Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nézze meg, de FIGYELEM a filmecske közepén elhagzik, hogy ki is az a bizonyos egyik cylon, és mi történik vele!
én a Commander vagyok én
Szinte be se volt reklámozzva, az újság elírásokról nem is beszélve...
Csoda ha nézzte valaki!
Azért mert én nem ölnék más vallású civileket, nem vagyok Dr. Ûrmengele/Cain-párti, már le is lettem komcsizva?
Naszép! 😊
Másfelõl Halo: Joebácsinak igaza van - és mégsem. A legnagyobb problémája véleményem szerint a túlélõ flottának továbbra is az, hogy nincs egy valóban mûködõképes és kellõen határozott, konzekvens vezetése. Demokráciát ilyen körülmények között el kell felejteni. Ugyanakkor a régivágású katonai rendszer sem valószinû, hogy mûködne, a túl nagy ellenállás és ellenérzés miatt (sokan vannak, akik nem lennének képesek beilleszkedni egy szigorú, fegyelemközpontú, merev rendszerbe, ráadásul a külsõ kontrol nélkül túlzásokba is eshet -> Cain-féle rendszer).
Ez a rendszer viszont sem egyik, sem másik. Mondok egyszerû példákat: minimális az alakiság. Tisztelgés, fegyelem, egyenruha (figyeltétek, hogy e téren milyen változások vannak a pilot óta?), megszólítás, stb.
Valahol a mélyben olyan érzés, mintha a Galactica személyzetébõl többen aféle félig kiábrándult, laza, már-már nem törõdöm szinten élné meg a katonalétet. Az egyenruha, a rendfokozati jelzések olykor szinte már csak jelzés értéküek, hogy mi valami harcosok vagyunk, és ezért megkülömböztetjük magunkat a többiektõl. Szerintem Halo (és Kara) viselkedésén is ez látszik. Többé kevésbé az egymás (és a felettesek) iránti személyes tisztelet az, ami még egyben tartja az egészet, nem pedig a kõkemény katonai szabályzat.
Dohánytermesztés: Egy hosszú távú ûrhajón a friss élelmiszert csakis növénytermesztés és esetleg állattenyésztés segítségével biztosítható. Valószinüleg valamelyik mesterséges "üvegházban" feketén (de inkább szürkén) foglalkozhatnak dohánytermesztéssel is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ebben egy kis ûrnáci felhangot érzek! 😊
Kíváncsi vagyok...
(plz lökje már ki valaki a zsilipen! <#wow3>#wow3>)
LOL ezen mar enis gondolkodtam. Kene egy olyan "toltelek" resz ami majd erre is fenyt derit <#ravasz1>#ravasz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem egyre szimpatikusabb Tigh pont az ilyen huzasai miatt, amit senki mas nem tenne meg.
Ez a resz pedig szerintem kifejezetten kellemesre sikeredett. Volt eleje, kozepe, lezarasa, egy korrekt ekeszet nyujtott.
Amúgy csodálkozom hogy ennyit cigiznek a szereplõk, mikor az amcsi filmekben direkt nem bagóznak hogy ezzel is "jó példát mutassanak" az embereknek. A másik furcsaság hogy honnan van még mindíg cigibevaló dohány, persze ez részletkérdés.<#circling>#circling>
(Már) nem vagyok katona. 😊
Viszont ha Adama látta volna az incidenst az igaz, hogy adott volna pár hét fogdát függelemsértésért de ugyanakkor õ is úgy gondolta volna, hogy jogos a pofánverés!
Másrészt Tigh, az evakuálás óta (sõt már korábban is) folyamatosan "tiporja a lelkét" Helo-nak és Athena-nak és szerintem nem ez a dolga.
azt mondta, hogy dugja a feleségét minden nap, aki mellesleg nájlonból van...a seregben ennél jóval nagyobb inzultálást is le kell tudni nyelni, és nem ilyen érzelmesen lereagálni
tight tette a dolgát, kicsit megtiporta a lelkét, ami teljesen normális, mivel ez a dolga 😊
míg helo lehet, hogy nagyon jó ember, de - iszonyat szépen fogalmazva - túl romantikus a sereghez, semmi keresnivalója ott, mert iszonyat nagy veszélyforrás...és engem igazából ez bosszant, hogy még mindig ott van
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Miért? Én is bevertem volna neki ha így beszól.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindenki egyetert abban, ha jol vettem ki a kommentekbol, hogy a mostani egy laza, mondhatni felesleges resz volt. Van benne valami, bar annak orultem, hogy nem Thrace es Adama fele szappanoperat folytattak. Viszont mi van most akkor Six-szel? Most o is kapott egy "Baltart" a fejebe, ahogy anno tortent ez forditva? Es mi lesz, ha talalkozik az original Six es Baltar, hanyan fognak beszelgetni, szexelni, uvoltozni? Mind a negyen egyszerre? 😄 Kivancsi leszek a folytatasra.
Helo balhorga kapcsan, amit Tigh allan helyezett el: Tight mar Thrace is megverte/lepofozta anno, de o azonnal a fogdan kotott ki. Nem kell ezert Helot kivagni a legzsilipen, de mostmar engem is idegesit, hogy miket enged meg maganak. Persze, ertheto nemely huzasa, az erzelmei es szive miatt dont teljesen szabalyellenesen egyes dolgokban, de akkor is, ez egy katonasag. Itt nem o dont. Szoval kezd picit tul sok lenni ebbol a "Helo" dologbol. Aki anno latta a par resszel ezelotti promot, amelyben egy "szlogennel" vezettek fel a BSG (egy aki.... egy aki.... stb), akkor en Helo-ra tippelek, akitol bucsut fogunk venni rovid idon belul. Vegleg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tigh egy vén köcsög. Simán megérdemelte. 😊
A halál csupán a kezdet...
A halál csupán a kezdet...
Ez azt jelenti, hogy a minit 3 részben fogják leadni?
Ez így elég szar...<#falbav>#falbav>
http://www.divxsubtitles.net/
Nem tudjátok véletlenül hogy angol feliratot honnan tudnék letölteni a 3x14-ik részhez? Sajna hallás alapján még nem vagyok annyira jó angolból.<#help>#help>
- Adama! Véletlenül egy fekete lyuk elé ugrott a flotta!
- Ó hogy az a...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha igen akkor ok. Ha tovább húzzák akkor dobom. Nem akarok rétestésztát nézni....
Ezt a torrent oldalt még nem ismertem...
http://www.torrentspy.com/torrent/1053070/Battlestar_Galactica_S03E14_WS_DSR_XviD_ORENJi_eztv
Helo miatt végig azt hittem, hogy rendes a doki. talán, ha más lett volna a "nyomozó" gyanakodtam volna egy kicsit... Mr. buzgómócsing mindig felfújja a dolgokat.
a bónusz jelenettel kapcsolatban: Adama helyében én abban a pillanatban kib@sztam volna a legközelebbi légzsilipen. de úgy néz ki megint el lesz nézve neki. sõt talán még egy plecsnit is kap.....
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
-muszáj-