Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
12. cylon -következõ rész promo!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A sorozat az elejétõl fogva épít ilyen elemekbõl építkezik, semmi baromság nem történt ebbe a részbe - hogyha figyelemmel követted a jellemfejlõdéseket, meg a történetet.
Minden meg van magyarázva benne, és logikus is.
1.: Anno el lett döntve, hogy miért nem lesz a flottában tiszta katonai hatalomgyakorlás. Én sem vagyok annak a híve, hogy egy ilyen szituációban a politikai sz@rkeverésnek ekkora lehetõséget adjanak a kezükbe, de ezért nem ez a rész felelõs. ^^
2.: Egyszer már letelepedtek, Új Caprica, nem emlékszel? Az ott történtek miatt indultak el ismét a Föld felkutatására.
3.: Ami a lelkizést illeti, azt meg is lehet érteni, meg nem. Az a szép a BSG karaktereiben, hogy esendõ emberek. Mindig is esendõek voltak, elég Tigh alkohol problémáira, Chief családi gondjaira, vagy Roslin rákbetegségére gondolni. Baltarról már ne is szóljunk. ^^
Vajon mi lett amúgy Gaetával?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"kicsit" sok lett a szappanopera meg a lelkizés, a 12 kolóniás balfasz ahogy megállás nélkül rinyál MINDENÉRT mert az öreg ahelyett hogy a tökükre lépne és szétzavarná õket mit csinál? Most hogy a tanárnõ eltûnt ahelyett hogy a túlélõk érdekét elõrehelyezve átvenné végre a hatalmat AMIT MÁR A LEGELSÕ PILLANATBAN MEG KELLETT VOLNA TENNIE és keresne pár bolygót ahol leseggelhetnének végre na mit csinál?
lemond és hátramarad egy csónakban, vicc...
Aztán ott a börtöntöltelék elnökhelyettes aki MEGINT elkezd(het)i keverni a szart mert még mindig nem lõtte agyon senki PEDIG MÁR ROHADTUL IDEJE LENNE, aztán ott vannak a meghülyült polgárháborúsdit játszó cylonok akik azt se tudják hogy mit is akarnak... elképzelni sem tudom hogy ki és miért adott anno ennyi hatalmat nekik mert hogy ezek a szerencsétlenek nem a cylon technológia csúcsai (pláne nem a megalkotói) az gondolom mindenki számára nyilvánvaló, ehh...
Írtam egy listát hogy kiket nem vágnék ki a zsilipen:
1. Gaeta
ennyi.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
En inkabb majd "moziba" nezem meg kenyelmes "szekbe" ulve :-)
Volt valami amerikai ünnep ami miatt Kanadába meg USÁ-ba eltolták egy héttel, de az angol csatorna nem. Az meg hétfõnként szokta adni.
De holnap úgyis kiderül igaz-e😊
"Angliába"?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az eddigiek alapján ezt a sorozatot megöli a szinkron
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nagyon odatették.... 😄 Mik lösznek még itt.....remélem késõbb a centuriok húznak vmi nagyot 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez a két hét szünet is sok lesz, nemhogy majd az a fél év <#guluszem1>#guluszem1>
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ez a rész, ütött rendesen, hihetetlen...
a Helszínelõkben 8 évad után elõször meggyilkoltak egy fõszereplõt, nyakonlõtték...
a House-ban felborulnak egy busszal, az egyik szereplõrõl csak a végén derül ki, hogy õ is mindjárt meghal...
a Vészhelyzetben, az egyik doki felrobban egy mentõautóval, amiben tanúvédelemben szereplõ fontos személyt szállítanak...
azt se tudom hova kapjam a fejem... eddig ilyen etye-petye ment mindenhol, és akkor BUMM!
Basszus, miert nem lehetett a harmadik evad is ennyire osszeszedett? Ha ez a lendulet vegig kitart, az elejehez melto zarasa lehet a sorozatnak.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Nincs valaki ember,aki mondjuk már csinált egy feliratot a 7. részhez?Mert ha igen,akkor az küldje már el erre az e-mail címre:[email protected]
Egyébként mikor szokott kijönni a felirat?
Besz@rás, komolyan mondom. Az utolsó 10 perces kavarás eszméletlen😊 Azt sem tudom mit mondjak, annyi minden történt. Nálam ez 10/10 lett.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
0407
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az egéz rész alatt érzõdött, hogy valami történni fog....
mintha kezdenének gyorsulni a dolgok😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...