WOW szóval na királyl:D A kurva életbe az ilyen szezonzárókkal:D
Kár hogy nincs több ilyen sorozat:) Ez a 3x20 a végén azzal a zenével nem volt gyenge. A gond, hogy sajnálom, hogy a 4x01-ben meg a 4x02-ben tuti hogy kurva sok pénzt el fognak lőni a harcra:( Nem mintha bánnám:D
Ahogy néztem akkor a Tigh a Chief Anders az elnök segédje Foster a következő 4 cylon modell (bár gőzöm sincs, hogy pl az eddig szereplő 7 (mostmár csak 6) típus miért tagadta meg őket) és vagy a következő vagy az utsó szezonban kiderül az 5. is. De akkor ők nem az "új nemzedék" hanem legalább 40 éve részei a kolóniák életének. Lehet valamennyire asszimilálódtak? Lehet hogy éppen úgy fognak dönteni mint Sharon"Athena"Valerii? Az ezredes ezt mondja a végén
"My name is Saul Tigh. I am an officer in the Colonial Fleet. Whatever else I am, whatever else it means, That is the man I want to be. And If i die today, that is the man I will be."
Én ezt úgy értelmezem, hogy azért tagadta meg őket a többi cylon, mert ők be akartak olvadni. Nem akartak tovább háborút. És ha meghalnak és újraélednek akkor is folytatni fogják a harcot az emberek oldalán.
De ne legyen igazam:) Az csak izgisebbé teszi a dolgot:) Hogy Starbuck meg hoygan került elő? Nos érdekes:D Majd kiderül:)
Amit nem értettem, hogyha a chief is cylon akkor hogyhogy catie és az ő gyerekéről nem mutatta ki a doki, hogy hybrid? és hogyhogy nem az ő gyerekét keresik? mert nem Cylon anya szülte?