6292
-
#4004 Ez így van. Visszanéztem. Csak az a gond, hogy ott miért nem vetettek be a cyclonok vírust? Máshol azzal kezdték. Lebénították a rendszereket és utána vetették be a nukit. -
#4003 Nem, rosszul emlékszel. Ha jól emlékszem Piconnál voltak, a flottfőbázison, oda érkeztek először a cicák :). refitre vártak ha jól emlékszem, és miután látták mivan (nuke-ok) adta ki a parancsot a blind jumpra... -
markastor #4002 Nem, erről volt már szó.
Valami dokkban voltak javítás alatt valami peremvidéken, ahova a cylonok nem vetettek be vmi. hatlamas nagy erőket. -
steweee #4001 légyszi segítsen vki. korábban már kérdeztem, de végigböngészve a topicokat sem találtam meg a kérdésemre adott választ, így újra megkérdezném:
van három film ami történetileg nagyon hasonló sztorijú. az egyik a solaris. melyik a másik kettő_? egy barátomnak kellene, és már nem emléxem -
#4000 Gaeta is rájött a turpisságra (Gaius csak segített neki) és gondolom a Pegazuson is volt pár szaki. -
#3999 Azt hiszem a flotta rendszeresített hálózatát (szoftvereit) eldobták és sajátot használnak.
Hogy ez mennyire biztos infó, arra nem hagyatkoznék a Beyond the Red Lineban van megemlítve... -
#3998 Ez teljesen jogos. Ez egy nyitott kérdés, ha minden igaz lesz egy film ősszel ami a Pegasus menekülésére fog koncentrálni, akkor megtudjuk.
-
#3997 A filmsorozat nézése közben (után) felmerült néhány kérdés bennem.
Lehet, hogy elnéztem valamit, de valami nem fér a fejembe.
Ugye az első Cyclon támadás során szemtanúi lehettünk, hogy az integrált vezérlés és irányításnak "köszönhetően", az embereknek igen hamar megbénul a katonai védelme. A Galactica-nak az a szerencséje, hogy nem használ integrált számítógép rendszert, így a cyclonok nemtudják az irányítást átvenni a hajó felett. Itt szintén látható volt egy jelenetben, hogy a Viper mk VII vadászok egyszerűen megbénulnak és könnyedén megsemmisítésre kerülnek. Ezért hozzák ki a múzeumból és állítják újra hadrendbe a Mk II Viperákat.
A gondom a következő: A Pegazus
A rendszerei sokkal modernebbek a Galactica-nál (lehet hogy integráltak?), és ami még fontos, hogy az admirális és Adama parancsnok közötti konfliktus során jól látható, hogy a Pegazus vadászai Mk VII vadászok.
Ez hogyan lehetséges?
Az admirális (megjegyzem, igen jól néz ki ) néhány szóban elmondja, hogyan menekültek meg. A későbbiekben hogyan ütöttek rajta többször is a cyclonokon.
Hogyan lehetséges, hogy ellenük nem került bevetésre pl. a cyclon vírus?
-
#3996 Köszi. -
#3995 A miniseries a pilot. -
#3994 Huu ez gyors volt. És ugye a MiniSeries az nem a Pilot? A semelyik évadhoz nem tartozó részekkel most próbálok képba kerülni, így kicsit nagy a zavar nálam e téren... -
zorden #3993 2x1.5 ora -
#3992 Üdv emberek!
Azt szeretném megtudni, hogy a MiniSeries az pontosan hány részből is áll, mert szeretném megnézni és nemtudom mennyi is az annyi ami az összes... -
#3991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tigh bácsi szövegét inkább úgy kell érteni hogy ő abszolút nem fogadja el hogy ő egy szájlon. Ő emberként élt idáig és úgy is fog meghalni ha kell.
-
#3990 [spoiler] Gondolom nem vizsgálták komolyabban a gyereket, mivel a Chiefről senki sem feltételezi, hogy cylon.... -
#3989 WOW szóval na királyl:D A kurva életbe az ilyen szezonzárókkal:D
Kár hogy nincs több ilyen sorozat:) Ez a 3x20 a végén azzal a zenével nem volt gyenge. A gond, hogy sajnálom, hogy a 4x01-ben meg a 4x02-ben tuti hogy kurva sok pénzt el fognak lőni a harcra:( Nem mintha bánnám:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy néztem akkor a Tigh a Chief Anders az elnök segédje Foster a következő 4 cylon modell (bár gőzöm sincs, hogy pl az eddig szereplő 7 (mostmár csak 6) típus miért tagadta meg őket) és vagy a következő vagy az utsó szezonban kiderül az 5. is. De akkor ők nem az "új nemzedék" hanem legalább 40 éve részei a kolóniák életének. Lehet valamennyire asszimilálódtak? Lehet hogy éppen úgy fognak dönteni mint Sharon"Athena"Valerii? Az ezredes ezt mondja a végén
"My name is Saul Tigh. I am an officer in the Colonial Fleet. Whatever else I am, whatever else it means, That is the man I want to be. And If i die today, that is the man I will be."
Én ezt úgy értelmezem, hogy azért tagadta meg őket a többi cylon, mert ők be akartak olvadni. Nem akartak tovább háborút. És ha meghalnak és újraélednek akkor is folytatni fogják a harcot az emberek oldalán.
De ne legyen igazam:) Az csak izgisebbé teszi a dolgot:) Hogy Starbuck meg hoygan került elő? Nos érdekes:D Majd kiderül:)
Amit nem értettem, hogyha a chief is cylon akkor hogyhogy catie és az ő gyerekéről nem mutatta ki a doki, hogy hybrid? és hogyhogy nem az ő gyerekét keresik? mert nem Cylon anya szülte? -
#3988 Oké! köszi! Így már értem! -
#3987 3. évad előtt játszódnak, amolyan felvezető részek. -
#3986 Azok a web episodes részek a 2. és 3. évad közötti időt karolják fel. Nézd meg őket a 3. évad előtt. -
#3985 Kaptam a 3. évaddal ilyen + web episodes rövid részek. Ezekről mit tudtok? Hogy kell nézni? Egybe, vagy a hozzátartozó résszek? -
#3984 Csak türelem. A harmadik évadban egy csomó kérdésre kapsz választ. Igaz egy csomó új kérdés is felmerül.
Látom, te is így egyben nyomod a sorozatot. Nemrég pótoltam be magam is a hiányzó részeket, de mivel az első évadra már nem emlékeztem, így azt is megnéztem. Kb. egy hét alatt néztem meg az első évadot (13+2) a miniseriest (na jó ezek igen rövidek), majd a második évadot (20). Igaz, mire végezetem, a szemem kiakart folyni, de megérte.
A harmadik évad már teljesen normálisan került megtekintésre. Vagyis, ahogy elkészültek a feliratok. -
#3983 btw: a spoilert igazán írhatnád a (spoiler)spoilerszoveg(/spoiler) tagba ahol a (=[ és a )=].
Egyébként az ilyen vagány ivós csajhaverok a legmagányosabbak a legtöbbször. Az lepett meg, hogy haverként sem kezeli igazán lee a sorozat 2. felében. -
Prof William #3982 Mert nem annak szántam.
Le meg simán kiábránult amikor meglátta hogy nem törődik az arcbőrével.
Ha a Kolónia flottában szolgálnék Starbuckot inkább egy vagány ivős csajhavernak fogadnám el de barátnőnek? Annak inkább valami normálisabbat keresnék. :) -
#3981 Nekem nem jön be a kép... -
#3980 Leeről beszéltem nem az öregről. -
Prof William #3979 Esetleg Adamának újra eszébe jutott
[img] Ki miatt halt meg az eggyik fia. :) [/img] -
#3978 [spoiler]Roslint azért nem lehetett kiírni, mert a próféciában az van, hogy egy haldokló vezető vezeti el őket kis bolygónkhoz.
A starbuck-Lee dolog meg később magyarázva van a 3. évadban :) -
#3977 hmmm végignéztem a 2. szezont...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak én vettem észre, hogy Roslin elnök teljesen megváltozott a hirtelen, csodálatos (és számomra teljesen értelmetlen) gyógyulása óta?
Azok a részek tetszettek a 2. 10 részből amikor kicsit belepillantunk a flotta életébe.
Vagy például az elfogalt Caprica-n játszódó rész tetszett. De az a gyógyulás nem. Miért nem lehetett kiírni Roslin-t a sorozatból? Napjai voltak hátra. Jól felépített dráma volt. Ahhh... mindegy...
Viszont tetszett, hogy míg Baltar fejében ott van a 6-os modell, addig a vele kapcsolatba lévő Hatos modell fejében meg ott van Gaius:)
Szóval vegyesek az érzelmeim a 2. szezon máodik fleével kapcsolatban... Lee Adama is totál más személyiség lett és nincs megválaszolva, miért kezd e fújni Starbuckra... csak egyik részről a másikra barátokból tök fagyos let a viszonyuk és Lee őt kezdi el hibáztatni... Lehet, hogy petty Oficer Duala van a dolgok mögött?? Na talán majd kiderül... -
#3976 Válasz a lentebb említett másik topicban. Ne ezt barmoljuk szét. -
#3975 Sajnos nincs 6DOF "csak" TrackIR, de egyenlőre ez sem működik.
Igazad van, meghetnénk az ajánlott topicba, de nem válaszoltál a kérdésemre. -
#3974 btw starshatterhez tartozó kérdéssel mehetnénk a játék saját topicjába.
Ide
Egyébként a TrackIR support nem 6DOF suport tehat csak a kabinban való körbenézésre terjed ki. -
#3973 Nem tudja valaki, hogyan lehet a TrackIR-t bekapcsolni a game alatt?
Olvastam, hogy támogatja a szimulátor, de nem jöttem rá, hogyan kell. Sajnos, magától nem ismeri fel.
Amúgy tényleg jó kis szim. Remélem, a BSG mod hamar elkészül. -
#3972 "mi kell még?"
épp 59,1% :) -
Rendeléstől függően kb. 10.000-13.000 petákba kóstál a cucc.
És szállítanak hozzánk, mi kell még? :) -
#3970 http://www.matrixgames.com/ -
#3969 Nem kéne annyit warezolnom, mert isten biza nem találom a rendelős oldalt a starshatter.com-on. :) -
#3968 Boltot kishazánkban szinte biztos nem fogsz találni. A Starshatter egy one-man team jóvoltából készül (nem, nem Derek Smartnak hívják az illletőt:D). Netről rendelhető meg a starshatter.com-on.
Elég tisztességes iparosmunka. Nem beszélve arról, hogy készült hozzá B5 mod is:) -
#3967 nah ez már kicsit igéretesebbnek tűnik :)
csak nemnagyon találok még boltot ahonnan letö...izé megvehetném :) -
#3966 2x07
A doki (Gaius) valami eszméletlen figura:D Mindig bírtam az ilyen skizo karaktereket és elég okosnak tűnik, hogy ne golyózzon be teljesen:) Bár érdekes ahogy stílust váltott az agyában lévő csaj:)
A MRI jelenet meg hihetetlenül durva:D -
#3965 Ne vedd el a kedvét, nem biztos. Elég vegyes értékelésű a 2. szezon 2. fele, lehet neki tetszeni fog...