-
haxoror #1207 Hát nem értem hogy miért maradt ki nekem eddig ez a gém pedig nagyon jó, most tartok az iskolánál vmi tornatanárt kell megkeresnem 
Ha hasonlítani kéne akkor a Riddickhez hasonlítanám, azt is imádom és abban is látni a főhős lábát ha lenézek!
Meg úgy általában kilóg a tucat fps sorból és nem csak mész-és-lősz játék :)
Sokan írták régebben hogy a FEAR milyen beszaratós, hát én nem nagyon szartam be rajta de a Condemnedben már volt egy infarktusom amikor már percek óta semmi sem történt és akkor először (és eddig utoljára) az egyik szekrényből a nyakamba ugrott valami szakadt csaj, basszák meg majd beszartam :D
Ja meg a rohatt próbababák amikor suttogni kezdtek meg körbeálltak, na ott is elpazaroltam pár töltényt a semmire :P
Még a szétégett könyvtár alagsora lehetett volna parás de a TASER miatt nincs igazán ok parázni mert túl über, ha az nincs a játékban vagy nem lenne végtelenített na akkor meglenne mindenidők horror fps-e.
Persze így is ott van a hangulat, végre egy játék ahol rohattul figyelni kell és minden kis zugot át kell nézni mielőtt továbbmegy az ember és ami nagyon tetszik hogy végre nem spawnolnak a hátam mögé a genyák, az Alien sorozatban ezt nagyon utáltam, itt viszont TUDOM hogy tiszta mögöttem a terep mert megtisztítottam
Közelharcban még jó lett volna ha nem csak a sebzés/sebesség a főcsapás hanem könnyű fegyverrel (szöges deszka) nem lehetne nehézfegyvereket (pl sledge hammer) blokkolni mert így (legalább is nálam) a leggyorsabb fegyverek a legjobbak, azokkal elblokkolgatok amíg a taser újratölt aztán BZZZZZZ :D
Normálon tolom és így nagyon tetszik mert megvan a kihívás, eleinte párszor meghaltam mert hanyagoltam a blokkot és csak kaszáltam mint a hülye a baltával, mostmár okés a játék.
A bekattant csöveseket és a drogosokat nagyjából értem hogy miért örjöngenek de a turbo-zombikat meg a pókembereket nem nagyon tudom hova tenni, remélem később lesz rájuk is magyarázat a játékban.
Teljesen taser-mániás lettem, asszem szerzek egyet remélem nem túl drága...