• Dante73
    Végére értem a 3. évadnak, utána megnéztem a Pengét. Szerintem a 2.évad után is megnézhettem volna, semmi spoiler nincs benne, hacsak a Kara-ra vonatkozó részt nem vesszük annak. Egyébként, itt valaki írta, hogy Cane admirálist jobban meg lehet belőle ismerni. Nekem annyi jött át, azon kívül, amit tudtam, azaz, hogy egy rövidlátó, bosszúálló seggfej, hogy leszbikus. Semmi több. Azzal pedig, hogy Adama a végén azt mondja, hogy TAKTIKAILAG semmi kivetni való nem volt Cane tetteiben... Hát... Ha pusztán a tetteit nézzük, talán igaza van, viszont a katonaság célját tekintve már abszolúte nincsen igaza.
    Ugyanis abban a percben, ahogy a többi hajóval összefut, a gerilla-hadviselés felejtő, találni kell egy helyet, ahol az emberiség "ujjá éledhet". Nem kirabolni, majd sorsára hagyni őket. Mert ez az emberi faj végét jelenti, mindenképp, hiszen előbb-utóbb tuti győznek a Cylon-ok. Márpedig, ha az emberiség kihal, sokra mennek, ha magukkal visznek pár kenyérpirítót...
    Azt sajnáltam csak, hogy a szinkronhangok megváltoztak, mást nem, még mindig messze ez a legjobb sci-fi sorozat. Alig várom, hogy a 4. évad is kikerüljön végre szinkronosan. Bár, gondolom, arra várhatok, még egy darabig...