Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézz át az anime topicba is, ott mit irtam róla.

Fenrir
Miami Vice-ban is szerepelt, õ volt a rendõrfõnök.

A halál csupán a kezdet...

Zsolo007
Örülök neki, hogy beírtad ezt, kíváncsi lettem rá, már húzom lefelé 😊

joebacsi
stimmel 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

egy nagybajszú csávó a faluból 😊

És Mr Olmos ki volt?
OFF: Megnéztem a nauszika és a szél harcosai c. miyazaki animet.
Az angol szinkronhangok: Patrick Stewart, Edward James Olmos és Mark Hamill 😄

Kmarha
ez valami állati jó 😄 és kiderült az admirális és az elnõk asszony multja is 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Zsolo007
Nagyon jó videó, végigröhögtem 😊

Videó, amibõl kiderül hogy Starbuck egy cylon!

http://video.google.com/videoplay?docid=-6307683077762423268&hl=en

Sima belültetet módosított emlékek. Ezek a nájlonok nagyon huncutak. 😊

QuippeR
nem lehet, mert a Farkasokkal táncolóban visszaemlékezik a gyerekkorára <#beka3>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Õ a indiánõ aki nem is indián?

Akkor tuti õ a Cylon. Mert hogy máshog élne ilyen sokáig? Vadnyugat-Napjaink-Jövõ? Szal tuti ciklon...
És a Farkasokkal is táncol, ha megnézitek...
Akkor még csak az elnök felesége, de úgy tûnik a BSG idejére már elõrébb kûzdötte magát... 😊
OFF: Kedvenc elnoknonk ugy tunik szereti ezt az szferat. A fuggetlenseg napjaban epp first ladykent haldokolt. (Majd nem sokkal ra a Komputerkemek (vagy mi) cimu filmben zsonglorkodik.)

nothes
szerintem van az 20, vagy még annál is több. meg hát tegyük fel azt is, hogy a cylonok a "mostaniaknál" zúzósabb nukeokat készítettek.
a másik az, hogy sztem volt annyi eszük, hogy nem tanyákat, hanem nagyvárosokat támadtak meg. 200 atombomba után a sötét ég és a jégkorszak meg alap.
volt egy kis "baki", de mind1. ettõl még nem dõl össze a világ;]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Zsolo007
Január 21

üdv!
mikora várható a következõ rész? Nagyon ütõs sorozat<#worship>
ledobtak mondjuk 200 atombombát a legnagyobb városokra. Bombánként számolj 10 km sugárral, ahol a cucc kemény része hat -> a bolygó felszínének 0.1%át sem éri el ez a terület.

De egyébként valóban, szerintem is pár hétig sötét porfelhõknek kellene elsötétíteniük az eget, lásd kuwaiti olajrobbantások, vagy a portugál erdõtûz esetét.

Ez idegesített nagyon. Egy szétatomozot bolygó ne úgy nézzen már ki, mintha mi sem történt volna.

Amennyi atomot dobtak rá a legkevesebb hogy meg kelet volna kezdõdnie a nukleáris télnek...
Fenrir
Mindenki nem halt meg mert Anders-ék mókás kis csapatát is megtalálták és a városok sincsenek szétlõve mert a Downloaded részben néhány pillanat erejéig látszott ahogyan a centuriok utcát sepernek és fákat ültetnek...

Nameg Helo és Athena sem egy romhalmazban kommandózgatott az elsõ évadban.

nothes
tudtommal mindenki meghalt a kolóniákon. miért kockáztatnának egy rakás, nukeokkal kilyuggatott bolygóért?
habár lehet, hogy ha megtalálják a Földet, a 13. törzs(ha még ott vannak, of korsz) majd szépen kitessékelik õket, és kénytelenek lesznek visszafordulni;]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Zsolo007
Miért? Nem biztos, hogy a Föld megtalálásával vége lesz a sorozatnak. Lehet visszaindulnak visszafoglalni a kolóniákat 😊. ÉS akkor még lehet 2 évadot háborúzni 😄

nothes
jah. az a baj, hogy a scifi minadaddig meg fogja rendelni az újabb évadokat, amíg nagy a nézettség. aztán, amikor már nem olyan lesz, mint amire számítottak, benyomják a cancelt, és a készítõknek adnak pár epit a befejezésre..
a harmadik évadban már annyi mindenre fény derült(a Föld hollétével kapcsolatban), hogy szerintem egy 4. évad már marhaság lenne..

Kmarha
ohh mindenki kedvenc Data-ja még csak 58 éves. Ejj de várom a következõ részt 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
hát neki minimum kötelezõ a cylon fõisten szerepét játszania 😄DD Majd utánanézek hány éves az ürge, anno utoljára a Joey sorozat egyik részében láttam csak, ott nem tünt vészesen öregnek (bár fiatalnak sem nagyon).

(vagy Dataként tér vissza.. a 13. colonia kivándorlóit anno ugyanis az egyik Enterprise védte, fedélzetén a jó öreg Dataval. Mára már csak õ létezik, és felesküdött, hogy az 5ök szentélyét programozott chipjeinek elporladásáig védeni fogja)

Egyébbként feltünt másnak is hogy az egész rész alatt a Szemmel nézett farkasszemet majd mindenki? 😊) Komolyabb téma viszont: 5 ismeretlen cylon van a sorozatból, kik elszakadtak kiváltak a többiekbõl. Most meg pont egy olyan templomba lépnek be, ami az 5-ök szentélye. Igaz már a cylonok elött az volt, az 5 pap. Még a végén kiderül hogy ebben az 5 cylonban éledt fel a 13. kolóniák õsi szellemei, azért váltak el robotársaiktól 😛)

[NST]Cifu
A 3. évad elõtt is ettõl féltünk (olvass csak vissza 😊), ehhez képest szerintem egyáltalán nem laposodott el azért. Bár õszintén szólva én inkább attól félek, hogy a sorozatnak úgy lesz vége, mintha baltával vágták volna el... túl sok sorozat jutott már ilyen végre...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
ha megnézel bármilyen CSAK online játszható játékot, azok legnagyobbrészt a fent említett kategóriába tartoznak.

Szvsz sokkal több FPS játék van a csak online játszható játékok között (WWII😮nline, Tribes sorozat, HL, HL2 és UT modok és folyományok, de még a BF széria is ide tartozik talán). 😊

tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan😊

Ezzel azt akarod mondani, hogy inkább hagyjuk rád, mit gondolsz, és ne is próbáljak ellenérveket felhozni? 😄

Ki mondta, hogy az online játék nem játszódhat a 40 évvel ezelõtti ember-cylon háború idején? Ott pedig nem menekül senki senki elõl...
Addig menjen, amíg az idõs színészek végelgyengülésben kimúlnak.😊

Zsolo007
Eredetileg 1 évadosra tervezték 😊

nem úgy volt, hogy a sorozat 3 évados lesz? még további 12 részt el akarnak sütni!!?? mert félõ hogy ellaposodik a sorozat...

"A SciFi Channel várhatóan még a héten bejelenti a negyedik szezonra szóló megrendelést, viszont a spinoff Caprica sorozat körül nagy a hallgatás, az eredetileg 2007-re tervezett bemutató egyre valószínûtlenebbnek látszik."

BiG G
tudom hogy mitõl online az online 😊)) de mivel a nevében is benne van hogy online, ezért valószínûleg, sõt mitöbb, biztosan CSAK online játszható játék lesz, ebbõl kiindulva pedig MMO(RPG)-nek kell lennie.

ha megnézel bármilyen CSAK online játszható játékot, azok legnagyobbrészt a fent említett kategóriába tartoznak.

tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

[NST]Cifu
Online: interneten elérhetõ v. játszható (onine gaming)

Egyébként a Gamekult oldalán a sokat sejtetõ "combat spatial" olvasható, ebbõl én ûrszimulátorra tippelek...

PiszkosFred
BSG MMO? Nem feltetlen kell a sorozat idejeben jatszodnia ;] Lehet eppen azt megelozo tortenet, az egyik - vagy akar az osszes - kolonia elete mmokent. Harcok, cylonok, nem feltetlen wow szintu gyakas. Bar igaz, hogy a 12+1 kolonia kisse behatarolja a teruletet, de egy EVE/Elite/X-Wing/WingCommander/stb szintu dolgot el tudnek kepzelni, online, interaktivan ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BiG G
utolsó kasztot vállalom 😄
dzsóbácsi neked meg igazad van ebben... de ha online akkor csak szerepjáték lehet sztem, különben miért lenne onlány?

0Fritz0
Az utolsó vállalom, persze csak az emberiség érdekei miatt... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

[NST]Cifu
Ez a másik fele. Mondjuk elképzelem milyen kasztok lehetnének az emberi oldalon:

-Vadászpilóta
-Ûrgyalogos
-Politikus
-Vezénylõtiszt
-Orvos
-Áruló géniusz, aki minden nõnemû Cylon ügynököt ágyba visz...

^^

joebacsi
lehet, hogy divat, de bsgbõl nemhiszem, hogy mmorpg-t csinálnak...csillagkapuból készól most egy mmorpg, az a világ teljesen alkalmas rá, sokfajta nép, nagy szabadságfok, 2 nagy, közel azonos erejû oldal...bsgnél mi lenne? egyik oldal menekül, másik oldalnál meg agyalnak a térkép felett, hogy hol lehetnek? 😄
jóval lineárisabb játéknak van csak értelme a bsg világában sztem (plusz egy-két csata, mozzanat, amit fel lehet dolgozni multiban, mikor nagyrészt kiegyenlítettek az erõviszonyok)
akkor ütne nagyot egy bsg játék, ha a hajók legalább olyasmi szintû fizikát kapnának, ami a cgiken szerepel (az eddigi próbálkozások eléggé lehangolóak)

BiG G
Ellenben az MMO és az Xbox nem zárják ki egymást. Egy tucat játékot lehet konzolokon keresztül neten játszani, sõt továbbmegyek: ha lesz BSG játék, én MMORPG-re tippelek, 1-2 éve még nagyon nagy divat volt ilyet fejleszteni.

@nyikolaj: sajnos semmi ilyen infó nincsen, de én az második évad közepére, harmadik évad elejére tippelnék.

[NST]Cifu
Az Online nem csak az MMO játékokra utalhat, hanem arra is, hogy interneten keresztül lehet játszani (a platform alapján XBox Live!-on).

hmmm...érdekes, kiváncsi leszek milyen lesz. Nem írták, hogy mióta készíti a játékot?

BiG G
játékosabb kedvûeknek<#smile>

Battlestar Galactica Online MMO?
<2006. december 30. @ 10:58>

A Battlestar Galactica nemrég az egyik kereskedelmi televíziónak hála hozzánk is eljutott Csillagközi Romboló néven, ám hamarosan egy játék formájában is találkozhatunk majd vele.

Több webáruház és egy francia lap is megerõsítette, hogy már készül a Vivendi mûhelyében a Battlestar Galactica Online. Sajnos egyelõre csak az Xbox 360 verziót erõsítették meg, ám ez még bõven változhat a megjelenésig, amit az említett webáruházak 2007 októberére jósolnak. A játék az Online jelzõ miatt valószínûleg egy MMO lesz, de ennél többet sajnos nem lehetett kideríteni róla.

Fenrir
Nem tudom, hogy mennyire vagy ismerõs a Babylon5 világában, de ha láttad az elsõ évadot akkor ott pl a földi hajókon még mesterséges gravitáció sem volt (legalábbis nem olyan erõs mint egy bolygón), ott úszkáltak a levegõben jobbra-balra míg a minbari hajókon már normális gravitáció volt.

A földi hajókon amúgy egy szekció volt ami forgott a gép törzse körül, ez "generálta" a gravitációt.

jelenleg az urkutatásban 486-osok és egyes pentiumok vannak, és ugye tökéletesen megfelelnek. Szóval ha teleraknák az ûrsiklót négymagos laptopokkal, akkor számtech terén se lennénk elmaradva 😊

nothes
ize, nektek nem tûnt fel egy "új" hajó? a passageben, amikor a galactica meg pár más hajó elugrik, és a másik oldalon a bolygó felett feltûnnek, mintha ott lenne mellettük a pilotban látható botanical cruiser, ami állítólag nem tudott ugrani, és amit szétlõttek a cylonok.

Az ûrhajókon kívül nem sok hi-tech dolgot mutattak eddig.
azok sem annyira "high-techek". ha a nasa felrakna pár gépágyút a siklókra, akkor máris kapnánk pár túlméretezett viperát<#idiota> fejlettebb számítógépekkel, of korz.
az egyedüli high-tech dolog a soriban az az ugrás.

Brent Spinner es a BSG

In 2007, Spiner will begin as a guest role in the reimagined [] for 2 or 3 episodes. {{fact}}

Na erre kivancsi leszek! Ki mit tippel, cylont fog jatszani vagy embert? <#vigyor0>