-
Na jó kicsit megnyugodva egy részletesebb elemzés. Azt hiszem a legegyszerübb az egészet spoilerbe rakni :D
(bár előre leszögezem, én Baltar akarok lenni. Néztétek kik állták ott körbe? 3 ember. 3 csaj. :D Ez tényleg háremet gyüjt maga köré?!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D)hárem szektát. ő lesz az egyedüli him, és a nöstények meg majd kiszolgálják :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elöször is Baltar bűnőssége. Már a NC-ról való elszabadulás részénél teljesen Apollo véleményén voltam. Egyszerüen hihetetlen volt hogy mennyire Baltart akarja az elnők és az admirális hibáztatni.. de hát a karakterek szempontjából végül is majdnem érthető. Végül gondoltam hogy az admirális úgy fog szavazni ahogy, már féltem hogy csalodnom kell benne.
Viszont Gaeta elmehet a bús fenébe. Ekkorát szereplőbe mint benne... talán csak Heloban csalódtam. Ezt nem hittem volna róla.
Hihetetlenül tetszett az apa-fia konfligtus. Az egész tárgyalás. Persze egy ilyen helyzetben egy nevetséges színjáték az egész, de akkor is. Nem győzöm hangoztatni Apolló igazát. Ez már csak egy "gang", semmi több. A legtisztább az Admirális önkényúralma lenne, mely végül valószínüleg pusztuláshoz vezetne, de ez a demokratikus szarakodás.. ezzel nem juttnak előre semmit sem.
Már a hangoknál kezdtem gyanakodni, de csak a végén, mikor beugrottak a ködve akkor jött a megvilágosodás. Szinte morogtam az orrom alatt miközben mentek a folyosokon végig, hogy nem nem nem nem nem lehet. És puff.. Azt hittem az elnöknő mikor a kamera ráközelit, elkezd vörös szemmel világítani, majd kinyúl és kitépi az admirális szívét :DDD Lehet még megtörténik. De a biztos 4 már megvan. Hogy mit hoznak ki az ember-cylon én konfligtusából nem tudom, de nagyon nagyon kiváncsian várom. Már a kezdet rohadt jó volt. Tight inkább öngyilkos lesz, sem mint felvállalja nememberi mivoltját. Vajon mindegyikből csak egy példány létezik? És hogyan fognak szerepet kapni a többi között. Komolyan, még csak halvány fogalmam sincs, a teljes sötétségben tapogatozom.
Starbuck feltünését meg tudtam előre. Nem is merek rá mondani semmit. Majd kiderül. Lényegében tényleg sikerült azt elérni, hogy nem tudok ítéletet mondani, végsőt semmiképpen, csak kiváncsian várom a folytatást.
A zenét meg keresem keresem, legalább a hivatalos honlapjáról le lehetne tölteni, de nem találom. Segitség!!! :D