sztem B5 4. évada ugyanolyan jó, mint a többi, csak nem annyira akciódús témákkal kezd foglalkozni, hanem inkább politikaiakkal. illetve az 5. is még a lehető legjobb 'odarittyentés' volt, amivel valaha találkoztam. még a filmek is jó-elmegy között ingadoztak (kivéve a LotR-t, mert az kritikán aluli, bárcsak meg se néztem volna.)
amúgy mostanában hoztam magam szintre BSG-ben (+fav topik). korábban első évad végén cancel-t adtam neki, mert nagyon sok minden idegesített benne, de most, hogy láttam, hogy mindjárt vége, gondolotam mire végetér a sorozat, addigra én is ledarálom... aztán kicsit elsiettem a dolgot xD. sajnos még mindig van egy pár dolog, amit szerintem sokkal hamarabb kellett volna megmagyarázni, plusz még egy pár olyan, amit a mai napig nem magyaráztak meg, de legalább mostmár utalások vannak, hogy előbb-utóbb kapunk vmiféle választ.
persze van sok jó ötlet is, de nem folyamatos a magas szinvonal sajnos. nálam már nagy kedvenc tuti nem lesz, de peprill nincs más, meg egyébként is egyszer végignézhető sorozat, azt a szintet bőven hozza. bár a dara sokat javít azon, hogy néha nagyon leül, lelkizős részeket még így is rendszeresen áttekerem. :)