• Freevo
    Fenrir, csak hogy kicsit kukacoskodjak, nem raksz ki linket a cikkek végére. Nem ugyanaz.
    Tudod, a bloggal is ugyanaz a helyzet, mint a fórummal: én se csak a linkeket rakom ki. Nektek gyűjtöm össze és fordítom le a cikkeket, pedig nem kötelező megtennem. És ha már NEKTEK gyűjtöm össze, akkor tiszteljetek meg azzal, hogy ellátogattok az oldalamra, és ha már véleményt akartok nyilvánítani, akkor ott tegyétek meg (nem látok egy olvasót se, aki átfáradt volna a cikk helyén megkommentezni azt. Én azt szoktam csinálni). Így nem nagyon van értelme blogolnom.
    Tudod, az én blogom is ugyanazon az interneten van, mint ez a fórum. Sőt, szerintem nem is visszataszítóan ronda, de főleg nem olvashatatlan. Így nincs semmi, ami visszatartsa az itteni fórumozókat, hogy nálam olvassák el a cikkeket, ergo NEKIK is írom a cikket. Bizony. Azt is kétlem, hogy az SG.hu fórumozói képtelenek kattintani egyet egy hír vagy spoiler elolvasása érdekében.
    Ámbátor valószínűleg a önző kirohanásom miatt több olvasót vesztettem el, mintha nem is írok, de azt azért fontos megjegyeznem, hogy nem támadtam senkit hátba, nem fújoltam, és legfőképp nem jelentettem ki egy mondatban azt, hogy: "Nem járulok hozzá, hogy az sg.hu fórumain lemásolják az írásaimat". Ehhez minden jogom meglenne, de ennyire én se vagyok tapló. Ezért csak a kölcsönös tiszteletet várom el.