Lysandus#3813
Ne is mondd el! :-) Megvan a maradék is a 3. évadból (kivéve az uccsót), csak még nem néztem végig. Így is állandóan kialvatlan voltam az utóbbi két hétben. :-)
Nekem a nagyon tetszett az második évad zárója is, a Lay Down Your Burden 1-2 is. Ott vett egy újabb drámai fordulatot a sztori. Meg a Kobolos részek is, de éppen azok vetették fel a legtöbb megválaszolatlan kérdést! :-) Vagy pl. a két Cainos rész, ahol az egekbe szökött a feszültség. De kétségkívül a legszívszorítóbb epizódok voltak eddig a harmadik évad első négy része. Pl. Tigh példája jól mutatja, aki ebben a négy részben túllépte a korlátait. Nem azt mondom, hogy minden döntésével egyetértek, de végre valamilyen szinten el lehet róla mondani, hogy vezető lett belőle, meglépett néhány igen kemény döntést. Kiérdemelte végre a rangját. Eddig kicsit az volt a gyanúm, hogy Adama azért tartja (a barátságon kívül) mert nem kell amiatt aggódnia, hogy megfúrná az első tisztje. Emlékezetes volt Tigh korábbi parancsnoki ténykedése, annyira szerencsétlenkedett, hogy mindenki alig várta vissza Adamát.
A Firefly-t nem láttam, de ezek után meg fogom nézni. Ahogy utána nyomoztam nem is olyan hosszú (sajna). A lelkesedésem nekem is változó, a Stargate-et pl sosem hagytam ki, az Atlantiszt már nem annyira nézem pl. Valahogy annyi plussz nincs benne.