• Victor1103
    #6216
    Most jutottam el csak oda, hogy meg tudtam nézni egyben a Blood and Chrome-ot. Hát mit is mondjak..

    Először is a SyFy egyik legnagyobb baklövésének tartom, hogy nem merte bevállalni, hogy sorozat készüljön az előzményből, másrészt viszont megértem, hiszen ilyen vizuális minőséget képtelenség lett volna fenntartani minden részben azért az anyagilag kicsit megterhelte volna őket.

    Szerintem itt mindenképp a pénz volt a befolyásoló tényező nem pedig az, hogy esetleg mekkora lenne az össznézőszám vagy a rajongói bázis.

    Azonban, noha ez a 10 részes mini nagyon látványos volt, ha sorozat lett volna belőle, egy ötletes, csavaros történet mellett senkinek nem szúrta volna a szemét ha nem lát minden részben percenként valami CGI orgiát. Emiatt nagy kár, mivel szerintem a potenciál jobban meglett volna benne mint a Capricában minden téren..

    A CGI-re pedig visszatérve: igaz hogy néhol eléggé szembetűnő a dolog mégis a Battlestar-ok esetében annyira látványos, annyira részletesen megmunkált, hogy öröm nézni. Amilyen részletességben csak magát a világűrt mutatják a különféle színkavalkádokban már amiatt megérte nézni.