Worms 4: Mayhem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Nagyon kéne a segítség: Letöltött Worms 4-em van, és csak annyi a baj,
hogy nincs hang.(egyáltalán semmi sincs) Próbáltam beállításokat, mindent amit tudtam(nem vagyok egy számítógépzseni).
Ha valaki tudja, hogy mitõl lehet, vagy van valami trükk erre, akkor nagyon megköszönném ha segítene.
Elõre is hálás köszönet! (nagyon kéne, sehol nem találtam megoldást)
Nagyon kéne a segítség: Letöltött Worms 4-em van, és csak annyi a baj,
hogy nincs hang.(egyáltalán semmi sincs) Próbáltam beállításokat, mindent amit tudtam(nem vagyok egy számítógépzseni).
Ha valaki tudja, hogy mitõl lehet, vagy van valami trükk erre, akkor nagyon megköszönném ha segítene.
Elõre is hálás köszönet! (nagyon kéne, sehol nem találtam megoldást)
Sziasztok valaki tudna segíteni nekem ezt írja ki mindig ha egy szerverre fek akarok menni:We could not verify the connection with the remote machine!!!EZ miért van!Légyszi valaki segítsen!Elõre is köszi!!!!
köszi, már megvan. utóbbi napokban kissé gyökér voltam, de aztán rájöttem.
ha vkinek kõ még, 2 fájlt átküddök msnen ([email protected] ra keressen rá), de a legbiztosabb ha donatushoz fordultok.
ha vkinek kõ még, 2 fájlt átküddök msnen ([email protected] ra keressen rá), de a legbiztosabb ha donatushoz fordultok.
neh
game index
ott W worms mayhem tüzfal off és ott meg keresd cracket és ollleeeeeeee
amugy 1.1 patchet nem árt felrakni és az 1.1 cracket😊
game index
ott W worms mayhem tüzfal off és ott meg keresd cracket és ollleeeeeeee
amugy 1.1 patchet nem árt felrakni és az 1.1 cracket😊
lehetséges de keress valami normalis cracket gamecopyn mer cracked szar és a legfrisebb driver nem árt😊
ui: a cracked azért szar mert ha jo lenne valszeg nem kér kodot legalábbis nálam már nem kért mikor crackeltem a joval...
ui: a cracked azért szar mert ha jo lenne valszeg nem kér kodot legalábbis nálam már nem kért mikor crackeltem a joval...
topicot olvasva megint kedvem lett egy kis wurms 4hez 😄
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ugyanaz a típus van meg nekem, mint anit le tudok tölteni a többi oldalról is...
TÖLTs le egy normális verziot www.isohunt.com www.mininova.org ....
Mint sokan elõttem én is segítséget kérek. Egy ideig szenvedtem azzal, hogy valaki ügyesen összetömörített mayhem-jét leszedjem, ami mint késõbb kiderült semmit sem ér (nem érzékeli a gép, h fel van telepítve). Ezután letöltöttem egy másik worms-öt, és azzal is végigjátszottam, de az sem nagyon akar elindulni. Annyival jobb a helyzet, hogy ez már rendesen fent van a gépen, és az elindulás is megy, egészen addig, ameddig nem kell behoznia a menüt. Ez alatt azt értem, hogy behozza a töltés feliratot, és a céges hirdetéseket, aztûn kilép. Ha felteszem és crackelem nem megy, ha crack után patchelek akkor sem jó, de még akkor sem, ha patch után crackelek. Most már tényleg fogalmam sincs, hogy mit tegyek az elindítás árdekében :S HELP!
Mondjuk nem egy hatalmas nagy játék a Worms 4, szóval nem csodálom.
hallot fórum.....<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Szerencséd van, ezt éppen most találtam egy oldalon a hsz-ek közt:
Worms 4 mayhem easter egg-ek (ha mindet fölszeded, 5000 coins-al leszel gazdagabb)
1.Carpet capers easter egg
Menj a Carpet capers pályára, és elytõernyõzz le a legmagasabb torony aljára. Menj be, és lõjj rá a börtönre. Menj be, és ott lesz pár kék kõ, azokat szedd föl, és meg is van az elsõ. Lépj ki a pályából, és meg is van.
2. Escape from tree rex easter egg
Menj az Escape from tree rex pályára. Használd a jet packot, repülj át a ládához, szedd föl, majd a benne lévõ bazooka-val lõjj rá a melletted (ha arra nézel, amerre elindultál) balra lévõ dímó szájára, ahol a kerítést harapja. Lépj ki a pályáról, és meg is van.
3. Nice to siege you easter egg
Menj a Nice to siege you pályára. Menj föl a professzorhoz, ahol az idõgép van. Onnan menj le a tenger felé esõ oldalra. Ott találsz egy barlangot. Abba menj be egészen a nyúlig. Megint lépj ki a pályáról, és még 1000 coinssal vagy gazdagabb.
Kommentjeim: 24 db
4. Tin can walley easter egg
Menj a Tin can walley pályára, és a céltáblák helyett fordulj meg majdnem 180 fokot balra. Ha nemvagy vak, látni fogsz egy wc fülkét, ami hasonlit a Worms 3D Grave Digger pályáján látotthoz. Abba lõj bele socival, felrobban, zölden füstölög, és egy újabb easter egget találtál.
5. Destruct and Serve Easter Egg
Menj a destruct and serve pályára. Ez már kicsit bonyolultabb lesz. Lõjél kukacot, vagy TNT-t, amíg egy ellenséges kukac oda nem megy a Vissza a jövõbe (aki nem tudná melyik az mint eleinte én, arról az autórol van szó, ameiknek a hátulján egy nagy motor van, nagy kipufogókkal.) autójához. A te körödbe menj oda te is, és a kukac és a verda közé rakj egy dinamitot. Ha jól csináltad, egy tûzcsóvát fogsz látni. Ha láttad, akkor megvan az utolsó easter egg. Megintcsak lépj ki a pályából, és megvan az összes cuccos.
Az így megszerzett worms pénz elvileg elég az egész item shop felvásárlására.
(Megj.: Addig ne lépj ki egyik pályárol se, amigy nem láttad fölül az üzenettáblán ezt, vagy valami ilyesmit: \"You fund an secret easter egg.\" Nekem ezt irta ki, de ha az easter egg szó szerepel benne akkor tuti jol dolgoztál.)
Worms 4 mayhem easter egg-ek (ha mindet fölszeded, 5000 coins-al leszel gazdagabb)
1.Carpet capers easter egg
Menj a Carpet capers pályára, és elytõernyõzz le a legmagasabb torony aljára. Menj be, és lõjj rá a börtönre. Menj be, és ott lesz pár kék kõ, azokat szedd föl, és meg is van az elsõ. Lépj ki a pályából, és meg is van.
2. Escape from tree rex easter egg
Menj az Escape from tree rex pályára. Használd a jet packot, repülj át a ládához, szedd föl, majd a benne lévõ bazooka-val lõjj rá a melletted (ha arra nézel, amerre elindultál) balra lévõ dímó szájára, ahol a kerítést harapja. Lépj ki a pályáról, és meg is van.
3. Nice to siege you easter egg
Menj a Nice to siege you pályára. Menj föl a professzorhoz, ahol az idõgép van. Onnan menj le a tenger felé esõ oldalra. Ott találsz egy barlangot. Abba menj be egészen a nyúlig. Megint lépj ki a pályáról, és még 1000 coinssal vagy gazdagabb.
Kommentjeim: 24 db
4. Tin can walley easter egg
Menj a Tin can walley pályára, és a céltáblák helyett fordulj meg majdnem 180 fokot balra. Ha nemvagy vak, látni fogsz egy wc fülkét, ami hasonlit a Worms 3D Grave Digger pályáján látotthoz. Abba lõj bele socival, felrobban, zölden füstölög, és egy újabb easter egget találtál.
5. Destruct and Serve Easter Egg
Menj a destruct and serve pályára. Ez már kicsit bonyolultabb lesz. Lõjél kukacot, vagy TNT-t, amíg egy ellenséges kukac oda nem megy a Vissza a jövõbe (aki nem tudná melyik az mint eleinte én, arról az autórol van szó, ameiknek a hátulján egy nagy motor van, nagy kipufogókkal.) autójához. A te körödbe menj oda te is, és a kukac és a verda közé rakj egy dinamitot. Ha jól csináltad, egy tûzcsóvát fogsz látni. Ha láttad, akkor megvan az utolsó easter egg. Megintcsak lépj ki a pályából, és megvan az összes cuccos.
Az így megszerzett worms pénz elvileg elég az egész item shop felvásárlására.
(Megj.: Addig ne lépj ki egyik pályárol se, amigy nem láttad fölül az üzenettáblán ezt, vagy valami ilyesmit: \"You fund an secret easter egg.\" Nekem ezt irta ki, de ha az easter egg szó szerepel benne akkor tuti jol dolgoztál.)
Nem tudja valaki,hogy a worms 4-be hol vannak az elrejtett poénok mert én egyet találtam az 5.ik kûldetésen?
beállításoknál, az "y axis"-t kell on-ra (asszem) állítani. ha on-on van, akkor off-ra.
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Helló nagy mágusok!
Hatalmas segitségre lenne szügségem.
A következö a problémám ha internetes játékot akarok játszani
a folyamatban lévö játékokba és a chat-be beenged de amikor
csatlakozok valameik játékhoz visszadob egy ilyen szövegel kb.
nem tudtam a távoli számitogépel kapcsolatot létesiteni és
kidob magából a játék ha viszont én készitek játékot akkor
hozzám nem tudnak becsatlakozni!
A felálás a következö a gépemben XP rajta egy kaspersky anti-hacker
innét kábel a Rutterbe ami egy SMC és onnét ki a világhálóra!
Az anti hackerbe engedélyeztem mindent a womrs-nek szoval ott
nincsmegfogva de ahogy utána próbaáltam járogatni lehet a ruter is
az ok ami visszatarcsa de ott sincs neki bekapcsolva a tüzfala
Ja és kipróbáltam 1.0-án minenhogyan szinte és a Patch-el is (1.0.1)
Szoval valami nagy Help kéne valahogy meghálálnám
Köszi eöre is
Több megoldásra is vevö vagyok
Hatalmas segitségre lenne szügségem.
A következö a problémám ha internetes játékot akarok játszani
a folyamatban lévö játékokba és a chat-be beenged de amikor
csatlakozok valameik játékhoz visszadob egy ilyen szövegel kb.
nem tudtam a távoli számitogépel kapcsolatot létesiteni és
kidob magából a játék ha viszont én készitek játékot akkor
hozzám nem tudnak becsatlakozni!
A felálás a következö a gépemben XP rajta egy kaspersky anti-hacker
innét kábel a Rutterbe ami egy SMC és onnét ki a világhálóra!
Az anti hackerbe engedélyeztem mindent a womrs-nek szoval ott
nincsmegfogva de ahogy utána próbaáltam járogatni lehet a ruter is
az ok ami visszatarcsa de ott sincs neki bekapcsolva a tüzfala
Ja és kipróbáltam 1.0-án minenhogyan szinte és a Patch-el is (1.0.1)
Szoval valami nagy Help kéne valahogy meghálálnám
Köszi eöre is
Több megoldásra is vevö vagyok
Lehet hogy én vagyok hülye,de én csak az 1.01-es patchet találom,ami már alapból rajta van a dvd-n a hozzá tartozó crackel.Van ennél újabb patch is??
www.gamecopyworld.com itt találsz cracket a patchet pedig a www.gamershell.com on
Linkeljetek már lécci legújabb patch-t és cracket,mivel valamiért baszakszik a netem ezt is haverom gépén írom.
crack legyen ugyan olyab
a tûzfal sztem nem blokkolja,de azért megnézem.A legújabb patch nincs leszedve,de akkor azt is megnézem.kösz
Nem warez topik!
Aidos: Tûzfal? Esetleg fent van a legújabb patch?
Aidos: Tûzfal? Esetleg fent van a legújabb patch?
Amúgy nekem meg nem akar menni ez a dolog a neten.Miért írja ki,hogy Oh no...,és nem tudok csatlakozni sehova,s ha én csinálom a szervert akkor hozzám se tudnak csatlakozni.Valami megoldás??THX
valaki monda egy odalt ahonnan le tudnám szedni a gamét néztem már torrent oldalakon de shol se láttam elõre is kössz a segítséget
kell ennél több?😄
nem
Hello!
Szeretném megkérdezni,hogy valaki már játszott-e Hamachin Wormsot,mert pár osztálytársammal szeretnénk kipróbálni.Az lenne a kérdés,hogyha saját szervert csinálok,és belépek utána a játékba és ott a Lan-ra kattináson kívûl kell-e még valamit trükközni?
A választ elõre is THX!
Szeretném megkérdezni,hogy valaki már játszott-e Hamachin Wormsot,mert pár osztálytársammal szeretnénk kipróbálni.Az lenne a kérdés,hogyha saját szervert csinálok,és belépek utána a játékba és ott a Lan-ra kattináson kívûl kell-e még valamit trükközni?
A választ elõre is THX!
pls vki küldje el a teljes mentést
Hi a végén a PROF-ot ott hagyják az õskorban<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Mivel StarForce védelem van rajta így ezt felejtsd el. Szerezz hozzá cracket a GameCopyWorld oldaláról, és ajánlom a google-t használni!
crack nem ártana
Helló minenkinek !
- Lenne egy kisebb problémám a Worms 4 Mayhem játékkal. Én ezt a játékot már telepítve kaptam meg.
Így nem mûködik a "Launcher.exe" nem tudok semmit se tenni ezellen, ezért megkérek valakit... a hogy regisztrációs adatbázisból
exportálja ki nekem a regjét ... Talán így mükõdni fog...(Oblivional is ez volt a helyzet csak azért gondolom hogy így mûködni fog)
Ha esetleg valaki nem tudná hogyan kell akkor röviden leírom: start menü\futtatás: ide írd be hogy: regedit Majd menj a HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Team17 (Szerintem ez lessz)
ezt e a Team17 kell ki exportálni, és erre lenne szükségem.
Ha valaki ezt a .reg fájlt elküldi nekem, azt nagy megköszönném... (Sürgõs) (Lécci segítsetek)
e-mail: [email protected]
- Lenne egy kisebb problémám a Worms 4 Mayhem játékkal. Én ezt a játékot már telepítve kaptam meg.
Így nem mûködik a "Launcher.exe" nem tudok semmit se tenni ezellen, ezért megkérek valakit... a hogy regisztrációs adatbázisból
exportálja ki nekem a regjét ... Talán így mükõdni fog...(Oblivional is ez volt a helyzet csak azért gondolom hogy így mûködni fog)
Ha esetleg valaki nem tudná hogyan kell akkor röviden leírom: start menü\futtatás: ide írd be hogy: regedit Majd menj a HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Team17 (Szerintem ez lessz)
ezt e a Team17 kell ki exportálni, és erre lenne szükségem.
Ha valaki ezt a .reg fájlt elküldi nekem, azt nagy megköszönném... (Sürgõs) (Lécci segítsetek)
e-mail: [email protected]
Valaki le tudná írni hogy mi az az 5 Easter Egg amit meg kell találni?Elõre is köszi
Közbe jött újabb kérdés is.Van-e valami megodás vagy pach arra a problémára, hogy ha neten játszok sokszor kilép, hogy megszakadt a kapcsolat a kiszolgálóval
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Sry ,lusta vagyok visszaolvasni, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám leresetelni a profilomat.Elõrõl szeretném kezdeni az aranytallér gyûjtést, meg a rekordok megdöntését.Milyen file-t kell kitörölni, vagy módosítani?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
el tudja küldeni vki a 100%-os mentést msn:[email protected]
pls irja vki mielQtt felvesz!
pls irja vki mielQtt felvesz!
ha eredeti akkor csk a gamespy ha nem akkor kell 1 pacht #625 hsz.en van a link
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy a netes multihoz le kell tölteni valamit? Kösz!
hi all!
az lenne a kérdésem h ár lehet állítani az inverse egeret?
mert így elég idegesítõ...:/
az lenne a kérdésem h ár lehet állítani az inverse egeret?
mert így elég idegesítõ...:/
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Mayhemben ezt az error üzit kapom:
Az eljárás belépési pontja (SF-Init) nem találhatõ a DLL-ben (protect.dll).
mi lehet a gond segiitsetek légyszi !!!
Az eljárás belépési pontja (SF-Init) nem találhatõ a DLL-ben (protect.dll).
mi lehet a gond segiitsetek légyszi !!!
mondom ctrl+alt+delet+azt le x =nincs fagyás
Ha tudsz segíts plz h mi lehet a gond.
Ha nem fagyna meg állandóan nekem akkor én mennék!
Map Editorról nem tudok, hogy lenne.
A saját fegyvert a csapat editálásánál a csapatfegyvernél be lehet állítani.
Gamemode függõ, hogy a csapatfegyverek, hogy vannak beállítva (kapsz-e kezdésként, ládában lehet-e)...
Játszik még ezzel vki multiban? 😛
A saját fegyvert a csapat editálásánál a csapatfegyvernél be lehet állítani.
Gamemode függõ, hogy a csapatfegyverek, hogy vannak beállítva (kapsz-e kezdésként, ládában lehet-e)...
Játszik még ezzel vki multiban? 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Worms (1994) - Amiga, Amiga CD32, DOS, Genesis, Jaguar, PlayStation, Saturn, SNES
Worms Reinforcements (1995) - DOS
Worms & Reinforcements United (1996) - DOS
Worms: The Director's Cut (1997) - Amiga
Worms The Full Wormage (1998) - DOS, Windows
Worms 2 (1998) - Windows
Worms Armageddon (1999) - Dreamcast, Game Boy Color, Nintendo 64, PlayStation, Windows
Worms World Party (2001) - Dreamcast, Game Boy Advance, N-Gage, PlayStation, Windows, Windows Mobile
Worms Triple Pack (2002) - Windows
Worms Blast (2002) - GameCube, Macintosh, PlayStation 2, Windows
Worms 3D (2003) - GameCube, Macintosh, PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms (2004) - ExEn, J2ME
Worms Forts: Under Siege! (2004) - PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms 4: Mayhem (2005) - PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms: Open Warfare (2006) - Nintendo DS, PSP
Worms (2007) - Xbox 360
Worms Reinforcements (1995) - DOS
Worms & Reinforcements United (1996) - DOS
Worms: The Director's Cut (1997) - Amiga
Worms The Full Wormage (1998) - DOS, Windows
Worms 2 (1998) - Windows
Worms Armageddon (1999) - Dreamcast, Game Boy Color, Nintendo 64, PlayStation, Windows
Worms World Party (2001) - Dreamcast, Game Boy Advance, N-Gage, PlayStation, Windows, Windows Mobile
Worms Triple Pack (2002) - Windows
Worms Blast (2002) - GameCube, Macintosh, PlayStation 2, Windows
Worms 3D (2003) - GameCube, Macintosh, PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms (2004) - ExEn, J2ME
Worms Forts: Under Siege! (2004) - PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms 4: Mayhem (2005) - PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms: Open Warfare (2006) - Nintendo DS, PSP
Worms (2007) - Xbox 360
(\__/) ( X.x) ( } . { )