sokat játszani:'( de majd holnap!😄😄
nekem pedig báttyóm van, de szerencsére külön gépünk van már több mint 1 éve sé nem zaklassuk egymást kölcsönösen
Qwerty4
haha én még nem játszodtam a CoJ-ezen, de meg van, inkább megvárom a magyarítást, akkor majd nekikezdek, de egyenlõre a FlatOut 2-õt nyomatom
Qwerty4
sztem nem halad lassan, egy nap két fejezet nem kevés
te amúgy hány nap alatt vitted ki a játékot?
te amúgy hány nap alatt vitted ki a játékot?
Qwerty4
hehe ahogy kiveszem te is egy báttyó vagy ilyen a mi sorsunk a call of juarez nekem nem vágta be magaát de azért rossznak sem akaromj mondani.
boccs az off-ért
boccs az off-ért
hát tegnap este már nem mertem játszani,meg ma délután értem haza,és akkor elkezdtem bemelegítésnek játszani a Call of Juarez-zel😄 szal nem játszok vele sokat... de mostse fogok,mert a hülye hugom zaklat...
egyet értek veled
valószínû azért került be a játékba a pontozás, hogy ösztönözzenek minél jobb játékra
valószínû azért került be a játékba a pontozás, hogy ösztönözzenek minél jobb játékra
Qwerty4
heh akkor elég lassan haladsz😄 ne vedd szívatásnak azért hányt mert rosszul van a csávó és rosszul lesz a játék végéig amíg ki nem nyírja a lényt ami igazából (ha jól tudom) benne élt és rosszullétet okozott
na most vittem végig a második fejezetet. eddig nem is nagyon félelmetes,de miért hánytunk?😄
sztem tök fölösleges meg hülyeségnek tartottam a pontozást is de a játéknak nem ment a rovására szal annyira nem zavart😄
nem tudom pontosan...sztem a pontok növelése érdekében, én egyszer gyûjtöttem össze a 6 madarat és nem történt semmi különös, azután meg már nem foglalkoztam velük úgy igazán<#smile>#smile>
Qwerty4
hm igatad volt...tényleg nem lazultam😄 amúgy miért kell gyûjteni azokat a madárkákat,meg azokat a fém(?) izéket gyûjteni?
nem fogsz tudni lazulni<#nyes>#nyes>egyvégbe stressz alatt leszel sztem, nem lehet itt olyan tempóba haladni mint mondjuk egy sci-fi vagy WW2 FPS-ben
de játékélmény az jó és megér akármennyi stresszt<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
neked is sok sikert a játékhoz!!!<#smile>#smile>
de játékélmény az jó és megér akármennyi stresszt<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
neked is sok sikert a játékhoz!!!<#smile>#smile>
Qwerty4
na megszereztem a játékot(mivel a boltba nem találtam,lekellett töltenem a netrõl...) szal most megyek és ellazulok a játékban😄
hát igaen ha jól számolom lesz adigra már szép nagy "savegame" gyûjteményem mert én megtartom õket és büszkélkedek velük csak az a gfond h. a játékok egy részsét ps2-n jácccom szal azokat pc-n nem tom számon tartani de a haverjaim már így is progamernek tartanak 😄 jeee
Matchmakernek volt levágva de enki a hüvelykújja amúgy az elején nem matchmakaer vág ki az ablakon hanem már Malcomnak az öccse szal.....aki megölte az összes sorozatgyilkost, köztük matchmakertt is a saját perverz módján azért csavarps története van 😄
én 12 éves vagyok,de én már most kb 10 játékkal büszkélkedhetek😄 XD de sztem több mint 10...
nem vagyok idõmilliomos(se pénz), de régóta játszok mániákusan(2 éve) és még azelõtt is toltam ki pár játékot(keveset), ja és 17 vagyok
ne félj amire ennyi idõs leszel mint én lesz vagy neked is ennyi vagy több végigtolt játékod...<#smile>#smile>
ne félj amire ennyi idõs leszel mint én lesz vagy neked is ennyi vagy több végigtolt játékod...<#smile>#smile>
Qwerty4
Ha jól emlékszem a démonnak is az egyik újja le volt vágva(???, vagy ha nem valamelyik rosszfiúnak igen) és az utolsó fejezetben nekünk is levágják.Talán egy valamiféle párhuzam van a fõszereplõnk és a démon között.Talán átörököltük a gonoszságot és következõ részben(ha lesz) mi leszünk a gonosz...<#fejvakaras>#fejvakaras>Szova egyenlõre nagy rejtély.
Qwerty4
azért hogy megvedd a folytatástr aqmi még isten se tudja mikor jön és rájöjjél😄 jó hecc😄
érdekes vagytok hogy igy számolgatjátok 😛
amugy vki tudja a választ arra hogy a végén
amugy vki tudja a választ arra hogy a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mért alakulunk át olyan szarrá amit a végén legyöztünk??
szívesen a segítõkészségemet de amúgy mennyi idõs vagy hogy már 43 játékot tzoltál ki vagy csak idõ milliárdos vagy??(mindenesetre nagyon irigyellek😄) a gamma nálam mint már mondtam 10 bõl 12 pontot érdemel mer csak és még hozzá is fûzöm h. 14 évesen a rekordom eddig 23 játék fullra végigtolva😄
miért mivel kellett harcolni? egy emberrel? vagy egy olyan szétszedett madárral😄?vagy mibvel?
A hátából ki kellett húzni a szegeket(vagy vascsõt vagy ahogy akarjuk nevezni) és aztán a pofájából is a féregnek.
Ez volt a 43. teljesen végigvitt játékom.Mewgérte átkonvertálni FAT32-rõl NTFS-be!!!<#smile>#smile><#smile>#smile>
Ez volt a 43. teljesen végigvitt játékom.Mewgérte átkonvertálni FAT32-rõl NTFS-be!!!<#smile>#smile><#smile>#smile>
Qwerty4
Yeeaahhh!!!Ezt is végigvittem, 10-bõl 8-ast kap kb. a játék ami nagyon jónak számít.<#worship>#worship><#hawaii>#hawaii><#smile>#smile>
A FEAR azért jobban tetszett. <#ravasz1>#ravasz1>
A FEAR azért jobban tetszett. <#ravasz1>#ravasz1>
Qwerty4
mikor letérdel akkor keresd meg a hátát és ha jól emléxxem akkor az 1-essel ki tudod ráncigálni belõle a vascsöveket a 3 dik ilyennél a pajta tetején meg az állkapcsát sok sikert
milyen szögkihúzás?
ha lehet gyors választ szeretnék:az utolsó fejezet végén vagyok.Ki kell nyírni azt a vadállatot.Már jó ideje ütöm-vágom, de nem hal meg.Úgy csinálom, hogy térdre esik, akkor ütöm és vérzik, gondolom ez a a helyes legyõzési mód, de már mióta harcolok vele és nem hull ki.Jól csinálom??Ha nem mit tévedek a taktikába?
Qwerty4
jah ok boccs
megpróbálni?! vazz már kitoltam és jó volt nah persze a vége fele már én is lehúztam a "para csíkot" de az elején nagyon .........parás volt
külömben a medencében én is elakadtam amíg rá nem jöttem h. csak az elsõ 2 fejelõsre kell vigyázni ha azokat leütöd utánna már szabad az út a medi végébe a gépstukiért szal....😄
külömben a medencében én is elakadtam amíg rá nem jöttem h. csak az elsõ 2 fejelõsre kell vigyázni ha azokat leütöd utánna már szabad az út a medi végébe a gépstukiért szal....😄
biza ez nem egy sima, átlagos játék, itt olyan elõvigyázatosan kell haladni ha nem akarsz meghalni, mert fejelnek, ütnek, vágnak a félkegyelmûek<#ijedt>#ijedt>
a fejelõsöket kimondottan utáltam ott a medencében<#gun>#gun>
a fejelõsöket kimondottan utáltam ott a medencében<#gun>#gun>
Qwerty4
én bírtam, a vége felé már a gyomorideg is csökkent és sokkal magabiztosabban játszodtam
Qwerty4
letöltöttem a demóját,és nagyon jó! mostmár csak a teljes játékot kell megszerezni!😊
pedig sztem megéri én elõtte még a quake 4 tõl is bepartam és elkezdtem condemnedezni nah az volt azért a "hidegzuhany" mikor rájöttem h. ez nem csak egy sima ütöm verem játék minden sarkon lassan sétáltam és már mielõtt rámugrott volna az "ellen" (félig ember félig csatórnaszörny)már jóelõtt elkezdtem csapkodni de azért az volt a legjobb mikor 3ilyen ellenség elõl el akartam menekülni és végül beértem egy szobába ahol voltak még 2-en nah hát akkkorra pogót életemben nem láttam még KoRn-ra jeee feeling this egyszerûemn nagy élmény és kész