Cat#4084
ohh, én hétről hétre szenvedtem, így nem is tekertem át semmit. Azért az más, hogy kijön egy rész, megnézed, szar, egy hetet vársz, ez is szar, aztán a következőnél már meg se nézed egyből, majd amikor rászánod magad, kiderül hogy ebben sem történt semmi... Ha egyből bekapcsoltam volna a kövekezőt, biztosan nem ilyen markánsan fogalmazom meg a negatívumokat, azt elismerem.
Pl. konkrétan a 3mas szériából az első négy rész maradt meg bennem (a 4ik végén a menekülés), de aztán a 18ig gyakorlatilag semmi emlékezetes nem történt. Volt egy totál irreális gyerekszöktetés, egy bokszmeccs, meg a végén az utolsó két rész, Baltar tárgyalása. Többet ennél nagyon nehezen tudnék felidézni.
Viszont a kezdő pilot még mindig simán megy, az első részek (Víz, 33 perc, egy bázis megtámadása), Starbuck visszamegy a nyílért stb. még két év után is simán feldereng. A második szezonból a Pegazus megjelenése, a Ressurection Ship körüli bonyodalmak, meg persze az elnökségért folyó csata emlékezetes. A harmadik ezekhez képest kaki.