1859
-
#1218 nekem inkább Suffering-es volt ;) -
#1217 Azt elolvastam, de nem találtam benne azt, hogy mitől hülyültek meg az emberek és a madarak. -
#1216 Köszi! -
#1215 ha visszaolvasol, be lett linkelve a game "sztorija" :) -
haxoror #1214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Achivements-ek között unlockoltam vmi jelentést amiben írták hogy a szöveg a falon a farmházban vmi Mükénéi-japán stb titkos szöveg meg a végén aRose is mondja hogy valami Kult keverte a szart, azok csináltak vmit amitől mindenki meghülyült meg a madarak is attól mentek át kamikaze-be, én kb ennyit értettem, kár hogy nem figyeltem jobban a telefonra abban egy csomó mindent elmondtak :( -
haxoror #1213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ezt a woodoo szarságot nem kellett volna a végére rakni, tiszta silent hill. Már a körbeálló próbababáknál éreztem hogy ebből gáz lesz, a végén a mazo-nindzsa meg sztem tök fölösleges volt, kár hogy nem maradt "reális" a játék :/ -
#1212 Sziasztok!
Végigvittem a játékot, de nem értek 2 dolgot :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.: Mitől hülyültek meg az emberek ebben a városban? 2.: Mitől hullanak annyira a madarak? 3.: Ez nem kérdés, csak nagyon meglepődtem, amikor az a démonszerűség nézett vissza rám a tükörből! -
#1211 valóban, a 9200 csak dx8.1 :( -
#1210 Nekem is az volt ,vagyis 9250.
Akkor nincs más hátra.Kártya kell! -
eati #1209 Ati Radeon 9200 van a gepben... de mar a Hitman Blood Money se megy rajta... El vagyok keseredve, vehetek videokartyat... -
#1208 Hm.Nekem is volt ilyen probléma.Volt is itt segítőkész ember,nem is egy.
Feltettem a legújabb drivert,össze-vissza állítottam a videó beállításokat,de végül egy új videókártya segített,ami dx 9-es . -
haxoror #1207 Hát nem értem hogy miért maradt ki nekem eddig ez a gém pedig nagyon jó, most tartok az iskolánál vmi tornatanárt kell megkeresnem
Ha hasonlítani kéne akkor a Riddickhez hasonlítanám, azt is imádom és abban is látni a főhős lábát ha lenézek!
Meg úgy általában kilóg a tucat fps sorból és nem csak mész-és-lősz játék :)
Sokan írták régebben hogy a FEAR milyen beszaratós, hát én nem nagyon szartam be rajta de a Condemnedben már volt egy infarktusom amikor már percek óta semmi sem történt és akkor először (és eddig utoljára) az egyik szekrényből a nyakamba ugrott valami szakadt csaj, basszák meg majd beszartam :D
Ja meg a rohatt próbababák amikor suttogni kezdtek meg körbeálltak, na ott is elpazaroltam pár töltényt a semmire :P
Még a szétégett könyvtár alagsora lehetett volna parás de a TASER miatt nincs igazán ok parázni mert túl über, ha az nincs a játékban vagy nem lenne végtelenített na akkor meglenne mindenidők horror fps-e.
Persze így is ott van a hangulat, végre egy játék ahol rohattul figyelni kell és minden kis zugot át kell nézni mielőtt továbbmegy az ember és ami nagyon tetszik hogy végre nem spawnolnak a hátam mögé a genyák, az Alien sorozatban ezt nagyon utáltam, itt viszont TUDOM hogy tiszta mögöttem a terep mert megtisztítottam
Közelharcban még jó lett volna ha nem csak a sebzés/sebesség a főcsapás hanem könnyű fegyverrel (szöges deszka) nem lehetne nehézfegyvereket (pl sledge hammer) blokkolni mert így (legalább is nálam) a leggyorsabb fegyverek a legjobbak, azokkal elblokkolgatok amíg a taser újratölt aztán BZZZZZZ :D
Normálon tolom és így nagyon tetszik mert megvan a kihívás, eleinte párszor meghaltam mert hanyagoltam a blokkot és csak kaszáltam mint a hülye a baltával, mostmár okés a játék.
A bekattant csöveseket és a drogosokat nagyjából értem hogy miért örjöngenek de a turbo-zombikat meg a pókembereket nem nagyon tudom hova tenni, remélem később lesz rájuk is magyarázat a játékban.
Teljesen taser-mániás lettem, asszem szerzek egyet remélem nem túl drága... -
#1206 milyen gép?
vga driver legujabb? directx legujabb? -
eati #1205 Sziasztok
Hianyosak a texturak a jatekban... ilyenkor mi a teendo? Tudtok segiteni? -
Hellsing47 #1204 nincs
-
him13 #1203 Ehhez a játékhoz van magyarítás???
-
#1202 ha jó irányba mész akkor fog xD -
#1201 Fog valami történni is ebben a játékban?
Már vagy másfél órája csak bóklászok ebben a hülye épületben és
csavargókat püfölök. -
Hellsing47 #1200 áhh..ez a játék kiakaszt!!!!!
nem birom azokat a nem is tom milyen külsejü vékonyka csajszikat és csávokat...a hideg ráz tölük...meg azoktol amik ugy mennek azaz másznak mint egy...öö...pok!! xD
húúúújjjj...és a rákért nincsen több töltény???:(
meg elég érdekes hogy az NPC-k sokal gyorsabban tudják lenditeni ugyanazt a fegyvert ami mondjuk nálunk is van..emiatt sokszor kaptam 1-2 pofont:///
lol -
#1199 :)
Okés. -
#1198 kösz
-
#1197 figy, én nem akartam összehasonlítani...
legalábbis a Fahrenheit-ot tutira nem, bocs ha ez így jött le nektek.
csak azért mondtam, mert a Fahrenheitból is szintúgy sok emlékem van, amire jó visszagondolni, és ugyanígy vagyok én a Condemneddel is..
és ennyi lenne az "összehasonlítás" :)
F.E.A.R. - Condemned az már oké :) -
#1196 Ezt se olvassa el, aki még nem vitte végig. Válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez egy nehéz kérdés. Lehet, hogy a kettőben kiderül. De furcsa lesz ha szörnyként mész tovább, bár abból is leht jó kis összetett story-t alkotni. Ennek is eléggé olyan volt. Valószínű azért váltál azzá, mert benned él tovább a legyőzhetetlen főellenség. No meg túl sokat gyilkoltál és te is szadistává váltál. Azért is hányt szegény pali folyton. De mitől volt olyan palacsintafeje, azt nem tudom xDDD -
#1195 aki nem vitte végig az ne olvassa el.[spoiler] helo most vittem végig csak nem értek valamit.miért van hogy a mosdónál olyan lesz az arcunk mint azé a szörny vagy mi é.aztán vége????? [/spoiler -
#1194 A stroryt értem csak jobb lenne minden párbeszéd magyarul :D -
#1193 Hmm, miért hasonlítasz össze 3 teljesen különböző játékot?? O_o
F.E.A.R. : Akció-thriller (kőkemény FPS irányítás)
Condemned: Horror (túlélőhorror sztem bár fps irányítás)
Fahrenheit: Scifi (teljesen egyedi irányítás)
Még játékmenetre ill stílusra sem lehet őket egymáshoz hasonlítani.
Csupán azért kerítettek akkora feneket a FEAR-nek, mert egyedi játék saját engine-el (ami iszonyatosan jó engine az egyik legjobb szvsz) s a Condemned ugyanezt az engine-t használja hozzáteszem nem olyan szép mint a FEAR.
Mindhárom játék nagyon jó!!S nem lehet ill nem is kell összehasonlítani. -
#1192 Not Found
The requested URL /kepfeltoltes/image/condemnedbanner.jpg was not found on this server.
hátjha, bannernek annyi :(
kár hogy nincsen mér akkora híre a gamenek, mondjuk igaz, nem is kerítettek akkora feneket neki, mint a F.E.A.R.-nek, emlékeztek?
talán ez az oka...pedig ez mérföldekkel jobb game, mint a FEAR... olyan pillanatokat okozotott a játék, mint anno a Fahrenheit, és persze rémisztgetés, félelem, és megijedés terén is :P Dehát ez csak jóból mondom :)
szal jobb game, mint a FEAR, mindenben, hangulatban, félelemben...és brutalitában ;)
SZVSZ... :) -
#1191 Én még játszok vele. -
#1190 lejárt volna a játék ideje? -
#1189 Látom banner Ltűnt. :) -
#1188 Én így is értettem mindent, de ha te nem akkor neked is itt a link, feltöltöttem egy ügyes emberke munkáját IDE -
#1187 Hát nemis tudom az összes érdekességeét kimerítette a játék számomra egy végigjátszás után.Már nemvolna többé ilyesztő mert tudnám hogy mit várlyak a játéktól.Ha lenne magyaritás akkor talán elkezdeném mégegyszer mert magyarul 100% a játékélmény :] -
#1186 Én neki akarok állni másodszor is, de sajna kevés időm van, ehhez pedig kell. Bár rövid úgy utólag visszagondolva. -
HitKaszaMan #1185 Hát akkor énse tom mit fogok mondani a játékvégén:)! -
Hellsing47 #1184 én tegnap kezdtem a játékot..most a 3-ik epizodnál járok...abba fogok belekezdeni:) -
#1183 Kasza, ott vagy hogy ezt elemzed vagy már odébb? Mert ez még semmi hidd el nekem. Ha most ennyire tetszik, mit mondassz a játék végén? Ott tényleg lehet az egekig dicsérni a játékot, mert zseniális! -
HitKaszaMan #1182 Én most kezdtem el a játékot!Most ott tartok hogy a kinyiffant nő nyakát meg a kinyiffant férfu állkapcsát elemeztem!Szal elég az elején, de eddig nagyon bejön a képi világa, a hangok, és a játék stílusa is!Sztem szinta biztos hogy lessz folytatása, ha nem akkor személyesen látogatom meg a fejlesztőket külön-külön este a sötétben egy baseball ütővel a kezemben és...:)Szal ajánlom nekik hogy legyen folytatás! -
#1181 ...és egy szavuk se lehet, ők nevelték erre a fiatalságot -
#1180 Majd vascsövekkel támadsz a fejlesztőkre :D -
#1179 Hát remélem meghozta a cégnek a várt sikereket és lesz folytatása mertha nem dühös leszek :D