Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A halál csupán a kezdet...
inkább egy ilyet, mint + 20 részt, melyek közül majd csak egy-kettõ lesz olyan, ami "jó"..
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hogy hogyan?
Én 3 féle lezárást tudnék elképzelni:
a) Galacticát szembe kerül 4-5 basestarral, s egy gigantikus csata során megsemmisül, s mindenki elpusztul -> cylongyõzelem.
Tudom brutális befejezés 😊, s a nézõk nem is tudnák elfogadni talán, de hát miért éppen az emberi fajnak kéne gyõznie, egy olyan háborúban ahol minden ellenük szól!!??
b) Adamaék eljutnak a Földre -> cylonok is -> hatalmas csata, s végül emberek gyõznek, mert földi embereknek is vannak hadihajóik, s besegítenek -> emberi gyõzelem -> happy end...
c) eljutnak földre, de földi emberek addigra - egy atomháború során - szét atomozták az egész bolygót, minden élet elpusztult a Földön...egy sivár, lakatlan bólygó a két faj "jutalma"
e megoldásokat még lehet bonyolítani -> kiderül Adama a cylon isten 😄, s õ maga jött el hogy személyesen, emberi hadvezér formájában hogy megbüntesse a cylonokat 😊)
örökké azonban nem lehet tartani ezt a szintet. ezért lenne jobb még most, a csúcson abba hagyni és nem a stargate példáját követni..
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
egyébként itt a bónusz jelenet vmivel jobb kép és hangminõségben:katt
Azt mondjátok a 3 szezonra leül a történet?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Kara-Lee szál már nagyon idegesítõ.. most megint eljátszák ugyanazt, amit a "boxos-visszaemlékezõsben" láthattunk. most is, Lee megkéri Deet, hogy adjon neki még egy esélyt, de közben starbuckkal szemezget.. el kéne már dönteni, hogy mi van.
Baltar kihallgatása azonban jó volt, a végén már kezdtem megsajnálni<#vigyor1>#vigyor1>
a + jelenet egyébként nekem rajta volt a Battlestar.Galactica.S03E13.WS.DSR.XviD-ORENJi.avi release végén.
Six úgy néz ki nem nagyon bízik az elnökasszonyban<#vigyor>#vigyor>
- Adama Kapitány! Véletlenül egy fekete lyuk elé ugrottunk!
- Ó hogy az a...
A húzás egy sorozatnak sem tesz jót.
4. szezonrol: kar lenne huzni. Sztem akkor is jobban jarnank, ha maradna sok nyitott kerdes es jonne a The End felirat. Sajnos felek attol, hogy penz beszel es sz*rt se szamit a minoseg. Peldaul engem nem hoz lazba a spin-off sem.
Aki eseteleg nem találta volna meg a bonus felvételt (mert sci-fi csak amicsaknak hajlandó megmutatni, rohadjon meg), azoknak íme, igaz borzalmas minõség, és a kép nincs szinkronban a hanggal, de érteni a lényeget...
"There is no confirmation on a fourth season pick-up yet. The show's new spin-off, Caprica, has also not yet been picked up."
és, ami a lényeg:
"Should Galactica's ratings continue to erode, the highly acclaimed series may be discontinued..."
és mégpedig tovább fog.. ha az évad eddigi lejobb epizódjai exodus I-II, eye of jupiter is csak 1.4/5-öt kaptak, akkor asszem say goodbye
tovább:cikk
A képeket meg mindjárt megnézem, na persze csak szigorúan szakmai alapon. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Grace Park Maxim HQ Képek
Ez a Maxim naptár HighQualiti képei.
u.i.: ha valaki nem ismerné a RapidSharet a letöltés menete a következõ: katt a táblázat alján lévõ Free-re. A bejövõ ablakban kivárod mig visszaszámol, majd a megadott négyjegyû kódot beírod az ablakba és klikk a Downloadon.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
személy szerint örülnék, ha nem lenne 4. évad. a mostani végére kéne vmi mocskosul jó befejezés, és mindenki elégett lenne.
még egy évad és az 1.0-ás nézettséget sem fogja elérni a sori, mert már annyira vontatott és lapos lenne.
A Battlestar Galactica DVD movie?
A site is reporting that Universal Home Video may greenlight a direct-to-video BSG movie in the spring of 2007. (See the forum for more details.) The DVD would be available during the lengthy hiatus between Season 3 and Season 4. After the DVD release, Sci Fi Channel would air the movie before the start of Season 4.
The plans are contingent on Sci Fi greenlighting Season 4. Season 3 will wrap up sometime in March. A decision about Season 4 would be announced shortly thereafter, possibly by the end of April.
Assuming that Sci Fi orders a 4th season, those episodes likely won't air until the fall of 2007.
To sum up, we may get a DVD movie in the summer of 2007 before Season 4 begins in the fall.
Magyarul összefoglalva:
A 3. évad márciusban be fog fejezõdni, és ha sc-fi megrendeli a 4. évadot, akkor az leghamarabb õsszel fog kezdõdni.
A kettõ között a nyáron lehet, hogy kiadnak DVD-n egy filmet.
Battlestar.Galactica.S02E10.Extended.DVDRip.XviD-DIMENSION
DVD 19.09.2006
RLS 27.01.2007
640 x 352 WS 23.97
5.1 English AC3 @ 448kbps
58:51.19
~14 minutes longer than the -TOPAZ.
Ja, el is képzelem, ahogy egy Szmenával a zsebükben járkáltak a fedélzeten és mindenkire kattingattak. 😊
gyorsan be is pótolom a ma délutáni sziesztámat, még mielõtt valami nagyobb baj történik 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"fedezve voltak a hajókon"
?
A másik, hogy cylon bárki lehet illetve bárkinek lehet egy/több cylon-másolata.
"ismerik a flotta összes tagját is"
Szerintem meg a cylonoknak nincs fényképes nyilvántartásuk mind a 41401 emberrõl. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- a hiányzó ötöt a hetek ismerik és ismerik a flotta összes tagját is, tehát már rég kiemelték volna az emberek közül
- az hogy operálgatták Thrace-t, valami más miatt lehetett, talán a cylon miatt, aki rá van kattanva
A 2. és 3. évad közé tehetõek be, a New Caprica-i táborélet mindennapjait mutatja be 10 rövidke részben. 😊
Tudna valaki segíteni abban, hogy elmondja nekem, hogy mik is azok a webepizodok és hogy hány is van belõlük, meg hova lehet õket beileszteni?
Na, szerintem ezt megbeszéltétek. 😊
"Ja szerintem az utolso ket resz is siman belefert volna egybe ha nem lett volna evvege, es az iroknak nem KELLETT VOLNA igazodniuk a sci-fi channel hulyesegeihez."
"és a cliffhangereket ugy irják, hogy a szünetek elõtt legyenek."
Tehat? Igazodniuk kell a sci-fi channel hulyesegeihez. Az hogy a sztori mit kovetel masodrangu.
"es az iroknak nem kell igazodniuk a sci-fi channel hulyesegeihez."
Nem kell igazodniuk. Pontosan tudják már szezon elején, hogy melyik rész mikor kerül adásba, és a cliffhangereket ugy irják, hogy a szünetek elõtt legyenek.
hát nem ezt mondtam enis?
direkt csinálták így.