Worms 4: Mayhem
  • Armi555
    Szerencséd van, ezt éppen most találtam egy oldalon a hsz-ek közt:

Worms 4 mayhem easter egg-ek (ha mindet fölszeded, 5000 coins-al leszel gazdagabb)
    1.Carpet capers easter egg
    Menj a Carpet capers pályára, és elytőernyőzz le a legmagasabb torony aljára. Menj be, és lőjj rá a börtönre. Menj be, és ott lesz pár kék kő, azokat szedd föl, és meg is van az első. Lépj ki a pályából, és meg is van.
    2. Escape from tree rex easter egg
    Menj az Escape from tree rex pályára. Használd a jet packot, repülj át a ládához, szedd föl, majd a benne lévő bazooka-val lőjj rá a melletted (ha arra nézel, amerre elindultál) balra lévő dímó szájára, ahol a kerítést harapja. Lépj ki a pályáról, és meg is van.
    3. Nice to siege you easter egg
    Menj a Nice to siege you pályára. Menj föl a professzorhoz, ahol az időgép van. Onnan menj le a tenger felé eső oldalra. Ott találsz egy barlangot. Abba menj be egészen a nyúlig. Megint lépj ki a pályáról, és még 1000 coinssal vagy gazdagabb.

Kommentjeim: 24 db
    4. Tin can walley easter egg
    Menj a Tin can walley pályára, és a céltáblák helyett fordulj meg majdnem 180 fokot balra. Ha nemvagy vak, látni fogsz egy wc fülkét, ami hasonlit a Worms 3D Grave Digger pályáján látotthoz. Abba lőj bele socival, felrobban, zölden füstölög, és egy újabb easter egget találtál.
    5. Destruct and Serve Easter Egg
    Menj a destruct and serve pályára. Ez már kicsit bonyolultabb lesz. Lőjél kukacot, vagy TNT-t, amíg egy ellenséges kukac oda nem megy a Vissza a jövőbe (aki nem tudná melyik az mint eleinte én, arról az autórol van szó, ameiknek a hátulján egy nagy motor van, nagy kipufogókkal.) autójához. A te körödbe menj oda te is, és a kukac és a verda közé rakj egy dinamitot. Ha jól csináltad, egy tűzcsóvát fogsz látni. Ha láttad, akkor megvan az utolsó easter egg. Megintcsak lépj ki a pályából, és megvan az összes cuccos.
    Az így megszerzett worms pénz elvileg elég az egész item shop felvásárlására.
    (Megj.: Addig ne lépj ki egyik pályárol se, amigy nem láttad fölül az üzenettáblán ezt, vagy valami ilyesmit: \"You fund an secret easter egg.\" Nekem ezt irta ki, de ha az easter egg szó szerepel benne akkor tuti jol dolgoztál.)