Spoiler!!!!
[szin=white]Ez a rész legalább annyira sokkolt mint a 10. Még1x legalább meg fogom nézni, hogy rendesen megértsem...Végülis belekerült az a csavar ami sikeressé teszi ezt a BSG-t :), így nem csak egyszerűen maghal Cain, hanem csavarva hal meg :). Erre egyébként nem számítottam, és ez így jó. Mellesleg úgy gondolom, hogy ha Cain meghal akkor a pegasus XO megölte volna Adamat. Persze ez nem biztos, de el tudom képzelni. De "hihetetlen", hogy mennyire idegesek voltak a "gyilkosok". Mellesleg szerintem Cain azért gondolta meg magát, mert látta, hogy Kara mennyire ideges és megsejtett valamit. Egy ilyen győzelem után nem ideges annyira az ember. És ez igaz Cain XO-jára is. Nem véletlenül nézett fel mindenki mikor el kezdett nevetni....valahogy le kellett vezetnie azt az iszonyatos feszültséget.
Részről részre egyre inkább megbizonyosodom, hogy mennyire jó színészek játszanak ebben a sorozatban. Azthiszem, hogy ők bőven megérdemlik, hogy megvegyem DVDn :). Persze csak teljes seasonos DVDkben utazom, ne ilyen fél seasonos szarokban :P.
És még valami, szerintem Cain nem változott meg hirtelen, hanem a fent említett okok miatt gondolta meg magát. De mindenképpen jobb így hogy meghalt, annak ellenére is, amit Kara mondott...