Freevo#4201
Üdv, rajongótársak!
Egyet hadd kérjek minden, a fórumban idézett blogger és hírszerkesztő nevében.
A comment:com, a hardwired.hu, a battlestar.freeblog.hu és minden más - egyéb rendelkezés hiányában - a copyright kategóriába esnek, vagyis a fair felhasználáson túl nem nagyon illik átkopizni részeket belőlük máshova. A blogok nonprofit elvűek, nem kapnak pénzt az olvasókért a tulajdonosaik, de mindenkinek jólesne az a plusz olvasottság, amit az sg.hu fórumjairól érkező olvasók jelentenének. Annak köszönhetően, hogy itten komplett cikkeket másoltok be tőlük, ők elesnek egy pár látogatótól, és egyébként sem jó érzés, hogy a gyakran 6-7 honlapról összeszedett anyagaikat mások két kattintással lemásolják és publikálják. Ezt onnan tudom, hogy a battlestar blogot én szerkesztem.
Nem érdekel, ha egy háromsoros híremet átmásoljátok forrásmegjelöléssel, de basszus, néha órákat dolgozok egy-egy bejegyzéssel, itt meg kapásból hármat látok egyben beposztolva. Fiúk, szerintem nektek is kényelmesebb lenne azt a három linket bekopizni, látom, nagyon menő megoldások vannak erre az sg.hu-n. Így működik a web2.0, emberek, ez lenne a normális.
Bocs, ha rossz néven vennétek a véleményemet, és egyébként köszönöm, hogy olvastok, és annyira azért érdekesnek találjátok az anyagaimat, hogy másoknak is figyelmébe ajánljátok.
Minden jót!