• zorden
    Vissza akarnak terni a reg elfeledett najlon homvorldbe, ami Fold :-) Es ott csinaltak meg Starbuck gepet is, volt ra ket honapjuk.

Latva az evadnyitot meg jobban sajnalom a harmadik evad megbicsaklasait. Kar volt ertuk. Na de errol ennyit, mert az uj evad nagyon utosen kezdet. A visszavonulast az tette most nagyon hiteltelenne, hogy most masodszor (eloszor: pilot) latszott a vegleges elpusztitas szandeka a cylonok reszerol. Ugyanakkor mellette szol, ha nekem kicsit gyengenek is tunik, hogy a final five nekik is ismeretlen volt eddig, valoszinu, csak most aktivalodtak es kezdek el erezni (nekem eleve gyanus ez a teljesen biologiai felepites es megis letoltodik a tudat dolog, nem beszelve az optikai kabelt dugunk a csuklonkba jatekrol, de ezt most hagyjuk). Lehet, hogy utjelzonek kellenek az emberek, hisz nem ismerjuk a cylon egy-isten mitologia reszleteit (ami menet kozben teljesedik ki a genocidiumbol az egymas mellett elesig?).

Sok kerdes van, es nem mindent fognak lezarni, szerintem megnyugtatoan nem is lehetne, mert vannak kovetkezetlensegek boven. Ettol meg az evadnyito a regi szep emlekeket idezte fel, es egy kicsit ujra bizom a harmadik evados csalodottsag utan.