• mermalior
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "A final five keresztbe tett az egész sorozatnak, mikor a készítők kitalálták, hogy rájuk semmi sem vonatkozik, illetve minden másképp vonatkozik. Ők baromira különböznek a többitől. Nem teljesen tiszta hogy egyáltalán mitől cylonok. Mert szintetikusak?"

A 20. percben kiderült. Nem sokat húzták. Persze nem tudunk mindent de az már látszik hogy a final 5 szépen illeszkedni fog a történetbe.

----------------------------------

Mi derült ki?
    Szerinted kiderült, hogy mitől cylonok?
    Hmmm... Biztos bennem van a hiba, de én mindezek ellenére nem tudtam meg a 4x11-ből. Azon kívül persze hogy rájuk aggatták a cylon jelzőt. Meg hogy Baltar, a 2000 éves csontokból minden kétséget kizáróan megmondta
    (Adamáékat sem a cylondetektorhoz való nuke hiánya, sem az a tény, hogy a final five teljesen másmilyen cylon nem zavarta a "minden kétségben").

És tényleg ne haragudj meg, nem ellened szól, de szvsz ez szépen maximum a harmadik évad végéhez, meg a negyedik évad elejéhez fog passzolni. A többi 50 részhez tutira nem.

Pont ma olvastam, hogy a harmadik évadban jutott eszükbe, hogy a sok ketyvasz miatt kitalálják a final five-ot.

"At the beginning of the third season, Baltar had gone to live on the Cylon base ship for a string of episodes. And it was really that plot move that threw into relief -- well, once Baltar’s over in the Cylon world, why wouldn’t he see all 12 of them? How could we get around that and parcel that out? Then I had this idea, well, what if it’s not random? What if there’s a meaning to the fact that we haven’t seen the five of them? And that’s how the Final Five became part of the mythos."

Szerintem kb. ugyanez a helyzet a nagy tervvel, meg mindennel.