• mrzed001
    Igen érdekes rész volt
    Spoiler

Először is Cain: Rideg, számító, mint egy robot (ennél még a Cylonokba is több emberség ragadt). Az, hogy átment kalózba egyáltalán nem lepett meg, de sztem az öreg Adamat sem.
    Elnöknő: még mindig nem értem, hogy miért nem nevezi ki Adama-t a flotta vezetőjének, Cain-t meg csukatja le. Persze nem lenne egyszerű, sok a Cainhez lojális ember a Pegasuson, de meg lehetne oldani. Persze piszok jó ötlet, hogy ölessük meg, de ezzel inkább mártírt csinálnak (csinálnának) belőle (merthogy egy ilyen bugyuta terv ki van zárva, hogy működjön)
    Adama: túl higadt volt. Roslinnal vén (és okos) rókák, tudják hogy idiótával ha vitatkozol magadat teszed idiótává.
    És persze Cain elsőtisztje: ha nem félne attól, hogy Cain főbelövi sztem nem hajtotta volna végre azokat az immorális parancsokat. Nem hülye, különben nem mesélte volna el a másik hajó első tisztjének.
    Az eredeti BSG-vel szemben ez a Cain nem egy háborús hős és veterán, sőt eszement bakikat lő. Ilyen pölö hogy csak mert nem az ő terve és hajója, ezért nem engedte el Sturbuck-ot a BlackBird-el, ami pedig lényegében az egyetlen logikus lépés. Ha felfedezik hogy kémkednek a tudathajó körül, a Cylonok min. megkétszerezik a védelmét (akkor pedig már közel elpusztíthatatlan)
    Egyébként Cain szerintem nem gonosz, hanem tipikus eszement MANAGER :ppp