Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi,kéne egy kis help mert elakadtam a Grid 4 subway tunnels egy részénél,két metrokocsi van egymás melett az egyiket felfeszitettem pajszerral,ott lefényképeztem egy lábnyomot,valamint még egy asztalon volt egy metrokocsi tervrajz aztis lefényképeztem kiirtottam mindenkit de valahogy nem jövök rá mit kéne csinálni mert semmere se tok továbbmenni.Ha valaki tud segiteni megköszönném..<#help>

mucsácsó
áá nannee..... ACT 7-en vagyok asszem, könyvtáros pálya...tegnap jutottam oda...ott a pálya eleji bejátszásnál láttam azokat a szörnyikéket, húst zabáltak..hát valahogy elment a kedvem a játéktól 😄
valahogy nem mertem tovább gameelni 😄D
de most jó, király, hogy a 8. pályán mindenki megijed...akkor én majd hogy fogok 😄

ezek azok a tetvek, asszem jól láttam õket, hogy ezek zabáltak:

amúgy az emberektõl úgy nem ijedek meg, néha már röhögök rajtuk, hogy néha mit össze erõsködnek, de azoktól a négykézláb mászó kékbõrû vézna szaroktól...hát azokat valahogy nagyon nagyon nem csípem 😄
Halfer
Kimondottan az a játék legkeményebb jelenete 😄DD

Pretorian
Vaz, életemben most elõször fostam magam nyakig össze egy jól kitalált parajeleneten. Nem mondom pontosan mivolt az, de a Chapter 8-ban az öltözõszekrénynél történt. Aki végigjátszotta, az tudja mire gondolok. Majdnem kiugrottam a székbõl.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Az nvidia driverrel tökéletes, ne nincsnnek meg azok az 5.1 effektek amelyek a realtek ac97-tel megvan....<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Macccy
YEAH! ... köszi a gratulációt ... igyexem <#whatever>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
ha a storyline -ra gondolsz akkor a #870 -es hozzászólásomban van a link ... de leteszem ide is

http://www.acstransport.extra.hu/Condemned.pdf

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Halfer
vmi baja lehet bizonyos hangkártyákkal vagy a driverrel mert nálam semmi gondja nem volt

Köszi a válaszokat, szerintem a játék ilyen, most megpróbálom az nvidia drivert és majd kiderül, hogy mi lehet...

Randelz
Hogyan lehet errõl az oldalrõl pdf-et nézni a játékról??

mucsácsó
amúgy Macccy csak gratulálni tudok a cikkhez, remek lett nagyon nagyon!!!!<#wave><#eljen><#eljen><#wink><#wink>
mucsácsó
nekem is ez van hogy pattog...és szintén AC97 cucc...

amúgy ezen hogy "öjömbódottá" ezen nevettem egy nagyot 😄DDD
Pretorian
Én az alaplaphoz mellékelt ac'97 drivert használom, és úgyanúgy pattog. Fingom sincs mi lehet.

Pretorian
A madártetemek, fémdarabok és egyéb fellelhetõ tárgyak összegyûjtésével valamiféle extrákat lehet unlockolni. Ez egy konzolos fícsör, rajongóknak biztos nagy öjömbódottá, de nekem nincs türelmem mindegyiket felkutatni.

Halfer
nem tudom alaplaphiba lehet-e, nekem nem volt ilyen viszont vannak játékok ahol nekem is pattogni kezd. ott nekem akkor mikor alt+tab-al kiléptem és vissza.

Randelz
Valaki megtudná mondani hogy mitkeresnek a játékba a madártetemek ?

Egy kérdés:néha egyes helyeken a hang elkezd pattogni,akadozni, ez miért lehet,driver hiba?? Volt már valakinek ilyen, én realtek drivert használok az alaplaphoz jobblenne talán az nvidia???<#help><#help>

Gerisone
van egy létra a falon! a rácsos ajtótól balra! Kalapács kell!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
Király a cikked! Elolvastam Mindenben egyetéertek

Glpetyus

Ehh,nyomom a játékot,kurva jó.
Nem is tudom mért,de a demó nem tetszett.
Ehhez képest ez simán az év játéka nálam <#guluszem1>
Fear alatt is megijedtem néha,de itt meg végig fosok gyakorlatilag 😄
Profi gém.

emberek a könyvtárba ott fenn az olvasóterembe vagyok benn a végén fekszik a nõ
hogy kell ott azt a kaput kinyitni?
Macccy
Yeeeaaah! Végre megjelent a cikkem! Remélem nembaj, ha ezt is belinkelem ide ...

:: CONDEMNED: CRIMINAL ORIGINS JÁTÉKLEÍRÁS ::

Macccy
igen ... a félelem szint megvan végig és volt számomra is 3-4 alkalom mikor hátrébbcsúsztam a székkel
De hogy a hangeffektek mennyire keltik a szorongós hangulatot - ez elképesztõ. A lépcsõn járáskor mindíg pörögtem, hogy "ki jár ott" pedig csak én szedtem szaporábban a lábaim. <#ijedt>

mucsácsó
huhh...énis...ma... 😄

összvissz eddig 5-7x ugrottam, pedig az 5. pályán tartok 😄
Én már vagy kétszer ugrottam akkorát, hogy ....<#ijedt><#ijedt>

ThugEdge
csatlakozom ÕRÜLTEN JÓÓÓÓ

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Jó ez a game skacok, no hát akkor játszunk tovább....<#email><#violent>

Harly18
AMD 2400, 512 MB Ram, Ati 9600... 1024-es felbontásban tökéletesen megy a fagyásoktól eltekintve...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Seth
nincs másféle befejezés(akárhogy döntessz a végén ugyanaz lesz)
a madarak,tv-k,fémlapok az extrákat nyitják

PSN ID.: Beegabor

Halfer
tudom hogy nem írja, de most aki elolvassa ezt, nem fog gondolkodni rajta 😊

Macccy
Igen <#vigyor><#vigyor> ... én írtam azt a PDF-et. De a "Tökéletesen" jelzõ nagyon tetszik. Kösz a bókot cimbi!

Amúgy valahol azt olvastam, hogy ha megvan az összes metal-piece, akkor egy "real ending" lesz. Vagy ilyesmi. Mindegy, megvan valakinek az összes??
Mit ér?

Gerisone
ja bocsi! egyébként a szöveg nem ír tükörrõl hanem csak utal rá!<#vigyor3>

Halfer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lent a pincében van. de most akik még nem tartanak ott, megtudták általad hogy mit rejt a szöveg 😛

Gerisone
Ez a játék a legparább amivel eddig valaha is jáccottam! Egyébként a lepukkant háznál járok valamijen apple, és ott valamijen tükröt kell megkeresnem! tuggya valaki h hol ban?

Randelz
Meg csinaltam a vegen lelottem a csavot és nemtörtént semmi ugyan az a film következik mintha nemlönném le ezt a hüjeséget :|Pegid fél órát gyotrõdtem hogy mégegyszer megöljem a végén a szörnyet

Halfer
milyenek a géped adatai (proci, memoria, vga)?

mucsácsó
nemtudom, nekem egyszer sem...
nemtudom nálad mi lehet akkor a baj 😞
Harly18
Nekem az elsõ rész végénél fagyott, amikor az a sárga ruhás fickó lelötte a két zsarut, s utána meg egy szobában ébredtem fel.......aztán pedig a metró aluljáróban.............eddig kb 4-szer fagyott le, volt hogy ugyanott többször....fene tudja mi lehet a baja....😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Halfer
jójó, napokban megkukkantom, oks? <#whatever>

icewolf
Mi volt a másik vége, amikor lelövöd? írd le kérlkek egy Spoilerbe, mert nekem sincs ott mentésem.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Halfer
Én hirtelen csináltam mentést, ha még belefért az 5 másodpercbe, akkor a napokban megnézem a másik végét is. És nem lõttem le. Szerintem nem baj, hogy annyiszor kellett megölni, az volt jó benne, hogy nem nehéz, nem olyan, hogy fél óráig püfölöm hanem rájövök a lényegére és akkor egyszerû. Jah és fajinul nézett ki 😊

Randelz
Én is végigvittem...remek volt.
csak a végét sztem túfantáziálták.Minek kellett bele az hogy az a szörnyet.. vagy mi az.. 3x keljen megölni. Ja és valaki tudja hogy mivan ha a végén lelövöm a fickót mert nekem sajna nincs mentésem

icewolf
Na. Végigvittem. Ez valami isteni volt... rég nem voltunk ennyire elárasztva király játékokkal, de nem godnoltam volna hogy a Condemned még azok közül is kiemelkedik... Rohadt jó volt...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Randelz
akkor mindjárt neki is ugrok <#finom>

Halfer
nyugi, onnantól a legizgalmasabb részek jönnek és még 1 chapter visszavan

Randelz
Na ott vagyok hogy chapter 9
és belekell nézni a tükörbe sztem hamarosan vége 😞

Halfer
<#vigyor5> vagy te voltál az? <#vigyor3>

kinek melyik része nem világos az endingnek?

Halfer
Itt ebben a topikban volt egy PDF, amiben az írója TÖKÉLETESEN elmagyarázta a story-t elejétõl a végéig. Keress rá, megéri ...

Halfer
Válaszolok és egyben megmutatom mire jó a spoiler makró <#idiota>
Szerintem azt nem találtad meg amelyik egy konyhaszekrényben van. Ahol van a konyhában a hûtõ, attól balra egyik kinyitható szekrényben. Van még a gardróbban is. Ha nem talált a tippem és ha megmondod melyik szövegrészek vannak meg, akkor elmondom melyik hiányzik és hol van.

Halfer
én az elsõ chapterben használtam a sokkolót, aztán kiment a fejembõl. alap? hát így visszagondolva jobb volt így, mert megkönnyítette volna. jobb volt azzal püfölni az ellent, ami a kezem ügyébe került. amikor kaptam a jobb sokkolót, akkor is egy ellenséget csaptam meg vele és utána megint elfelejtettem 😊