Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha olyan fejlett volna az orvosi részlegük akkor talán már Tigh is kiberszemet kapott volna 😊
A halál csupán a kezdet...
Ennek a hajónak a gyengélkedõjén emberek halnak meg?! Ki halott már ilyet?!
Nagyott tévedtünk mikor leírtuk Tigh-t...visszatért (helyettesnek), mint a terminator 😊
Kizártnak tartom, hogy szétlõjék a hegyet, egyrészt ennyi karakter tényleg nem szokás kiírni (persze lehet hogy a formabontás az alapelvök 😄 ), másrészt elvesztenék az "útjelzõ táblájukat". Harmadrészt Adama sosem öletné meg a számára két nagyon fontos személyt (Starbuck, fia), meg a többi emberét sem.
Kiváncsi leszek, hogy a Fõnöknek sikerül-e rájönnie a megoldásra...
Eddig is gyûlöltem Baltart, de most még rátettek 1-2 lapáttal 😊 (azért jól játsza a szerepét).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy nem értem miért szidja itt mindenki Mary Mcdonnell-t, õ az egyik legjobb színész, aki egyetlen arckifejezéssel (lenézõ mosoly) játssza a karakterét már harmadik éve, akkor is ha mérges, ha szomorú, és elhisszük neki. Nem kéne szidni, inkább dicsérni kell.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Season 3, Episode 12: Rapture
Original Air Date: 21 January 2007
A halál csupán a kezdet...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Végre kezd egy kicsit reálisabbá válni a sorozat, na ezt már szeretem (egy kis hidegháború a tüzes nyilak árnyékában 😊) )
Egyébként én simán kilõnék 1-2 atomot a hegyre .... aztán amikor a Raider-ek mellé ér a töltet, akkor robbantanám <#eplus2>#eplus2>
persze gondolom Baltar van az egyikben, õt pedig nem lehet csak úgy kiírni, szóval valószínûbb hogy az atommal tényleg a cylon hajókat sorozza meg (vagy a szupernovát ?)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
De az is lehet, hogy szektások lettek mind, és tömeges "öngyilkosságot" akarnak elkövetni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
öhh, ezt meg, hogy matekoltad ki? Adama, azért hagyta faképnél az elnököt, mert rájött, hogy átverték a cylon gyerek halálával kapcsolatban. a boomer Sharon elmondta athenának, hogy él a gyereke, és az egyik basestaron van, Õ meg elmondta Adamának..
szerintem ez nem változtat(ott) azon, hogy kilövi-e az atomot Leeékre vagy sem.
nem a bolygóra lövi majd ki (gondolom én), hanem a basestarokra. mivel nem lõttek ki raidereket, nem lesz majd idejük leszedni a tölteteket és kampec(de ez szubjektív.. csak vacillálgatok, nem olvasok spoilereket;])
*kíváncsi vagyok apuci megnukeozza-e a hegyet.. azonban van egy gyanúm, hogy nem fogja. szerintem inkább majd a basestarokba lövi<#vigyor>#vigyor>
*Anders valszeg kinyíródik a következõ részben(vagy Lee által vagy a cylonok lövik szitává), mert ha Kara otthagyja(mert ugye ott fogja, hiába dumált a házasság szentségérõl stb), már tulajdonképpen nem lesz értelme a karakterének.
*azt meg nem is tudtam, hogy Adama nem tudja, hogy él a cylon gyerek. jobban oda kellettvolna figyelnem anno<#idiota>#idiota>
*gaeta vallási filójához meg annyit tennék hozzá, hogy a köv. részben tuti, hogy fel fog robbanni az a szupernova, sõt az is tuti, hogy az uccsó pillanatban, a lökéshullámot meglovagolva fognak elugrani<#vigyor>#vigyor>
habár ez inkább csak a stargatera jellemzõ, majd meglátjuk
Igaz. És ami a legrosszab és ami ma is a legtöbb bajt tudja okozni...
HATALMA van.
És maga a színész, ahogy ezt el tudja játszani.. megérdemel szerintem némi dicséretet 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ja igen: gyáva és gerinctelen is.
Baltar karaktere egy szánalmas, vinnyogó, beszari alak.
Egyetlen pozitívuma az intelligenciája.
Egyetértek 😊
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Nem viccbõl mondom! Mint a színész, mint a karakter, szerintem a legnagyobb a sorozatban (a legócskább pedig az elnõknõ)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Látszik, hogy kevés nõ(tipus)-t ismersz. 😊
visszatérve starbuckra...mellesleg nem ítélem el mert ilyen...egyszerûen csak nem értem ezt a gondolkodásmódot...ennyi...
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a végén elmorzsoltam egy könnycseppet azért a szemem sarkában...mármint Kat miatt...bár inkább a seggét kellett volna szétrúgni, amiért kicserélte a sugárzásmérõt...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Kat-ra visszaterve. Nekem pont ez volt benne a szimpi, hogy egyfolytaban "duzzogott", ellentmondott Thracenek, es a kezdo pancserbol azert csak jo pilota lett. Es nem azert, mert nagy asznak szuletett, aki egymaga lerendezi a cylonokat, hanem azert, mert ezalatt a masfel ev alatt sok problemaja volt, kinlodott, szenvedett, nem volt egyszeru menet. De vegul csak kivivta a tarsak elismereset. Az hogy mi volt a multja, az egy dolog. Ennyi erovel kivancsi lennek, Thrace mit mondana Adamanak, ha az Oreg elmondana a "szoszinek" a felelmet, miszerint miatta.... ;] Akkor is kiakadna ugy mint tette azt Kat ketes multjanak megismeresevel? Szoval hianyozni fog, nekem szimpatikus karakter volt, de vegig ereztem, hogy elobb utobb veget er a mese. Bar biztam benne, hogy a "rookie"-k kozul nem o lesz felaldozva, hanem a tobbiek kozul valaki... Ez van, mar kisse lenyugodtam tegnap ota, de akkor is ********** ******** a keszitoknek ;D
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ja, az A-Team (Szupercsapat címen futott magyaron) szépfiúja (Face): Dirk Benedict
Persze az egy kicsit másképp néz ki ahogy szépfiú "játszadozik" a nõkkel, meg az ahogy Kara fûvel-fával ... dehát manapság ugyebár ez a divat
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Viszont most mi van az Apollo-Starbuck szállal? Mert ebben a részben seszó nem esett róluk, viszont ugye Apollo kedves neje és a ribi férje sem volt túl lelkes a meccs alatt...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Hozzátenném (mielõtt furcsa dolgokat gondolnátok rólam) mint nõ vizuálban bejött!