6292
-
#3884 Ezt a hangnemet mellőzd, vagy gyomlálni foglak.
Szerk.: Gyomálálás megkezdve, ha folytatod, akkor pihenőidőt kérvényezek a számodra. -
lokko #3882 Cmdr a túl nagy fanatizmus sem visz sehova, a rohadt nagy helyzet az, hogy a rendezők sem ismerik a történetet, csak annyit, amennyit a producer elégnek gondol elmondani a forgatókönyvön túli tartalmkból ...
Ha ezt a sorozatot tartod az intellektualitás egy eszenciális formájának, akkor egy kötözni való bolond vagy ... a BSG sci-fi sorozat, ami igencsak light műfaj, ne várj a részeiben sok elrejtett űberokosságot, amivel elmédet fényezheted ha felfedezed ... főleg akkor ha kb minden résznek más-más tag a rendezője. -
#3881 Amúgy az első évad kimaradt jeleneteiben benne van amikor Boomer egy tükör előtt gyakorolja a pisztoly kirántását a combtokból. -
Lyan Kyj #3880 -
#3879 ez egy régi tipus lehet :D -
#3878 Figyelem! Aki tudni akarja, ki az utólsó cyclon, nézze meg a linket!
Last Cyclon Agent -
Cmdr #3877 Majd meglátjuk! ;) -
#3876 és ha már találgatásoknál tartunk mert biza ott tartunk, arra még nem gondoltál hogy ez egy hatalmas friccska a készítőktől, egy olyan sorozatban, ahol úgy össze zavarják a nézőt hogy néha azt se tudja ki micsoda? Értve azzal, tessék itt a jelent, na most vakarjátok a fejeteket hogy Gaeta cylon-e? Majd késöbb meg megmutatjuk nektek hogy vagy nem az (megölik és nem támad fel) vagy pedig pont az amire gondoltatok (megölik és biza feltámad a nyejlon hajon).
Szerintem ezt sem nehéz elképzelni. -
Cmdr #3875 :D -
#3874 megnéztem. Gaeta elfordul mikor meghallja hogy az admirális belép a terembe. Boomer az admirálisra függesztő szemeit, majd körbepislog. És akkor mi van. Még mindig mondom hogy igen lehetséges hogy Gaeta inditotta be (bár látthattuk e utolsó részben hogy magától is egy bizonyos helyen, helyzetben, idő után, beindul a felébredés) de egyeltalán nem biztos hogy ő volt. Ennyi évvel a hátad mögött ilyen rohadtúl nehéz ezt felfogni, hogy ez nem TÉNY! Ennyit mondtuk, és ha lehülyebarmozol minket akkor se fogunk mást mondani.
A másik meg a modorod. Fogjál vissza magadból, még ha nehéz is. -
#3873 30-35 éves. Hihetetlen. -
Cmdr #3872 "LEHET hogy ő adta át, de LEHET hogy csak simán kezett fogott vele, mikor a kapitány bejött."
Te is vak vagy, figyeld már meg Boomer fejét miután "kezet" fognak, és azt is, hogy kire néz utána, és hogyan! VAKOK VAGYTOK BÍRKÁK! -
Cmdr #3871 Valószinűleg egy sorozatban, ahol minden ilyesmi fontos, ez egy "véletelen" volt... mennyetek bakker barátok köztöket nézni, mert ehez hülyék vagytok! -
#3870 A kamera ráment a kezükre, ez tény, de nem látni ott semmit.
A variózgatás meg BSGben megszokott, ennyi erővel elég sok helyen lehet keresgélni dolgokat.
Plussz amit írtam, én hülyeségnek is tartom a dolgot, pilótáknál is van oldalfegyver, nincs is szükség a dologra, persze ezt is ki lehet magyarázni, mint mindent...
Szóval nem azt mondom, hogy ez nem lehetséges, de nem is tény.
És most a te stílusodban:
De ha mégis látni kéne ott a fegyver átadást, akkor hozz fényt szemembe óó szentséges Cmdr! -
#3869 te meg hallucinálsz bakker?! Vágd ki azt a képet, amin tisztán rajta van, hgoy ott Gaeta kezében aa fegyver, és az átcsusszan Boomer kezébe!!! Mert ilyen nincs.
LEHET hogy ő adta át, de LEHET hogy csak simán kezett fogott vele, mikor a kapitány bejött. Ne kezelj úgy semmit mint tény, amig egyeltalán nem vállik azzá. -
Cmdr #3868 Te vak vagy bakker! -
Kalinka #3867 nem ismertem ezt az oldalt, köszi most már megvan a felirat -
#3866 Van oldalfegyverük, nincs szükség rá, hogy adjon neki, ez simán lehet, hogy csak tényleg gratuláció.
Geatának meg mindig gyanus feje van. :D -
Cmdr #3865 Nem igazán értelek titeket! Gaeta az egyik cylon, már az első évad végén kiderült, csak biztos nem vettétek észre! Ő adta a fegyvert Boomer kezébe, ez látszik ezen a videón tökéletesen! -
Kalinka #3864 ez igaz, de a barátnőm nem tud és neki is tetszik a sorozat, narrátornak meg nem vagyok az igazi :) -
#3863 Hosszupuskán van. Az enyém még csak készül. -
#3862 A Kalinka tud angolul, nézze meg angol felirattal -
Kalinka #3861 3x19-re tud vki magyar feliratot vhonnan? -
zorden #3860 :-) A 13. torzs, akik a foldre mentek, a nejlonok :-))) -
#3859 valami állatkirály volt a 20.rész! Hihhetetlenül odatett!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Starbuck visszajött és nem csak Apollo halucinál akkor van pár érdekes kérdés. Őt miért nem bántják a csúnya cájlonok? Esetleg nem is cájlon flotta hanem álcázott földi? Esetleg a cylonok már a földön vannak? Amúgymeg nem hiszem hogy ez a 4es akiket láttunk alvó ügynök volna. Tigh túl öreg hozzá. Inkább valami földi mesterkedés. Mint Starbuck meg a festménye. Vagy a prófécia. Kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből a készítők
-
#3858 Jogos, a transzfuziot el is felejtettem. -
Daverip #3857 Milyen igaz erre nem is gondoltam -
BladeW #3856 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azert lathatta az almot mert benne is van mar fel (negyed) cylon vér Hera altal. Nem hinnem hogy ő az utolso cylon. Inkabb Starbuck (bar ez meg tul egyertelmu) -
Daverip #3855 ÁÁÁÁ egy egész évet várni, ez naon sz.r lesz. De legalább ez a rész ütött egy nagyot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a maradék egy cylon az Roslin lesz, mivel mikor beleugrottak a ködbe így hétrétgörnyedt, ugyanakkor mikor a többieknek "elhúzták a nótáját":)(na jó lehet csak a rák meg a chamalla miatt volt de az túl egyszerű lenne). Ráadásul ugyanazt az álmot látta és ugyanakkor mint Athena és Six.
Azt meg bárki sejthette hogy Starbuck visszajön valahogy, egyébként nem szenteltek volna egy egész részt ennek->idézem:"Kara Thrace and her special destiny".
-
#3854 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biza öregszenek, akárhogy kenyérpirítózzák őket, meg csippekről beszélnek, bennük biza ilyen nincs, teljesen biomechnaikusak. -
dragon3 #3853 Amúgy a zene csak engem emlékeztetett a Prince of persia 2 zenéjére?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy én Tighal még mindig nem vagyok kibékülve(az más dolog, hogy sanálom, hogy ez lett belőle, de akkor is 40 év vagy 20 év, ahogy vesszük... tehát a cylonok öregszenek is akkor már? Ah vhogy ez nem kóser... -
#3852 CicMax oldaláról leszedhető a 3X20 felirata.
Itten van. -
#3851 csak ezt az egy hibát találtad? :D én kapásból 8at. :) Vedd figyelembe mikor irtam és még milyen lelkiállapotban te, helyesírásellenörzőmanus! :D -
Ananova #3850 Legalább lesz oka az öregnek végig vedelni az egész 4. évadot :) A zene letölthető ebből a torrentből a szám címe: All Along The Watchtower -
BladeW #3849 Konyorgom nem konfligtus hanem konfliKtus! -
zorden #3848 Ha valakinek esetleg meglenne a zene, hu, nagyon megkoszonnem, mert - mint mar irtam is - fenomenalis. -
#3847 tökéletes.. nem azért mert szeretek várni, hanem mert egy évadnak igy kell befejezödnie. :D csak egy plusz pont a sorozathoz -
#3846 Ez volt az évadzáró, szóval örülhetsz, lehet most várni, viszont nem is keveset.. Azthiszem eredetileg október volt a 13 részes 4. szezon, de végül ki lett bővítve 22-23 részesre és korai 2008-as premierre, igen, biza az már közel 1 év szünet (igaz lesz közben 2 film még). -
#3845 Na jó kicsit megnyugodva egy részletesebb elemzés. Azt hiszem a legegyszerübb az egészet spoilerbe rakni :D
(bár előre leszögezem, én Baltar akarok lenni. Néztétek kik állták ott körbe? 3 ember. 3 csaj. :D Ez tényleg háremet gyüjt maga köré?!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D)hárem szektát. ő lesz az egyedüli him, és a nöstények meg majd kiszolgálják :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elöször is Baltar bűnőssége. Már a NC-ról való elszabadulás részénél teljesen Apollo véleményén voltam. Egyszerüen hihetetlen volt hogy mennyire Baltart akarja az elnők és az admirális hibáztatni.. de hát a karakterek szempontjából végül is majdnem érthető. Végül gondoltam hogy az admirális úgy fog szavazni ahogy, már féltem hogy csalodnom kell benne.
Viszont Gaeta elmehet a bús fenébe. Ekkorát szereplőbe mint benne... talán csak Heloban csalódtam. Ezt nem hittem volna róla.
Hihetetlenül tetszett az apa-fia konfligtus. Az egész tárgyalás. Persze egy ilyen helyzetben egy nevetséges színjáték az egész, de akkor is. Nem győzöm hangoztatni Apolló igazát. Ez már csak egy "gang", semmi több. A legtisztább az Admirális önkényúralma lenne, mely végül valószínüleg pusztuláshoz vezetne, de ez a demokratikus szarakodás.. ezzel nem juttnak előre semmit sem.
Már a hangoknál kezdtem gyanakodni, de csak a végén, mikor beugrottak a ködve akkor jött a megvilágosodás. Szinte morogtam az orrom alatt miközben mentek a folyosokon végig, hogy nem nem nem nem nem lehet. És puff.. Azt hittem az elnöknő mikor a kamera ráközelit, elkezd vörös szemmel világítani, majd kinyúl és kitépi az admirális szívét :DDD Lehet még megtörténik. De a biztos 4 már megvan. Hogy mit hoznak ki az ember-cylon én konfligtusából nem tudom, de nagyon nagyon kiváncsian várom. Már a kezdet rohadt jó volt. Tight inkább öngyilkos lesz, sem mint felvállalja nememberi mivoltját. Vajon mindegyikből csak egy példány létezik? És hogyan fognak szerepet kapni a többi között. Komolyan, még csak halvány fogalmam sincs, a teljes sötétségben tapogatozom.
Starbuck feltünését meg tudtam előre. Nem is merek rá mondani semmit. Majd kiderül. Lényegében tényleg sikerült azt elérni, hogy nem tudok ítéletet mondani, végsőt semmiképpen, csak kiváncsian várom a folytatást.
A zenét meg keresem keresem, legalább a hivatalos honlapjáról le lehetne tölteni, de nem találom. Segitség!!! :D -
#3844 Aztarohadt!!!!! Ez a rész (20.) ez.. ez ütött. Hihetetlen! Az egész sorozat elbujhat emögött a 10 perces jelenet mögött. Nem az utolsó momentumról beszélek, azt szerintem mindenki sejthette.
De már maga a tárgyalás, Adama beszéde. A konfligtusok az emberek között... az ébredés majd a találkozás. Ahogy probálnak a dolgon túllenni, ahogy megélik ezt az egészet. Ahogy ez folytatodni fog.. a zene.. hát én most biztos nem fogok tudni aludni. Kegyetlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tippem az 5.re pedig: az elnökasszony
Ez volt az utolsó rész az évadból (remélem, mert igy kellene befejeződnie)? Sikerült elérniük, hogy lélegzet visszafolytva várjam ne csak a következő részt, hanem igenis, a következő 20-22 részt!!!!
Gratula a készítőknek!