• Zsolo007
    Én spec azért néztem tovább mert érdekel a sztori vége, valamint, azért mert nem halt meg bennem a remény, hogy jobb lesz. Aztán mivel mindíg volt egy két jó rész, így volt ami életben tartson, de már rég nem volt meg az az izgalom amit az első évadban tapasztaltam két rész között, vagy az a várakozás ami az 1. és a 2. között volt.

LEntebb olvastam, hogy a film meg az első évad pörgőseb volt. Hát nemtudom, szerintem a film kifejezetten vontatott (anno mikor először néztem majd elaludtam az 1. órán), az 1. évadban pedig megfelelő az elosztás az akció, a sztorivitel és az elgondolkodtató részekben(egy részen belül, kicsit hülyén fejeztem ki magam).

Aztán a másodikban ez felborult és egy egy rész önmagában volt akciódús, elgondolkodtató, drámai, vagy éppen vitte a sztorit :D. De nálam nem ez volt a probléma, hanem az hogy a kedves elnöknő nem halt meg, ami egyértelműen időhúzást jelentett, nah ez kibaszta a biztosítékot. De nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, hogy mi lesz a vége. Szal néztem tovább, de amit az első évadban éreztem az már sehol sem volt.

De az igazi gáz az, hogy nem voltak képesek normálisan kitalálni mi legyen ha már húzzák a dolgot. Csak egy dologra térnék ki: Visszatért az elnöknő rákja. Hát lol. Ezen akkorát röhögtem. Miután megkezelték egy fél cylon antitesteivel ami bármilyen emberi betegséget le tud győzni...