Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
áá nannee..... ACT 7-en vagyok asszem, könyvtáros pálya...tegnap jutottam oda...ott a pálya eleji bejátszásnál láttam azokat a szörnyikéket, húst zabáltak..hát valahogy elment a kedvem a játéktól 😄
valahogy nem mertem tovább gameelni 😄D
de most jó, király, hogy a 8. pályán mindenki megijed...akkor én majd hogy fogok 😄

ezek azok a tetvek, asszem jól láttam õket, hogy ezek zabáltak:

amúgy az emberektõl úgy nem ijedek meg, néha már röhögök rajtuk, hogy néha mit össze erõsködnek, de azoktól a négykézláb mászó kékbõrû vézna szaroktól...hát azokat valahogy nagyon nagyon nem csípem 😄
Halfer
Kimondottan az a játék legkeményebb jelenete 😄DD

Pretorian
Vaz, életemben most elõször fostam magam nyakig össze egy jól kitalált parajeleneten. Nem mondom pontosan mivolt az, de a Chapter 8-ban az öltözõszekrénynél történt. Aki végigjátszotta, az tudja mire gondolok. Majdnem kiugrottam a székbõl.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Az nvidia driverrel tökéletes, ne nincsnnek meg azok az 5.1 effektek amelyek a realtek ac97-tel megvan....<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Macccy
YEAH! ... köszi a gratulációt ... igyexem <#whatever>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
ha a storyline -ra gondolsz akkor a #870 -es hozzászólásomban van a link ... de leteszem ide is

http://www.acstransport.extra.hu/Condemned.pdf

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Halfer
vmi baja lehet bizonyos hangkártyákkal vagy a driverrel mert nálam semmi gondja nem volt

Köszi a válaszokat, szerintem a játék ilyen, most megpróbálom az nvidia drivert és majd kiderül, hogy mi lehet...

Randelz
Hogyan lehet errõl az oldalrõl pdf-et nézni a játékról??

mucsácsó
amúgy Macccy csak gratulálni tudok a cikkhez, remek lett nagyon nagyon!!!!<#wave><#eljen><#eljen><#wink><#wink>
mucsácsó
nekem is ez van hogy pattog...és szintén AC97 cucc...

amúgy ezen hogy "öjömbódottá" ezen nevettem egy nagyot 😄DDD
Pretorian
Én az alaplaphoz mellékelt ac'97 drivert használom, és úgyanúgy pattog. Fingom sincs mi lehet.

Pretorian
A madártetemek, fémdarabok és egyéb fellelhetõ tárgyak összegyûjtésével valamiféle extrákat lehet unlockolni. Ez egy konzolos fícsör, rajongóknak biztos nagy öjömbódottá, de nekem nincs türelmem mindegyiket felkutatni.

Halfer
nem tudom alaplaphiba lehet-e, nekem nem volt ilyen viszont vannak játékok ahol nekem is pattogni kezd. ott nekem akkor mikor alt+tab-al kiléptem és vissza.

Randelz
Valaki megtudná mondani hogy mitkeresnek a játékba a madártetemek ?

Egy kérdés:néha egyes helyeken a hang elkezd pattogni,akadozni, ez miért lehet,driver hiba?? Volt már valakinek ilyen, én realtek drivert használok az alaplaphoz jobblenne talán az nvidia???<#help><#help>

Gerisone
van egy létra a falon! a rácsos ajtótól balra! Kalapács kell!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
Király a cikked! Elolvastam Mindenben egyetéertek

Glpetyus

Ehh,nyomom a játékot,kurva jó.
Nem is tudom mért,de a demó nem tetszett.
Ehhez képest ez simán az év játéka nálam <#guluszem1>
Fear alatt is megijedtem néha,de itt meg végig fosok gyakorlatilag 😄
Profi gém.

emberek a könyvtárba ott fenn az olvasóterembe vagyok benn a végén fekszik a nõ
hogy kell ott azt a kaput kinyitni?
Macccy
Yeeeaaah! Végre megjelent a cikkem! Remélem nembaj, ha ezt is belinkelem ide ...

:: CONDEMNED: CRIMINAL ORIGINS JÁTÉKLEÍRÁS ::

Macccy
igen ... a félelem szint megvan végig és volt számomra is 3-4 alkalom mikor hátrébbcsúsztam a székkel
De hogy a hangeffektek mennyire keltik a szorongós hangulatot - ez elképesztõ. A lépcsõn járáskor mindíg pörögtem, hogy "ki jár ott" pedig csak én szedtem szaporábban a lábaim. <#ijedt>

mucsácsó
huhh...énis...ma... 😄

összvissz eddig 5-7x ugrottam, pedig az 5. pályán tartok 😄
Én már vagy kétszer ugrottam akkorát, hogy ....<#ijedt><#ijedt>

ThugEdge
csatlakozom ÕRÜLTEN JÓÓÓÓ

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Jó ez a game skacok, no hát akkor játszunk tovább....<#email><#violent>

Harly18
AMD 2400, 512 MB Ram, Ati 9600... 1024-es felbontásban tökéletesen megy a fagyásoktól eltekintve...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Seth
nincs másféle befejezés(akárhogy döntessz a végén ugyanaz lesz)
a madarak,tv-k,fémlapok az extrákat nyitják

PSN ID.: Beegabor

Halfer
tudom hogy nem írja, de most aki elolvassa ezt, nem fog gondolkodni rajta 😊

Macccy
Igen <#vigyor><#vigyor> ... én írtam azt a PDF-et. De a "Tökéletesen" jelzõ nagyon tetszik. Kösz a bókot cimbi!

Amúgy valahol azt olvastam, hogy ha megvan az összes metal-piece, akkor egy "real ending" lesz. Vagy ilyesmi. Mindegy, megvan valakinek az összes??
Mit ér?

Gerisone
ja bocsi! egyébként a szöveg nem ír tükörrõl hanem csak utal rá!<#vigyor3>

Halfer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lent a pincében van. de most akik még nem tartanak ott, megtudták általad hogy mit rejt a szöveg 😛

Gerisone
Ez a játék a legparább amivel eddig valaha is jáccottam! Egyébként a lepukkant háznál járok valamijen apple, és ott valamijen tükröt kell megkeresnem! tuggya valaki h hol ban?

Randelz
Meg csinaltam a vegen lelottem a csavot és nemtörtént semmi ugyan az a film következik mintha nemlönném le ezt a hüjeséget :|Pegid fél órát gyotrõdtem hogy mégegyszer megöljem a végén a szörnyet

Halfer
milyenek a géped adatai (proci, memoria, vga)?

mucsácsó
nemtudom, nekem egyszer sem...
nemtudom nálad mi lehet akkor a baj 😞
Harly18
Nekem az elsõ rész végénél fagyott, amikor az a sárga ruhás fickó lelötte a két zsarut, s utána meg egy szobában ébredtem fel.......aztán pedig a metró aluljáróban.............eddig kb 4-szer fagyott le, volt hogy ugyanott többször....fene tudja mi lehet a baja....😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Halfer
jójó, napokban megkukkantom, oks? <#whatever>

icewolf
Mi volt a másik vége, amikor lelövöd? írd le kérlkek egy Spoilerbe, mert nekem sincs ott mentésem.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Halfer
Én hirtelen csináltam mentést, ha még belefért az 5 másodpercbe, akkor a napokban megnézem a másik végét is. És nem lõttem le. Szerintem nem baj, hogy annyiszor kellett megölni, az volt jó benne, hogy nem nehéz, nem olyan, hogy fél óráig püfölöm hanem rájövök a lényegére és akkor egyszerû. Jah és fajinul nézett ki 😊

Randelz
Én is végigvittem...remek volt.
csak a végét sztem túfantáziálták.Minek kellett bele az hogy az a szörnyet.. vagy mi az.. 3x keljen megölni. Ja és valaki tudja hogy mivan ha a végén lelövöm a fickót mert nekem sajna nincs mentésem

icewolf
Na. Végigvittem. Ez valami isteni volt... rég nem voltunk ennyire elárasztva király játékokkal, de nem godnoltam volna hogy a Condemned még azok közül is kiemelkedik... Rohadt jó volt...

Randelz
akkor mindjárt neki is ugrok <#finom>

Halfer
nyugi, onnantól a legizgalmasabb részek jönnek és még 1 chapter visszavan

Randelz
Na ott vagyok hogy chapter 9
és belekell nézni a tükörbe sztem hamarosan vége 😞

Halfer
<#vigyor5> vagy te voltál az? <#vigyor3>

kinek melyik része nem világos az endingnek?

Halfer
Itt ebben a topikban volt egy PDF, amiben az írója TÖKÉLETESEN elmagyarázta a story-t elejétõl a végéig. Keress rá, megéri ...

Halfer
Válaszolok és egyben megmutatom mire jó a spoiler makró <#idiota>
Szerintem azt nem találtad meg amelyik egy konyhaszekrényben van. Ahol van a konyhában a hûtõ, attól balra egyik kinyitható szekrényben. Van még a gardróbban is. Ha nem talált a tippem és ha megmondod melyik szövegrészek vannak meg, akkor elmondom melyik hiányzik és hol van.

Halfer
én az elsõ chapterben használtam a sokkolót, aztán kiment a fejembõl. alap? hát így visszagondolva jobb volt így, mert megkönnyítette volna. jobb volt azzal püfölni az ellent, ami a kezem ügyébe került. amikor kaptam a jobb sokkolót, akkor is egy ellenséget csaptam meg vele és utána megint elfelejtettem 😊

icewolf
Én nem használok Codec csomagokat... csak sima Xvid, DivX, és egy AC3 van fent... nem is kell több... ja meg hát VobSub...