Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
azt hiszem innen el fog szabadulni a pokol 😊 Nem nézem meg a videót, nem akarom elõre lelõni a poént 😊 Sõt asszem amig nem láttam az utolsó részt is magyarul, addig e forumba sem teszem be a lábam 😄 -fav 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Victor1103
OMG!Ez egy nagyon spoileres videó mert lényegébe elárulja ki az uccsó cylon.Az akire gyanakodtam lényegébe igaznak bizonyult...
12. cylon -következõ rész promo!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hixer
ez a csónak hasonlat nagyon találó volt, most is röhögök

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Teppik Amon
Opensubtitles-en már van angol felirat. Nekem ez a rész annyira nem jött be :\

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
én még a feliratra várok. (angol is jó lenne) de még az sincs :\

Ha ennyire utálod az egészet nem tudom miért nézed 😊

A sorozat az elejétõl fogva épít ilyen elemekbõl építkezik, semmi baromság nem történt ebbe a részbe - hogyha figyelemmel követted a jellemfejlõdéseket, meg a történetet.

Minden meg van magyarázva benne, és logikus is.

BiG G
Azóta is énekel.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

[NST]Cifu
Egy kicsit azért ez szélsõséges vélemény. 😊

1.: Anno el lett döntve, hogy miért nem lesz a flottában tiszta katonai hatalomgyakorlás. Én sem vagyok annak a híve, hogy egy ilyen szituációban a politikai sz@rkeverésnek ekkora lehetõséget adjanak a kezükbe, de ezért nem ez a rész felelõs. ^^
2.: Egyszer már letelepedtek, Új Caprica, nem emlékszel? Az ott történtek miatt indultak el ismét a Föld felkutatására.
3.: Ami a lelkizést illeti, azt meg is lehet érteni, meg nem. Az a szép a BSG karaktereiben, hogy esendõ emberek. Mindig is esendõek voltak, elég Tigh alkohol problémáira, Chief családi gondjaira, vagy Roslin rákbetegségére gondolni. Baltarról már ne is szóljunk. ^^

Vajon mi lett amúgy Gaetával?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkora szar lett ez a sorozat hogy az nemigaz, Lee mint elnök? Tight mint katonai vezetõ? azt hittem elhányom magam...

"kicsit" sok lett a szappanopera meg a lelkizés, a 12 kolóniás balfasz ahogy megállás nélkül rinyál MINDENÉRT mert az öreg ahelyett hogy a tökükre lépne és szétzavarná õket mit csinál? Most hogy a tanárnõ eltûnt ahelyett hogy a túlélõk érdekét elõrehelyezve átvenné végre a hatalmat AMIT MÁR A LEGELSÕ PILLANATBAN MEG KELLETT VOLNA TENNIE és keresne pár bolygót ahol leseggelhetnének végre na mit csinál?
lemond és hátramarad egy csónakban, vicc...

Aztán ott a börtöntöltelék elnökhelyettes aki MEGINT elkezd(het)i keverni a szart mert még mindig nem lõtte agyon senki PEDIG MÁR ROHADTUL IDEJE LENNE, aztán ott vannak a meghülyült polgárháborúsdit játszó cylonok akik azt se tudják hogy mit is akarnak... elképzelni sem tudom hogy ki és miért adott anno ennyi hatalmat nekik mert hogy ezek a szerencsétlenek nem a cylon technológia csúcsai (pláne nem a megalkotói) az gondolom mindenki számára nyilvánvaló, ehh...

Írtam egy listát hogy kiket nem vágnék ki a zsilipen:
1. Gaeta

ennyi.

[NST]Cifu
4x08:
Na ez igen. Szó mi szó, rendesen fejlõdik a történet. Lee elnökként? Tigh parancsnokként megint? Nagyon komoly kis rész, ugyan sok akció nem volt, de a roncsmezõ is kellõen látványos volt, hogy ezt felejtesse. Részemrõl 9/10.

nothes
408: pöpec, de komolyan. Az elmúlt pár rész eléggé odab.szott, includin this one. Volt benne egy-két vontatott rész, de egészében nagyon ott volt.

Azért Tigh nem semmi😊 Amikor a doki mondta Adamának, hogy képzelje mit talált a fogvatartott six-nél, már úgy sejtettem mi lesz, de azért rendesen ütött😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

BiG G
jahm, érdekes. nagyobb torrentszájtokról illetve ftp-krõl már tegnap éjfél óta le lehet húzni, és a 720p-s hd se sokat váratott magára.

OFF es elore is bocs :-)

En inkabb majd "moziba" nezem meg kenyelmes "szekbe" ulve :-)

Van egy angol csatorna is ami adja.

Volt valami amerikai ünnep ami miatt Kanadába meg USÁ-ba eltolták egy héttel, de az angol csatorna nem. Az meg hétfõnként szokta adni.

De holnap úgyis kiderül igaz-e😊

"Angliába"?

Elvileg ma lesz a 08 Angliába, tehát holnap lehet nézni. Amerikába meg pénteken jön úgy mint eddig. Legalábbis én így tudom.

Hixer
a tv.com-szerint júni 13-kor lesz az uccsó rész(4x10), aztán majd talán folytatják

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

joebacsi
én csak azt tudom, hogy most pénteken nem volt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

valahol lemaradtam... csak jovoheten lesz 4x08? Es az lesz a "szezonzáro" is?
joebacsi
remélem soha
az eddigiek alapján ezt a sorozatot megöli a szinkron

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

figyeljetek csak,szinkronosan mikor fogják szerintetek adni a bsg-t?

LasDen
ez odabaszott..... 😄
nagyon odatették.... 😄 Mik lösznek még itt.....remélem késõbb a centuriok húznak vmi nagyot 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lassan én már nem is merem nézni...
Ez a két hét szünet is sok lesz, nemhogy majd az a fél év <#guluszem1>

Nalam is ezek a kedvencek, mar nem tudom ki javasolta, hogy kezdjem el nezni, de nagy elmeny volt. A negyedik az akkori erzeseket kelti kicsit eletre, amit a harmadik szinte teljesen eltorolt. Az elso evad kvazi linearis volt, de szerintem az csak a vihar elotti csend es a vihar most jott el, amikor minden elsotetul es majd a vegen remelhetoleg kivilagosodik. Tudom, nem teljesen, hiszen lesz, amit nem oldanak fel.

Col Andrew
Nagyon állat rész lesz az tuti!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

[NST]Cifu
Igen.

davidka003
A mini series az az elsõ évad elõtt lévõ 2 rész?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

stargatelost
huh, szerintem 4x07 az évad legjobb része eddig<#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

[NST]Cifu
El kell ismerni, hogy az utolsó évadra tényleg összehozták a sorozatot. Bár számomra még mindig a mini series és az elsõ évad a csúcs. Mostanra annyi karakter, annyi szál kuszálódik össze, hogy már egy kicsit nehéz átlátni a miérteket és a hogyanokat. Az elsõ évad letisztult és követhetõ volt ehhez képest...

Sajnos, dupla hatost már nem lehet dobni a sorozatban! :-) Mer mán csak egy maradt! :-))))
Teppik Amon
Áááááá az évad legjobb része volt idáig. Folyamatosan emelkedett a feszültség és a vége JUMP. állatkirály! Fúdemennyi kérdõjel jött most, mi lesz velük, hova mentek, kinyírták a hírhozót, áááá nembírom ki a következõ részig!

Hixer
bocsesz még1szer

Bucser
Jahh nem mondtál el mindent csak a lényeget és a csattantó mindegyikbõl...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ezt is akartam kérdezni, hogy mi ez a dal amit Gaeta énekel, de ezek szerint saját ötletük. Minden elismerésem, marha jól sikerült.

Hixer
bocsesz, tény, hogy picit spoiler, de azért nem mondtam el mindent

OFF: Mennyire jo, hogy direkt nem megyek be addig egy topicba, mig nem neztem meg az aktualis reszeket arra szamitva, hogy csak ott olvashatok spoilert (pl. House-bol is egyben fogom megnezni a dupla zaroreszt) :-)

Hixer
hát én nemtom ezen a héten mi van a sorozatokkal, de eszméletlen.

ez a rész, ütött rendesen, hihetetlen...
a Helszínelõkben 8 évad után elõször meggyilkoltak egy fõszereplõt, nyakonlõtték...
a House-ban felborulnak egy busszal, az egyik szereplõrõl csak a végén derül ki, hogy õ is mindjárt meghal...
a Vészhelyzetben, az egyik doki felrobban egy mentõautóval, amiben tanúvédelemben szereplõ fontos személyt szállítanak...

azt se tudom hova kapjam a fejem... eddig ilyen etye-petye ment mindenhol, és akkor BUMM!

Ha mas sorozat topikjaban lennek azt mondanam, hogy Legen.... wait for it...

Basszus, miert nem lehetett a harmadik evad is ennyire osszeszedett? Ha ez a lendulet vegig kitart, az elejehez melto zarasa lehet a sorozatnak.

BiG G
it was frakkin' UN-BE-LIE-VABLE

Sound
megõrülés volt ez a mostani rész

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Na szép jó napot fanatikus társaim😊
Nincs valaki ember,aki mondjuk már csinált egy feliratot a 7. részhez?Mert ha igen,akkor az küldje már el erre az e-mail címre:[email protected]

Egyébként mikor szokott kijönni a felirat?

nothes
407
Besz@rás, komolyan mondom. Az utolsó 10 perces kavarás eszméletlen😊 Azt sem tudom mit mondjak, annyi minden történt. Nálam ez 10/10 lett.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Nekem is baromira tetszett - újra😊

0407

Egyre inkább egy görög tragédia bontakozik ki a sorozatból, egy hatalmas csattanóval a végén. Az elsõ évad óta nem voltak ilyen sötét, borongós hangulatú részek. Nagyon durva!

Victor1103
Ez a mostani rész valami hihetetlenûl-eszméletlenûl ûberfasza volt.Ezzel az résszel számomra a sorozat végérvényesen megkapta a minden idõk legjobbja címet!(Nem mintha eddig nem lett volna az😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bucser
De kibaszott módon értenek a feszültség megtartásához...

Az egéz rész alatt érzõdött, hogy valami történni fog....

mintha kezdenének gyorsulni a dolgok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

davidka003
Elsõ 3 évadot én is jobban élveztem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LasDen
de a szakszervezetk nem csak úgy elkezdenek sztrájkolni, me most nem tetszik nekik....hanem a stúdiókkal kötött szerzõdés lejár....és ha nincs megegyezés addigra, akkor sztrájkolnak.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sajna nekam ez a negyedik évad nem igazán jött be eddig, pedig nagyon szeretem ezt a sorozatot. Remélem hamarossan benidul. Engem ez az utobbi rész sem vágott földhöz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...