1859

• deicide
    Üdv

A játékhoz jelent meg valamiféle Magyarosítás...??
  • thalrador
    Kellene egy kis segítség!
    Leszedtem a játékot erre nincsenek trexturáim..
    hiányzik a csávó feje stb stb.
    Ez volta hl 2 vel is de ott leszedtem hozzá egy cuccot és ment.
    Pls help mert nagyon szeretnék vele játszani!
  • Qwerty4
    na ne mondd hogy tudtad hogy az iskola öltözőjébe ez lesz, max. ha valahonnan infot kaptál, engem meglepetésként ért, de kurva jó volt...
  • Seth
    Úgylátszik túl sok horror fps-t játszottam,mert én számítottam rá (még el is mentettem,pedig tudtam csak beijesztés lesz) . De azért így is ütött :D
  • Qwerty4
    ez a gém egyik csúcspontja és egyben a horror FPS-ek csúcspontja is...a játék pedig maga az Istennem találok már szavakat annyira jó az egész...
  • grebber
    Magyarításáról van valami hír?
  • EmThor
    hú gyerekek, mekkora ez a gém!

16:10 arányú lcd-n így is marad kis feketeség a felső meg alsó szélén

én annyira bexartam, amikor [spoiler]suliba megvan a csóka, kinyitjuk a szekrényt, halott, fotóznánk egy közelit, egyszer csak elkap, majd eldobtam a billentyűzetet :]
  • TomDantes
    tud valaki valamit arról készül-e a honosítás?
  • Gunner
    majd megteszed késöbb mikor már uncsizol :D
  • Qwerty4
    én még soha nem toltam végig egyetlen játékot sem 2x(csak a Carmageddon-t), még a kedvenceimet sem
    valahogy nincs kedvem ilyesmihez, inkább új élményekre vágyok
  • Code92
    jav:de ha kedvem támad jáccani vele akkor egy jómentést betöltök és nosztalgiázgatok ez nem áll távol tőlem
  • Code92
    hát én se tolom végig kétszer elég volt az első is de meg kell mondani az jó volt...meg amúőgy se szeretem 1nél többször kivinni az fps/tps eket mert alapjáraton nagyon lineárisak és mégegyszer ugyanazt a történetet ugyanazon az útvonalon ugyanazzal a fegyverrel/emberrel nincs kedvem általában kivinni de elsőre nagy volt és ez számít.
  • Qwerty4
    úgyhogy visszatetettem valamelyik nap
  • acsati
    na nekem is feltünt :D
  • REXCraft
    sztem is nagyon jo játék ,de 2x biztos nem játsznám végig...
    nálam a Dark Messiah of Might and Magic lett a GOTY,abszolut bejövös

egyébként hogy-hogy lett banner??
    már nagyon régota behalt az a link amin az elözö volt :D
  • Qwerty4
    az ám
  • Code92
    hihi jó lehetett gordon thomas-nak lenni vagy izé Eathan Freeman-nek??:D
  • Qwerty4
    kár neked, nagy élmény volt pedig, a csáprágók a HL2-ős álomba azért húzósak voltak, emlékszem egy szűk folyósón támadtak meg
  • Code92
    hehe én még egy játékba se álmodtam bele magam:D hihi de azért durva volt a condemned. jó gamma volt.nyár volt stressz volt para volt nagy volt.
  • Qwerty4
    Az év legjobb játéka, az év legjobb FPS-e, az év legjobb horror játéka és a legjobb játék amit toltam ebben az évben, ez a Condemned - Criminal Origins!!!

• human8
    atomkockaaaa:DD:D:
  • Qwerty4
    én csak pár napig a játékkal álmodtam, olyan volt mintha a játékba benne élnék, én voltam a szereplője, kurva jó élmény ilyesmiket átélni...
    még thifeztem és hálflájfkettőztem is álmomban
  • REXCraft
    ebböl láccik mennyire kockák vagytok :PPPP
    tul sokat játszotok... :P

(csak poén,nem komolyan venni :D)
  • Code92
    fúú de régen volt az foggalmam sincs h. hol lehet sajnálom.Amúgy nekem még nyáron volt az h. a nyaralónkba mentem haza és este már mikor sötét volt és még nem kapcsoltamn villanyt valami rezgett a szobábasn kissé megijedtem és már automatikusna a falhoz kaptam a vascsőért:D
  • nufenen
    Én már nem tudom, nem emlékszem.
  • Andrásss
    Hi!Segítségeteket szeretném kérni:eleakadtam a metró állomásos pályán ott ahol a lift áramellátását kell visszaállítani.Nem találom a fejszét!Kérlek segítsetek leirni hogy hol van!
  • gyuri12
    én is nagyon beletudtam élni magam a játékba,sőt nemrég a suliban mentünk vissza a termünkbe én meg hátrafele mentem,mert beszéltem egy gyerekkel aki mögöttem van,és amikor megfordultam,a haverom futott és leakart ütni a könyvével...hát ott megijedtem(kb egy fél méterre volt tőlem,és jöt velem szembe) hát autómatikusan megrándult az ujjam,és elkezdtem nyomkodni mindtha a kezembe lenne egy egér... akkor azthittem hogy a Condemnedben vok:D szal megmaradt bennem ez a fantasztikus gém:)
  • Qwerty4
    háhá én a görgővel zoomoltam, jaja azt állítottam be, de már honnan tudjam hogy mi az alapbeállítás, én majdnem minden játékba át szoktam állítani a billentyűzetet legalább 90%-ban
  • acsati
    igen köszi közben már rájöttem. elöször a falra nézve akartam zoomolni de láttam kéznyomot a csaj nyakán azt ott sikerült
  • Code92
    w és s ezekkel tudsz zoomolni
  • acsati
    hát sztem már probáltam de nem volt semmi. akkor kell amikor az az UV-s vmi a kezemben van?
  • Qwerty4
    görgő le és fel
  • acsati
    hellotok
    elakadtam itt az elején az UV fénynél azt irja zoomoljak. mivel kell? vagy hogyan?
  • Qwerty4
    a könyvtár és az iskola a legparásabb, az utolsó rész az nem sztem, azért mert nem egy zárt térben játszódik, így oldodottabb a hangulat, magabiztosabb voltam a nagy tér hatására, úgy éreztem hogy több a lehetőség a menekülésre
  • wesker24
    na majd amikor megjelennek a csúszó mászó alienek na attól lehet ám parázni sötétben és a vége fele lesz csak igazán félelmetes az utolsó két fejezet az nagyon parás !!!
  • Code92
    mondjuk az azért télleg érdekels h., elszaporodnak a városban ezek az anorexiás csonsovány szörnyek és senki nem tart fegyxvert a "hősünknek" meg hátizsák volt a jele az ovodában mert 100féle teknikai kütyüt horde de vazze 2 fegyvert már nem bír el és nem yűjti a töltényeket okok ettől parás de kicsit üres a város meg minden de ezeket meg azt h. mikor forgok (realitás miatt) lemarad ezeken kívűl egy majdnem csak tökéletes játék a grafikára sem lehet panazs ott volt minden!!!
  • Qwerty4
    Zene azért lehetett volna picivel több is, az is hangulat- + adrenalinfokozó, de természetesen csak a leghúzósabb helyzetekben.
    A többjátékos módot egyáltalán nem hiányolom én, utálom a multiplayer minden formáját, mert unalmas + semmi értelmét nem látom, mivel se eleje se vége csak a pontokért megy a játszma.
  • Qwerty4
    Persze, hogy senki nem veszi magára, mindenkinek nem jöhet be a játék...
    Egy picit javítanék, pont a gyártó miatt kell a F.E.A.R.-t és a Condemned-et összehasonlítani, ugyanis mindkettőt a Monolith fejlesztőcsapata készítette.Ezért is a F.E.A.R. - XP topikban ezzel a játékkal hasonlítottam és nem a Doom 3-al mondjuk.De az engine az hál'istennek különbözött a F.E.A.R.-étől, mert hanem nálam majdnem élvezhetetlen lett volna a játék, így simán ment.Örülök, hogy így 2006-ban gondoltak olyan emberekre is akiknek nincs szupergépük.Nem tartom a grafikát rossznak, sőt szépnek láttam még mediumon és 1024-es felbontásban is.A F.E.A.R.-éhez képest viszont biztos egy kicsit mű szaga van.Nekem a hangal sem volt problémám, semmi rosszat nem tudnék mondani róla, sőt tetszett.
    Sztem a sprintel sincs baj, más játékokban is kb. eddig bírta az emberkénk, ezért meg sem lepődtem rajta és nem is zavart, a guggolás és az ugrás az nekem is hiányzott, sokszor igen zavaró volt ha nem lehetett és szerettem volna használni, de mivel nem egy fegyveres játék kevésbé volt szükség rá, inkább a folytonos éberség a túlélési recept.
    Én a fegyvereket szinte nem is használtam, inkább zavart mint segítette az előrehaladást, a csövekkel jobban tudtam kaszabolni az utcaemberét.Nekem nagyon bejött, hogy nem egy újabb lövöldözős FPS-el van dolgom, már néha kezd monoton lenni, ez viszont egy jó kis vérfrissítés volt játékosi pályafutásomban.Élveztem azt is, hogy nem vagyunk tele fegyverrel, a játékok kb. 90%-ban túlzásba viszik, ember nem bírná el azt a fegyverarzenált.
    A storyval sem volt bajom, kivéve a végével, az egy kicsit fura volt és befejezetlennek tűnt.Az, hogy pályánként megölök vagy 30 hajléktalant azzal semmi baj sztem, egy eléggé eldeformálódott világ a játék helyszíne + mindenféle vírusok támadtak, stb, sztem apokaliptikus hangulat uralkodik elejétől a végéig.
    A hangulata nálam a nyerő igazából, asszem egyetlen játékba sem éltem bele magam ennyire, szinte benne éltem.
  • human8
    hmmm.....egész jó véleményt írt Hoz_Hun
    Igazából a fegyveres dolgogba igazad van.....legalább 2 fegyver....legalább (nem kell farcry feeling = 4 fegyver meg 6 gránát meg 3 vakító gránát, meg f5 füstgránát meg egy jó nagy zacskó kavics:D)de azért 2 fegyvert igazán cipelhetne...
    Hangok: Van 1-2 hang ami tényleg elég furcsa , meg nem biztos hogy helyénvaló....de....a háttérhangok....az viszont felülmúlhatatlan...
    A játékban a legjobb dolog, hogy nincs zene !!! Talán 1-2 átvezető zene van benne, meg a végén a házban üldözés kikattanás alatt lévő muzsika ??zörej...
    Egyszerűen hihetetlen parát ad az. hogy éemész a metróba....és az aluljáró lágy súgását hallod csak...meg a csatornába. a gépek hangját...nagyon durva..
    Igaz, hogy FEAR - re eszméletlen jó zenéket írtak....mégha rövidek is majdnem az összeset felvettem mp3 - ba mert annyira jó 1-2 zene akció közbe...de itt tényleg nem nagyon kell.
    Mozgás: Hoz_Hun nak igaza van.A "sprint" dolog még annyira nem is, de az, hogy nincs ugrás, és gugolás a játékban az nagyon béna.
    A harci rendszer jó, és eszméletlen jól meg van csinálva az is, hogy mész mész mész és hallod ahogy a drogtól széteső emebrkék mikén kiabálnak fákkolnak meg szákkolnak, meg üvöltöznek....(nem csoda, hogy 1-2 országban betiltották a gamet (ha igaz a hír)mondjuk nálunk sem lehet kapni...sajnos nem tudom miért....:(mondjukl elég durva az tény...
    A grafics is egész korrekt ez a sötét homályos filmes beállítás nagyon jó...nagyon bele tudom magam élni a játékba...
    Amit sajnálok, hogy nincs multiplayer...:(
    Nagyon nagy lennea metróba egymást csapkodni a pályán eldugva fegyverek, néha jön a Metro....ki lehetne lökni elé a másikat...meg minden,....de mind1...
    A sztori kicsit összekuszált....nem midnenhol értettem hogy mi is van....alapjába véve teljesen most se értem... a dolgot....ill nagyjából igen 1-2 rész kiesik...
    A vér nagyon szar lett a játékba....nagyon csúnya....Mit is mondjak még...Összevéve nagyon király lett a game...eszméletlenül, és kisebb a gépigénye a gamenek mint a FEAR-é, jóval....
    Na búcsúzom, írjatok ti is sokat, és örülök, hogy megint él a topic..
    ha esetleg magyarítás van akkor jelezzzetek pls.Kösz
    Thnx Levi, human8
  • Hoz_Hun
    Kb. az ötödik chapterben tartok. Sajnos a véleményem nem túl jó, nekem csalódás volt a program. Senki ne vegye magára, én megértem, ha valakinek ez szíve csücske játéka, de egyszerűen bődületesen zavaró dolgokkal van tele.
    Ugyan még nem vittem végig, de amiket írok az általánosságban igaz.
    Grafika/hang. Grafika rendben van, engem nem vágott a földhöz. A sokat emlegettet F.E.A.R. után játszok a játékkal és bár igazándiból nem lehet összehasonlítani őket a gyártók miatt, meg az engine miatt említem meg, hogy a F.E.A.R. egyszerűen meseszép. Ez a program meg nem egy rossz grafikájú játék. A hangok rendben vannak, de ezen a téren is messze elmarad a F.E.A.R.-tól. Mivel a F.E.A.R.-nek az egyik legszebb a hang készlete, beleértve a robbanások mélységét, a fegyverek hangját. A Condemnednél ez maximum a helyén vannak. Tehát ezeken a területeken, bár nem vagyok lenyűgözve, rendben van a program.
    Ami zavar, hogy oké, hogy sétálgatunk a programban, de ha már betesznek egy "sprintet" akkor már legyen annyi a szereplőben, hogy legalább egy átlagos ember szintjéig bírja. Mert kb 20 másodpercet bír futni, ami kis jóindulattal nevezhető inkább kocogásnak. Ráadásul a lépcsőn ezt nem hajlandó megtenni, még akkor sem ha egy vascsöves állat üldözi. Azt meg sem említem, hogy sem ugrani, sem guggolni nem lehet, bár ezen felül tudtam emelkedni.
    A fegyverek kevés lőszerrel jó gondolat. Az azonban végtelenül dühít, hogy egy kézi fegyvert nem bír az övébe dugni, azaz muszáj csak egy azaz egy db fegyvert cipelni. Oké, hogy ne legyen nála arzenál, de a logika határain belül maradjunk. Én tuti nem dobok el egy 5 lőszerrel ellátott revolvert csak azért, hogy nálam legyen egy 3 lőszerrel ellátott shotgun. Inkább az övembe dugom a revolvert és megyek a shotival, amíg tart. De nem a "hős" eldobja. Arról már nem is beszélek, hogy akkora úr a főhős, hogy nem képes kivenni a tök ugyanolyan fegyverből a lőszert és pótolni a kezében lévő hiányosabb készletét. Ergo, ha találok egy tök ugyanolyan fegyvert el kell dobnom (lőszerestül!!) a kezemben lévőt.
    A legnagyobb bajom maga a történet. Tök jó, hogy sorozat gyilkost üldözünk meg minden, de kicsit nevetséges, hogy azért hogy egy hullát megtaláljak és helyszíneljek, megölök vagy harminc embert. Vicces jelent mikor a bábus áruház szerűségben megtalálom a hullát, elemezgetek, helyszínelek, aztán mikor kilépek az ajtón épp keresztül döfnek egy rendőrt, mire én szétverem az illető fejét puskatussal, majd hátba lövök egy visítva elrohanó lányt (mert hát biztos később hátba támadott volna). Szóval miközben egy gyilkos után nyomozok fejezetenként húsz harminc embert gyilkolok le.
    Pozitívum, hogy a harc nagyon jól van megcsinálva. Tényleg élvezetes. Van egy hangulata is a játéknak, bár mostanra kissé unalmas lett, remélem lesz ezen a téren némi változás a hátra lévő chapterekben. Na meg a félelem; hát nem tudtam félni. Nem mondom, hogy a F.E.A.R. alatt szét halatm magam ilyedtemmben, de ez még annyira sem ijesztett meg (eddig). Ebben a műfajban magasan veri a Still Life. Na az nyomozás volt (igen tudom az nem fps).