Gaeta karakteréről eddig azt lehetett tudni hogy a flotta legtehetségesebb tisztje, mindig higgadtan és profin csinálta amit kell, még az öregnek is több megingása volt.
Most meg hirtelen levágták a lábát + morfiumfüggő lett + kiderült hogy homokos.
Szerintem mostanra már a színész régen belátta hogy hiba volt a producert elküldeni a fas.ba :D - én legalábbis nem lepődnék meg ha egy ilyen szintű kofliktus lenne a háttérben :D
Amúgy szerintem ezek a fordulatok teljesen illenek a BSG-be, sosem voltak szívbajosak az írók, van itt minden - megkínzott nő, rák, gyilkosságok, szülés, fejlövések, egy olyan doki hogy a macskámat sem bíznám rá (még úgy sem hogy nincs macskám) miért pont a féficsók maradt volna ki.
Viszont ami a lényeg és a legnagyobb spoiler, és valahogy mégsem említette senki (talán mert a Gaeta WTF elterelte a figyelmet), az hogy a Föld megtalálása után 9 nappal megint az űrben kolbászol a flotta, mintha mi sem történt volna.
Nem is értem miért tettek ekkora spoilert a web-es epizódokba.
Ezek szerint elfelejthejük hogy a maradék 10 epizód valamiképp a Föld-höz fog kötődni, ahogy szerintem sokan várták.
Jó, OK hogy radioaktív, de attól még találhattak volna ott valamit/valakit, vagy kiderülhetett volna hogy vannak tiszta helyek ahol lehet élni.
Ehelyett úgy tűnik egyszerűen továbbáltak - kiváncsi vagyok mi lesz ebből.