• _Vegeta_
    Szerintem az ent a startrek melypontja, es az uccso ent resz max az ent melypontja lehet. Bar nekem tetszett. :)
    A hormonok ellen nem ved sem az iq sem a neveltetes ez igaz, de az ember fejlodik egyre moderaltabb lesz. Siman eltudom kepzelni, hogy akkor ezt elkorlcstelennek tarjak. Visszautalnek egyik tngreszre, amikor barclay a holoszobat hasznalja a feszultseg levezetesere. Raadasul meg erotikanak se igazan nevezheto modon. Megis mennyire kinezik es rogton mehet a hajo pszichologusahoz elbeszelgetesre. :D
    Szoval ugy velem egy olyan idealis vilagban -tulnyomoreszt- nem hasznalnak ilyen celokra a holoszobat.
    Peldaul belegondoltam mien jo lenne startreket nezni holoszobaba ugy h enis bennevagyok az aktualis reszbe. Trip (ha jol emlexem) utalt is erre amikor az ent 2.szezonjaban atment az idegen urhajora es ott latott eloszor holoszobat: De jo lenne ez nekunk allandoan ott toltenek az idot es nem volna szukseg mozivetitesre. Igen ha entbe lenne holoszoba akkor egyetertenek veled, de a tng idealvilagjaba ez mar nem fer el. ;)