Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az angol szinkronhangok: Patrick Stewart, Edward James Olmos és Mark Hamill 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://video.google.com/videoplay?docid=-6307683077762423268&hl=en
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Akkor tuti õ a Cylon. Mert hogy máshog élne ilyen sokáig? Vadnyugat-Napjaink-Jövõ? Szal tuti ciklon...
a másik az, hogy sztem volt annyi eszük, hogy nem tanyákat, hanem nagyvárosokat támadtak meg. 200 atombomba után a sötét ég és a jégkorszak meg alap.
volt egy kis "baki", de mind1. ettõl még nem dõl össze a világ;]
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
mikora várható a következõ rész? Nagyon ütõs sorozat<#worship>#worship>
De egyébként valóban, szerintem is pár hétig sötét porfelhõknek kellene elsötétíteniük az eget, lásd kuwaiti olajrobbantások, vagy a portugál erdõtûz esetét.
Amennyi atomot dobtak rá a legkevesebb hogy meg kelet volna kezdõdnie a nukleáris télnek...
Nameg Helo és Athena sem egy romhalmazban kommandózgatott az elsõ évadban.
A halál csupán a kezdet...
habár lehet, hogy ha megtalálják a Földet, a 13. törzs(ha még ott vannak, of korsz) majd szépen kitessékelik õket, és kénytelenek lesznek visszafordulni;]
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
a harmadik évadban már annyi mindenre fény derült(a Föld hollétével kapcsolatban), hogy szerintem egy 4. évad már marhaság lenne..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(vagy Dataként tér vissza.. a 13. colonia kivándorlóit anno ugyanis az egyik Enterprise védte, fedélzetén a jó öreg Dataval. Mára már csak õ létezik, és felesküdött, hogy az 5ök szentélyét programozott chipjeinek elporladásáig védeni fogja)
Egyébbként feltünt másnak is hogy az egész rész alatt a Szemmel nézett farkasszemet majd mindenki? 😊) Komolyabb téma viszont: 5 ismeretlen cylon van a sorozatból, kik elszakadtak kiváltak a többiekbõl. Most meg pont egy olyan templomba lépnek be, ami az 5-ök szentélye. Igaz már a cylonok elött az volt, az 5 pap. Még a végén kiderül hogy ebben az 5 cylonban éledt fel a 13. kolóniák õsi szellemei, azért váltak el robotársaiktól 😛)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szvsz sokkal több FPS játék van a csak online játszható játékok között (WWII😮nline, Tribes sorozat, HL, HL2 és UT modok és folyományok, de még a BF széria is ide tartozik talán). 😊
tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan😊
Ezzel azt akarod mondani, hogy inkább hagyjuk rád, mit gondolsz, és ne is próbáljak ellenérveket felhozni? 😄
ha megnézel bármilyen CSAK online játszható játékot, azok legnagyobbrészt a fent említett kategóriába tartoznak.
tudom a gondolatmenetem több helyen támadható, jogosan😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Egyébként a Gamekult oldalán a sokat sejtetõ "combat spatial" olvasható, ebbõl én ûrszimulátorra tippelek...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
dzsóbácsi neked meg igazad van ebben... de ha online akkor csak szerepjáték lehet sztem, különben miért lenne onlány?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-Vadászpilóta
-Ûrgyalogos
-Politikus
-Vezénylõtiszt
-Orvos
-Áruló géniusz, aki minden nõnemû Cylon ügynököt ágyba visz...
^^
jóval lineárisabb játéknak van csak értelme a bsg világában sztem (plusz egy-két csata, mozzanat, amit fel lehet dolgozni multiban, mikor nagyrészt kiegyenlítettek az erõviszonyok)
akkor ütne nagyot egy bsg játék, ha a hajók legalább olyasmi szintû fizikát kapnának, ami a cgiken szerepel (az eddigi próbálkozások eléggé lehangolóak)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
@nyikolaj: sajnos semmi ilyen infó nincsen, de én az második évad közepére, harmadik évad elejére tippelnék.
Battlestar Galactica Online MMO?
<2006. december 30. @ 10:58>2006. december 30. @ 10:58>
A Battlestar Galactica nemrég az egyik kereskedelmi televíziónak hála hozzánk is eljutott Csillagközi Romboló néven, ám hamarosan egy játék formájában is találkozhatunk majd vele.
Több webáruház és egy francia lap is megerõsítette, hogy már készül a Vivendi mûhelyében a Battlestar Galactica Online. Sajnos egyelõre csak az Xbox 360 verziót erõsítették meg, ám ez még bõven változhat a megjelenésig, amit az említett webáruházak 2007 októberére jósolnak. A játék az Online jelzõ miatt valószínûleg egy MMO lesz, de ennél többet sajnos nem lehetett kideríteni róla.
A földi hajókon amúgy egy szekció volt ami forgott a gép törzse körül, ez "generálta" a gravitációt.
A halál csupán a kezdet...
Az ûrhajókon kívül nem sok hi-tech dolgot mutattak eddig.
azok sem annyira "high-techek". ha a nasa felrakna pár gépágyút a siklókra, akkor máris kapnánk pár túlméretezett viperát<#idiota>#idiota> fejlettebb számítógépekkel, of korz.
az egyedüli high-tech dolog a soriban az az ugrás.
In 2007, Spiner will begin as a guest role in the reimagined [
Na erre kivancsi leszek! Ki mit tippel, cylont fog jatszani vagy embert? <#vigyor0>#vigyor0>