• _Vegeta_
    Pardon. ;)
    Termeszetes hogy erezheto a kulonbseg, miutan egeszen mashova tettek a hangsulyt. Az elso evad (csak 13! reszben) porgos akciodus reszei nyilvanvaloan sokkal izgalmasabbak, de mar az evad vegen tudni lehetett a folytatas inkabb szellemi, gondolkodos lesz ellenben az elso evad suspension of disbelief gondolkodasmodjaval. En szemely szerint aztan a masodik evad vegere nagyon megilyedtem hogy megin ilyen porgos marhasag lesz az uj caprican lazadas meg hasonlok, de szerencsemre hamar elhuztak onnan.
    Bocs ez spoiler volt, de ugyis csak te olvasod el. ;)
    A boxolos epizod valoban szerintem is borzaszto volt, de en elsosorban ott latom a problemat, hogy az irok nem ennyi resszel szamoltak, csak ugye a penz az ur es megduplaztak a legyartando reszek szamat. Vajh miert jelentik be a 4.evad elkeszulese elott/kozben hogy ez lesz az utolso..mert nem akarjak tovabb huzni. :)
    Az osszehasonlitas dolgot inkabb ne mondtad volna, nekem az a velemenyem hogy a b5 barmelyik resze erdekesebb, humorosabb, otletesebb mint barmelyik battlestar epizod. A b5 megprobalt a regi remek sf sorozatok (1resz 1tortenet) es az ujabban divatba jott agyonhypeolt 1torentetszal fut a sorozatban sorozatok kozott valami arany kozeputat megtalalni, a battlestar ezt meg se probalta. Szappanopera, intrikak, egy idiota fosztori, ennyi a battlestar az egyetlen ertelmes dolog a 2 uzenet, (mondanivalo) ami mar elhangzott.
    Persze ez csak az en velemenyem, es tudom en vagyok a hulye. :)