Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EEEZ NAGGYON JÓ!
(Nemvagynormális) 😊
Én nyertem! <#hehe>#hehe>
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
(Elég szégyen egy ilyen felsõkategóriás ûrhajót sima rombolónak nevezni.)
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
DE amikor monják hogy...
- Rendben visszatérünk a Csillagközire...
- Szóljanak a fel a Csilagközire hogy...
Hát az nagyon fáj...
szerintem is hülyeség volt leferdíteni a címet,.. ez kb. olyan mint amikor a pindúr pandúrokban a várost(townsville) bogárfalvára keresztelték át<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
egyébként ennél a címnél már csak az gázosabb, hogy egyszer csillagközit, egyszer meg galactica-t mondanak.
May the force serve you well!
Joe Smith kozlegenyt meg Kovacs Jozsinak fogjal hivni a kocsogok?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hat ez borzalom
De "ma" (nálunk holnap hajnali 4) már lesz. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Inkább Apollo volt szörnyû... a közelében se volt az eredeti hangjának Fekete Zoltán, egyszerûen pocsék volt
És tényleg, a Voyager utolsó részeinél bármi jobb lehet!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Véget ér ugyanis A láthatatlan ember 2. évada (dettó scifi kategória), így visszatérhet a Csillagközi romboló - az 1. évad és az azt felvezetõ minisorozat ismétlésével és rá 4 hónappal (úgy néz ki, hogy az eddig tervezett 2007. okóberi dátummal ellentétben) jöhet a Battlestar Galactica második évada (anno jól kezdett nézettségileg a sorozat, majd bebukott…😉. A tudományos fantasztikus rajongóinak jó. Február 24-én, tehát:
14.30 Csillagközi romboló - 1×00
15.30 Eureka - 1×04
16.30 Csillagkapu: Atlantisz - 2×07"
Ezért is vagyok egy picit gondba, mert nem tom eldönteni, hogy most felvegyem az elsõ szezont kazira, vagy tötlsem le és rakjam rá a szinkront(márha fent van még vhol a Galactica honlapon kivül)...
Help!
Nem tudja vki, hogy mi lett a Galactica magyar honlapjával?
És még abban kérnék segítséget, hogy az ott lévõ szinkronokat honnan lehetne még leszedni?
Ja amúgy 24.-én újra lesz a TV2-õn a Galactica!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az összes többi mehet a légzsilipbe 😛 <#hehe>#hehe>
"Akit megkefélnék"?
Kb az összes nõi karakter! 😊
Amúgy ezek csak nevek, talán nem spoiler. Írjatok nyugodtan. 😊
És kihagytam a Kedvelek közül a Cottle doki-t.
Ez amúgy a season 2 közepi állásom, de szerintem a top meg a keveltek ugyse fog változni.
Bár a Katraine sem a valódi neve hanem lopta, mint kiderült az utolsó részében.