mermalior#5233"ilyen szintű "hülyeségek" (idézőjelben, mert a valóság is tele van ilyen totál véletlenszerű furcsa egybeesésekkel) már a legelső résztől kezdve vannak a sorozatban. minek nézed még mindig?"
Én szeretem a BSG-t. Kegyetlen jó feelingje van, és nagyon jól meg lett csinálva. A szori viszont átment hmmm... valami másba. Várom már Daniel Hose Jesus Armano feltűnését is.
Csak gondolj bele. Mikor elindult a BSG hűűztünk orrba-szájba. Végre valaki szakított a space fantasy-val, nincsenek csillogó-villogó űrhajók hatalmas lézerekkel, meg halfejű E.T.-k, végtelen ellátmány, és bolygókat kilövő halálsugár, hanem hadsereg van, projectile ammo, bakelit telefon, dokkmunkások, sz*rrágó politikusok, rosszul döntő, gyenge emberek, stb. Az ellenség meg köztünk van.
De ez úgy látszik kevés. Kellett a zenbuddhista maszlag az idő körforgásáról, Krisztus kereszten, halálangyal, jövőlátás, messiás, 12 vidra, orákulum, Neo, az Építész, a beetetés a Nagy Tervről, meg a 2001 űrodüsszeia.
Nekem bőven elég lett volna, ha a BSG az marad ami.
Ettől függetlenül élvezem. Nagyon jók a színészek, baromi jó a feeling, a zene, a képi világ. De a sztorin már csak mosolygok...