Prof William#5267
"Nevetséges az egész, tisztára mintha egy süllyedő hajón a kapitány az utasokkal szavaztatná meg hogy a jobb vagy a bal oldali mentőcsónakokon meneküljenek-e, a demokrácia még békében is béna rendszer ami csak a látszatra épül, válságban meg gyakorlatilag használhatatlan,"
Ebben 100% -ig igazad van. Csak a forgatőkönyvírok nem akraják belátni...
Idézet a Star Wars Revenge - ből... Megvédjük a civilizációt! a DEMOKRCIÁÁÁÁT! - No comment...
"Helo-t meg inkább hagyjuk mert az a kretén eddig már legalább négyszer kiérdemelte azt hogy kivágják a zsilipen :P"
Nállam a "JAJJ nem enegdem hogy megfertőzzük vírussal a cylonokat mert azok is élőlények és nem irthatunk ki milliónyi élőlényt!" - akciója tette be a kaput...
Szerintem a valóságban elég sok embernek lenne kedve megkínozni és megölni azokat akik MILLIÁRDOK haláláért és egy egész civilizáció pusztulásárért felelősek... - Lásd pl. a foglyok kínzása Pegasuson
Aki 99% -ban kiirtott egy fajt az ne kezdjen nekem emberi jogokról pofázni mert ezután már minden felhatalmazásom megvan hogy én is ezt tegyem minden egyeges cylonnal amit meglátok...