• dregnarr1 #6154
    Nem kell messzire menni, hogy lásd, a sorozatok jelentős részénél az előzményfilmekre semmilyen hatást nem gyakorol a sorozat szálainak végkifejlete, példaként itt van kapásból a Caprica, de említhető még megannyi más is.

    Nézettségi sorrend: maradjunk sci-fiknél, ott a Firefly is, gondolom nem kell bemutatnom a csatorna által leadott sorrend körüli kavarásokat.. nem hiszem, hogy bárki, aki darálni szeretné a sorozatot aszerint követné a részeket úgy darálja, ahogy régen, a tévében adott részeket néző emberkéknek kellett. "Úgy volt az igazi!"
    A Razor pont olyan, ami nem oda illeszkedik, ahol eredetileg leadták. Az, hogy ott is megnézhető mert nem zavar a történésekbe, az egy dolog, de ennyi erővel a Stargate Continuum-ot is megnézhetném a teljes SGA után, ahelyett, hogy az ötödik évad eleje felé tenném.

    Hiába darálja az ember, 23 résznyi különbség és az addig eltelt idő és információmennyiség szerintem elég rosszul érintheti, ha minden apró mozzanatra figyelni szeretne és nem csak második dara alkalmával kíván minden, háttérben lappangó történetrészletre felfigyelni.