Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
10 részes az évad. ha nem hiszed nézd meg a tv.com-on.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

joebacsi
jah, lassan sajnos megint beizzíthatom a számlálót 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ha neked lelki fájdalmat okoz, hogy nem tök ugyanaz az ízlésünk, akkor én kérek elnézést 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

annyira lehetett tudni, hogy nem az elnokno az, de ez a kis cinkos humor... nagyon tetszett. Egy picit nekem mar tulzottan is szentimentalis lett ez a resz, ertem, hogy miert van ra szukseg, de akkor is. A Baltaron sirva konyorgo elnokno meg valahogy mar vegkepp tulzas. Nagyon erosen halad a sztori a vegkifejlet fele, csak kozben vannak am apro hibak

Sound
angol feliratot tud valaki adni?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
jah a reális része a sorozatnak, amikor 3 évadon keresztül az ment hogy "jajj jönnek a cylonok, szaladjunk!!!1111oneoneeleven" izgi

Te tudod barátom!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

De lesz.....

BiG G
nincs 11 rész :o)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Victor1103
Te jó isten hogy ez mekkora rész volt!!!<#wow1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sejtettem hogy D'anna nem fogja megmondani ki az uccsó és a rész ezért is volt tökéletesen kivitelezve mert a promójával annyira feltunkolták az embert hogy az egész epizód alatt majd behugyoztam az izgalomtól hogy na mondja már meg hogy kiaz 5-dik!Baltar meg nagyon örültem volna ha végre beadja a kulcsot mert már nagyon sokszor van akkora mákja hogy megmenekül a haláltól..A hivatalos oldalon aki akarja csekkolja a 10.rész promóját.Az TUTI hogy egy olyan rész lesz ami után nagyon nehéz lesz kivárni a 11.-et!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Valszeg az lesz, csak most késõbb jött ki, ami ritka de megesik.

Victor1103
Hát ez az hogy nem igazán...
De most szedek egy 320mb-os veziót remélem hogy a 9.rész valóban és nem valami hülyeség.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ezért a részért érdemes leszedni a 720p-s persze csak ha tudod min nézni.

Victor1103
Hello!Jól látom hogy a 9.részhez csak 720p-s verzió van?A sima 350 megás verziót sehol se találom<#confused>

Most össze kellene szedni, hogy egyáltalán ki tudott, tud egyáltalán az utolsó ötrõl. Nem voltak olyan sokan a látszat ellenére. És valaki közülük a kérdéses személy. De nincs kedvem számlgatni, most már megvárom a következõ részt. Egyébként a promóban leírt jelenet valószínûleg az elugrott baseshipen történik. Teház akihez Dana beszél azon tartózkodott, amikor otthagyták a flottát. Egyébként mitõl vagytok olyan biztosak benne, hogy az ötödikhez beszél? Szólhat a négyek egyikéhez is, akit már ismerünk.
Ó én csak most olvastam Cicmaxal történteket. Osztom azt a véleményt hogy nagyon jó fordító.<#rinya>
Pedig már nem sok rész lett volna hátra.<#rinya>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

[NST]Cifu
Azért szvsz a Razor visszahozott valamit ebbõl a hangulatból. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

joebacsi
õszintén nekem is jobban tetszett a sorozat, amíg hangsúlyosabban a "realitás" körül mozgott, és nem kapott ekkora hangsúlyt ez az elvontabb-spirituális szál...nálam az volt a sorozat csúcspontja, mikor a galactica, kooperációban a pegazussal tolt egy laza kontratámadást a nejlonok ellen, de ez már rég volt 😊

joebacsi
amit megtudtunk ebbõl a promóból, hogy tuti nem az elnöknõ az 😊

Én személy szerint Lampkin-t tippelem az utolsó szájlonnak.

Uhh, ilyen idiótát!

Nem is értem mi a baja. Milyen jogon mer feliratért követelõzni? Egyáltalán milyen "társadalomról" beszél? Az ilyenek teljesen meg vannak zakkanva.

A feliratokat meg utólag is nagyon ksözönjük!

[NST]Cifu
Melyik angol felirat? Néha találkoztam olyannal, hogy volt angol felirat pl. a Dr. House release-ban, és beraktam mankónak, mert a betegségek elnevezésénél, szakmai szövegeknél néha jól jött. No, olyan látványos eltérések voltak a hallott szöveg és a felirat között, hogy csak na. Szóval ne hidd azt, hogy az angol felirat egybõl hibátlan.

davidka003
Tényként közöltem, semmi hátsó szándék nem volt benne.
Mondjuk az hozzátartozik a dologhoz, hogy Kenny(Lost, Heroes) és Victorpictor (Prison Break) megcsinálja 5-6 óra alatt a feliratot pedig õk is dolgoznak. Cicmax-nak csak fordítani kellett, mert az angol felirat már be volt idõzítve.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

QuippeR
"Cicmax jó esetben ezután 2 nappal megcsinálta. Volt mikor 4-5 napba telt."
most ezt úgy mondod, mintha sok idõ lenne. próbáltál már filmet fordítani, esetleg munka vagy vizsgára tanulás mellett? nagyon idõigényes feladat, éppen ezért nem vállalják sokan.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

davidka003
"szinte mindig még jóval az angol felirat kikerülte elõtt már megvolt tõle a színvonalas magyar feliratunk.."

Ez nem igaz. Angol felirat már a rész felrakása után 5-6 órával már mindig volt. Cicmax jó esetben ezután 2 nappal megcsinálta. Volt mikor 4-5 napba telt. Vannak külföldi oldalak is ahova hamar felkerül az angol felirat. Attól, hogy a hosszupuskára késõbb kerül fel az nem jelenti azt, hogy akkor lett kész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát igen ennek a resznek pedig pont szuksege lett volna egy jo forditora, sok igen mely tartalmu parbeszed volt benne, amivel a mostani forditoknak sajnos nem sikerult megbirkoznia.

Nembaj azert köszönnyük meg a munkajukat mert ugy illik.
WhiteRiC
syntax hibától mentes verzió
http://whiteric.uw.hu/RiC/bsg_s04e08_hdtv_bia2.rar

[NST]Cifu
Ez sok mindent megmagyaráz...

5w0rdf15h
hát ezt túlzás feliratnak nevezni....inkább egy összecsapott vmi, ami még nem is mûködik

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hixer
nehezen hiszem el, hogy 41 éves

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

joebacsi
"ha néha lassú is volt"

lassú??
szinte mindig még jóval az angol felirat kikerülte elõtt már megvolt tõle a színvonalas magyar feliratunk...kevesen tudnak hallás után rögtön fordítani, gépelni, idõzíteni egyszerre, és még kevesebben ilyen profin

joebacsi
nem akarok politikát belevinni, személyeskedni, fõleg nem általánosítani, de mikor ezt megpillantottam, akkor jót röhögtem 😊
Foglalkozás: államigazgatás

Teppik Amon
<#szomoru1> Nagyonszépen köszönjük Cicmax eddigi munkáját és reméljük hogy meggondolja magát és folytatja az eddigi jóságot, mert több a csendes többség mint a hangos kissebbség. Mondom ezt sok BSG rajongó képviseletében (szerintem)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

joebacsi
így elsõ ránézésre ez a drága gladia legalább akkora ribanc, mint az az asimov karakter, akitõl a nevét kölcsönözte 😊

nem nagyon tudom, hogy miért nem lehet megérteni, hogy a feliratfordítók iszonyat önzetlen munkát végeznek a saját szabadidejüket nem sajnálva, amiért max pár "köszi" emailt kapnak/remélhetnek

remélem azért, hogy cicmax nem veszi fel egy ilyen fröcsögõszájú kurva dühkitörését, és elkészíti a feliratot, amint lesz rá ideje, mert annak ellenére, hogy a bsg nyelvezete elég kemény dió, az eddigi általa készített feliratok kifogástalanok, és nagyon magas színvonalúak voltak

[NST]Cifu
Miért van az, hogy sírni mindig tudnak, sokan, ok nélkül, csak mert azt hiszik, hogy azzal bármi is elõrébb lendül? <#nemtudom>

Viszont lett magyar felirat...

Mar Göncz Árpi bácsi is megmondta a frankot: "Szeressetek egymast gyerekek!
Hixer
mekkora monkii... meg is lehet tanulni angolul a sok nyávogás helyett, vagy spanyolul, csehül, bolgárul, németül, akárhogy ahogyan van felirat... namind1 felháborodni mindig is tudtak valamin az emberek

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

davidka003

davidka003
Majd fordítja más, nem nagy tragédia. Van csomó jó fordító.
Nem fog összedõlni a világ. Köszönjük Cicmax eddigi munkáját, mert jól csinálta még ha néha lassú is volt. <#worship>

Hixer
hogyhogy, mi a sztori ezzel kapcsolatban, micsinált a blogozó hölgy?

5w0rdf15h
Nem lesz felirat hála egy kedves blogozó hölgyeménynek. Cicmax nem fordít többet sajnos 😞 pedig remek, minõségi munkát végzet. Teljesen mindegy hogy mennyi idõbe telt.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Eltolta a SkyOne 1 héttel a sugárzást úgy tudom.

Victor1103
Én arra vagyok kíváncsi hogy most akkor holnap lesz 4x09?Mert multkor a SkyOne hamarabb adta a 8. részt...

Ki mit tud mikor lesz felirat 4x08-hoz?
Szerintem a második mondat is állítás. Azaz tudsz az utolsó öt létezésérõl, de azt nem hogy egy vagy-e közülük.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jajj, de régi trükk. Most jöttem rá h. mi lesz.
Tuti nem Roslin az 5., neki csak a reakcióját mutatják, amikor megmondja D'Anna az 5.-nek h. õ az. Jajj, de tudnak ezek. Lesz majd itt meglepetés. 😄
"You know about the final five.
But you hadn't know that you one of them?"
Victor1103
Én is gyanaxom rá hogy csak keverik itt a dolgokat már az elõzetesben is😊Mást mondjuk nem igazán tudnék elképzeli hogy a 12. model legyen.Egy biztos szerintem ehéten mindenképp kiderül ki az utolsó.

áááá azért ez így nem poén ... ilyen spojlert nem szokás elõzetesben elejteni ....
... tényleg jól értem, azt mondja D'Anna hogy:
"Did you know that you one of them" ?

Col Andrew
Valószínüleg nem az volt ami látszott.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|