[szin=white]Valószínű a BaseStarokra gondolt, mivel mikor ezt mondta akkor még csak azokat pusztították. És úgy érti, hogy az azokon lévő Cylonok ténylegesen is meghalnak és ez a "bűn", mivel az újraélesztő hajó elpusztul ugye...
Érdekes egyébként, hogy Baltar egyből elvesztette képzeletbeli Sixe, és isteni küldetése iránti érdeklődését, ahogy meglátta szerelmét. Egyébként, pont ez volt a küldetés. Hogy a cylon ölje meg Caint. Nem véletlenül emelik ki a végén annyira Adama és Roslin beszélgetésénél, hogy "Thank the Gods!" és ugye Adama el is ismétli ami szokatlan tőle.
Egyébként 1 dolog van főleg amit nem értek: Azt hogy Dee miért hallgatja ki Starbuck és Apolló beszélgetését. És miért tűnik ő is felszabadultnak, mikor vége a beszélgetésnek? Ezt még nem értem. A másik az a kis "csók" Adama és Roslin közt, valamint utána Adama arcán látni, hogy mennyire megkedvelte az elnöknőt. De valahogy ez sem tiszta. Mindjuk igazából szerintem az Adama és Roslin közti "kapcsolatra" csak Roslin halála után fog fény derülni.
Ami viszont nagyon tetszett: Az Admirális emelt fővel halt meg. Tény hogy módszerei és ideái kicsit túllépték a határt, de kőkeményen tartotta magát minden helyzetben, és ez becsülendő. És pontosan ezt emeli ki Starbuck beszéde. Egyébként az ő beszéde meg van vágva. Sajnos elég rosszul vágták, ugyanis hallani a hirtelen váltást a hangsúlyban. Mondja egy hangsúlyban az első pár mondatot (nem régóta ismeri így rövid lesz beszéde dolog.), aztán hirtelen ugrik a kamera és a hangsúlyozás is és ez zavaró, azonnal kiszúrtam.
Valamint az is tetszett amire Lee már az elején rájött: ha ezt megteszik akkor nem különböznek a Cylonoktól. Ugyanerre az apa csak a végén jön rá. Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy Cain tudta hogy miért van ott Starbuck és ezért nem adta ki a parancsot.