• mermalior
    Hmmm... Épp írni akartam, hogy miképp lehet, hogy a cylonok (13. törzs) szondája (ami ugye a földről jött) megfertőzi és megöli a cylonokat. De most olvastam, hogy az, hogy a cylonok a 13. törzs és nem emberek, csak utána jutott az eszébe a készítőknek. Úgyhogy a halálos emberi nátha cylon náthásodása is csak egy utólagos szerencsétlen baki.

Mindenesetre érdeklődve figyelem ahogy itt megmagyaráztok mindent, lesz majd időutazás elmélet, teofóbia, Isten, meg evolúció, Kara másmilyen, a final five másmilyen, 13. törzs másmilyen, a 13. törzs cylonjai másmilyenek, stb. :-)

Világos. Evolúció. Sixék túlfejlettek hogy védekezzenek a nátha ellen, csak a rákot ölik meg a sejtjeik.

Egy biztos: a 13. törzs cylonjai azért mások mert... (és ide jöhet majd a tudományos magyarázat tőletek, mert én már fáradt vagyok hozzá), nem pedig azért mert a negyedik évad ötödik részénél eszébe jutott David Eicknek egy füves buli után.

Ja, amúgy van aki még hisz abban is hogy a Lost-nak lesz épelméjű magyarázata :-)

LOL