-
_Vegeta_ #751 Hogy legyen egy kis ontopikk is..
Enis a Cifu mester altal hasznalt pontozasi rendszert reszesitettem elonyben, tehat:
Cmdr. Adama:
Idealis parancsnok, aki kepes akar a parancsnak is ellentmondani ha a jozan ész azt diktalja. Kicsit talan tul hitetlen a termeszetfeletti temaban. Enis maradok a:
4/5-nél
Tigh ezredes:
Alkoholista.. Nagy figura mindenesetre. Keptelen onallo donteseket hozni es mindenben masok segitseget keri. Csak ugy van. Viszont azt jol csinalja. :D
4/5
Elnokasszony:
A semmibol valt elnokke, igazabol politikusnak sem nevezheto noszemely, de jol ellatja a feladatat. Spiritualis vezetonek viszont nem való.
3/5
Gaius Baltar:
Az orult tudos, aki igazabol nem is tudos inkabb csak orult. :) Atlagosan a bsg szineszei tokeletes munkat vegeznek, de itt Gaiusnal meg kell emliteni h o atlagon felul teljesitmenyt nyujt, nagyon erzi a karaktert. (J. Callis)
5/5
Six:
Baltar altal ugyan nagyon fontos karakter, de en ugyutalom. :) Ugy csavargatja az ujja korul a profot, hogy azt leirni sem lehet. Es szerintem nem is jo nő. :P
3/5
Lee Adama:
Baltar mellett a masik kedvenc. Az elejen egy atlagos szepfiunak tunik, de kesobb kiderul, h tud logikusan gondolkodni es helyen van a szive is. Azert a TV-s epizodban nagyot neztem mikor kiderult mien izmos, az egyenruha alatt annyira ez nem latszott. (Novernek rogton felcsillant a szeme) :D
5/5
Starbuck:
Ugyan eloszor aszittem a "hős" karakter Lee lesz, o lesz aki mindenkit megment es o lesz a legjobb. Hát tevedtem, ez Starbuck lett. Igazi hős tipus, amolyan kemeny csajszi.
4/5
Sharon:
Vegyesek az erzelmek iranta. Fontos karakter, de nekem mégis kozepszerunek tunik.
2/5
Helo:
Joak karakter. :D Szimpatizalok vele, vakszerelmes. :)
4/5
Chief:
Szinten a kedvencek koze tartozo karakter. Tetszett a kitartasa, a hajoépítésben. Ilyen felfogasu emberek kellenek a flottaba!
5/5
Gaeta:
Tokeletes helyen van ahol van. O maga se tudja mien fontos tagja a gepezetnek. :) Tud helyesen donteni, de igaz amit Cifu mondott h olykor 2tuz kozott van. :)
4/5
Billy:
Gaetahoz hasonloan o is az aki ott van jo helyen ahol van. Az elnok jobbkeze, es tamogatoja. Mindig ottvan mellette. :)
3/5
Zarek:
Egyik felesleges karakter szerintem. Keveri a sz@rt, masra nem jo. Azert 1 jo dontese volt, csak ezert nem 1es. :)
2/5
Cain:
Hazisárkány tipus. Undoritonak tartom, keptelen logikus gondolkodasra. Pfőj. :)
1/5