Battlestar Galactica (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Olyan lesz mint Columbo: egyik szemem sír másik meg üveg.

A halál csupán a kezdet...

Tigh kap majd egy cylon szemet. Csak nehogy az egyik Six-et <#idiota>
Fenrir
Az ûrhajókon kívül nem sok hi-tech dolgot mutattak eddig. A tûzfegyverek hagyományosak, a földi jármûvek szintén. A ruhák amiben öltöznek is nélkülöznek mindenféle sci-fi vonást.

Ha olyan fejlett volna az orvosi részlegük akkor talán már Tigh is kiberszemet kapott volna 😊

a sugárbetegséget nem meglepõ, hogy nem lehet gyógyítani, mivel nem kémiai, hanem fizikai úton végez roncsolást. Bár nanorobotokat vagy õssejteket erre is be lehetne vetni... (a nanotechnika és a biotechnológia csódái ugy ahogy van kimaradtak a sorozatból)

Ez döbbenetes:
Ennek a hajónak a gyengélkedõjén emberek halnak meg?! Ki halott már ilyet?!

ja jut eszembe Athene még jó kis konfliktus forrás lesz, ha Adama szétlöveti BSeket,a kkor tényleg meghal a gyerek (Adama utána bemegy Athenehoz, hazudtunk neked, mikor azt mondtuk meghalt a gyereked, s közbe élt, de most korrigáltam a hibát 😄, fix, hogy halott).

Nagyott tévedtünk mikor leírtuk Tigh-t...visszatért (helyettesnek), mint a terminator 😊

"cél a földalatti komplexum" - kétségtelen ezt mondja Adama, de ne feldjük gyorsan lehet ám cálpontot változtatni, s a rakéta száll is már más célpont felé, mondjuk a csúnya cylonok felé 😄

Kizártnak tartom, hogy szétlõjék a hegyet, egyrészt ennyi karakter tényleg nem szokás kiírni (persze lehet hogy a formabontás az alapelvök 😄 ), másrészt elvesztenék az "útjelzõ táblájukat". Harmadrészt Adama sosem öletné meg a számára két nagyon fontos személyt (Starbuck, fia), meg a többi emberét sem.

Kiváncsi leszek, hogy a Fõnöknek sikerül-e rájönnie a megoldásra...

Eddig is gyûlöltem Baltart, de most még rátettek 1-2 lapáttal 😊 (azért jól játsza a szerepét).

Igen, pont ezért tökéletesen alkalmas tanárnõnek és ugyancsak ezért (és még sokminden másért) teljesen alkalmatlan vezetõnek.

Szerintem eddig minden tette emberi volt. Mondjatok egyet ami nem illett a karakteréhez.

[NST]Cifu
Szerintem sem Mary Mcdonnell-et utálják a topiclakók, hanem a karakterét. Azt pedig lássuk be, hogy egy ritka utálatos nõszemély. Olykor már úgy vélekedek, hogy a másik fõnegatív nõi szereplõ, Cain is elfogadhatóbb, de legalábbis racionálisabb, következetesebb volt nála.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PiszkosFred
Ooo... En szemely szerint nem a szineszt szidom, hanem a karakteret (es persze az irokat, akik ilyenre gyurmaztak az elnoknot) ;] Es ez egyben a szineszno szamara dicseret, hiszen sikerult ugy eljatszani a szerepet, hogy hasson az emberekre, vagy igy, vagy ugy.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fenrir
Nekem sincs semmi bajom a prezidenttel 😊

Eddig ez a legjobb cliffhanger a sorozatban. Innen sokféle irányba lehet folytatni, pl: Chief benyom valamit erre fejbebassza egy sugár, amitõl supererõs lesz és a szemével lézert lõ, meg iszonyú büdöset tud majd fingani.😊

Amúgy nem értem miért szidja itt mindenki Mary Mcdonnell-t, õ az egyik legjobb színész, aki egyetlen arckifejezéssel (lenézõ mosoly) játssza a karakterét már harmadik éve, akkor is ha mérges, ha szomorú, és elhisszük neki. Nem kéne szidni, inkább dicsérni kell.

nothes
...ahol Csíf és a legénység többi tagja is van. nem hiszem, hogy kilövi õket, ezért mondtam, hogy valszeg a basestarokat kûdi majd meg;]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

biztos hogy nem a basestarokra lövik ki az atomot, mert egyértelmûen mondja adama, hogy "cél a földalatti komplexum".

Fenrir
Nem mostanában lesz 12.-ik rész 😞

Season 3, Episode 12: Rapture
Original Air Date: 21 January 2007

nothes
ha én lennék a vezetõ, csak azért meg megbántottak, nem írtom ki a legénység felét, fõleg nem a pilótákat és a szerelõket:]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

végre egy jó rész. Anno ezért kezdtem el nézni a sorozatot.

mrzed001

Végre kezd egy kicsit reálisabbá válni a sorozat, na ezt már szeretem (egy kis hidegháború a tüzes nyilak árnyékában 😊) )
Egyébként én simán kilõnék 1-2 atomot a hegyre .... aztán amikor a Raider-ek mellé ér a töltet, akkor robbantanám <#eplus2>

persze gondolom Baltar van az egyikben, õt pedig nem lehet csak úgy kiírni, szóval valószínûbb hogy az atommal tényleg a cylon hajókat sorozza meg (vagy a szupernovát ?)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Col Andrew
"the use of nuclear weapons is now authorized" Imádom ezt a mondatot! Akárhány filmbe van,, mindig rettentõ nagy hatással bír! Várom a következõ részt! 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Zsolo007
Egy ilyen sikeres sorozatból kilépni? Ráadásul ilyen sokan? Valószínütlen 😊

De az is lehet, hogy szektások lettek mind, és tömeges "öngyilkosságot" akarnak elkövetni 😊

De lehet hogy egy csómoan már ki akarnak lépni a sorozatból és ezzel az egyszerû lépéssel fogják kiírni õket. 😊
Ugy, hogy az elozo reszekben mutattak, mennyire kozel kerultek egymashoz. Most pedig kvazi hazugsagon kapta a nenit, amire nem megertessel reagalt, hanem elfordulassal, mondhatni daccal. Ebbol lehet levonni kovetkezteteseket, peldaul azt, hogy dacbol fog cselekedni - de tul sok jo embere van lent. Ennyi a matek :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most komolyan, ha kilövi a töltekeket akkor egyrész örökre elveszíti az utat a Földhöz és helybõl egy csomó fontos karakter is kihal a sorozatból (Kara, Apollo, Chief, Baltar) plusz pár kisebb is szal nem fogja nuke-olni a bolygót amíg az emberei ott vannak

nothes

öhh, ezt meg, hogy matekoltad ki? Adama, azért hagyta faképnél az elnököt, mert rájött, hogy átverték a cylon gyerek halálával kapcsolatban. a boomer Sharon elmondta athenának, hogy él a gyereke, és az egyik basestaron van, Õ meg elmondta Adamának..
szerintem ez nem változtat(ott) azon, hogy kilövi-e az atomot Leeékre vagy sem.
nem a bolygóra lövi majd ki (gondolom én), hanem a basestarokra. mivel nem lõttek ki raidereket, nem lesz majd idejük leszedni a tölteteket és kampec(de ez szubjektív.. csak vacillálgatok, nem olvasok spoilereket;])

Nekem is nagyon tetszik a sorozat foleg azert hogy megmutatja, hogy amikor az emberiseget kihalas fenyegeti akkor is inkabb egymast gyilkoljak azzal vannak elfoglalva ki legyen az elnok, tontetnek haboru ellen, dul a fekete piac egyszeruen eszmeletlen sajnos mar mindjart megnezem a 3se8reszet mert nincs tobb nekem. Baltar tenyleg erdekes szereploje a sorozatnak. Azert ott van a Sharon (Athena) o is eleg bonyolult karakter.
Miutan Adama fakepnel hagyta az elnoknot, bennem felemrult, hogy akar kesz bevetni az atomot, ha kell. Szoval ezt jol csinaltak a keszitok, e nelkul biztos lennek benne, hogy Lee es Kara miatt sem vetne be. Most egy picit bizonytalan vagyok, de ez azert amerikai sorozat...

Hmmm... varjuk a folytatast.

nothes
apám, így abbahagyni.. szerintem király volt a mostani rész.

*kíváncsi vagyok apuci megnukeozza-e a hegyet.. azonban van egy gyanúm, hogy nem fogja. szerintem inkább majd a basestarokba lövi<#vigyor>
*Anders valszeg kinyíródik a következõ részben(vagy Lee által vagy a cylonok lövik szitává), mert ha Kara otthagyja(mert ugye ott fogja, hiába dumált a házasság szentségérõl stb), már tulajdonképpen nem lesz értelme a karakterének.
*azt meg nem is tudtam, hogy Adama nem tudja, hogy él a cylon gyerek. jobban oda kellettvolna figyelnem anno<#idiota>
*gaeta vallási filójához meg annyit tennék hozzá, hogy a köv. részben tuti, hogy fel fog robbanni az a szupernova, sõt az is tuti, hogy az uccsó pillanatban, a lökéshullámot meglovagolva fognak elugrani<#vigyor>
habár ez inkább csak a stargatera jellemzõ, majd meglátjuk

<#eljen>

"egy gerinctelen, gyáva, nagyképû õrült zseni"

Igaz. És ami a legrosszab és ami ma is a legtöbb bajt tudja okozni...

HATALMA van.
QuippeR
egyetértek

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kmarha
ember! Nem az mondtam hogy példakép, hõs, maga az etika megtestesítõje 😄 Az tény hogy egy gerinctelen, gyáva, nagyképû õrült zseni. De ennél jobb karaktert nem ismerek a filmbõl. Egyszerüen olyan jelenetei vannak, úgy csavarja a dolgokat.. hatalmas! Én sosem unom meg azon részeket, amikben õ szerepel, mégha nem is igazán szól semmirõl sem 😊

És maga a színész, ahogy ezt el tudja játszani.. megérdemel szerintem némi dicséretet 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Zsolo007
Igen, pont olyan, mint sok mai ember 😊 (kivéve, hogy õk (a sok mai) nem olyan okosak 😊 )

Ja igen: gyáva és gerinctelen is.

és a tulélni akarása.

Baltar karaktere egy szánalmas, vinnyogó, beszari alak.
Egyetlen pozitívuma az intelligenciája.

Hát az BSG régi idõket (tehát a régi sorozatot) idézõ képregény feldolgozásában...

Baltar full nyíltan lepaktált a nájlonokal, egy BaseShipen lakik és egész Cylon hadsereg lesi a szavát és igen masírozik is velük! Szóval ott jobban önmegvalósítja magát a srác. 😊
Col Andrew
"te én már nem is tudom mióta, de jó ideje nejlon párti vagyok. Egyszerüen imádnám nézni Baltart masirozni a bádog sereg elsõ sorában, mint vezért! 😄 Mellette meg kicsiny háreme 😄"

Egyetértek 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Hat sztem ez volt a szezon leggyengebb resze eddig. Nekem Kat nem jelentett igazan semmit (se pozitiv se negativ iranyba), egyszeru mellekszereplo volt akit nagy csinnadrattaval likvidaltak az irok. De kerdem en minek??
Kmarha
te én már nem is tudom mióta, de jó ideje nejlon párti vagyok. Egyszerüen imádnám nézni Baltart masirozni a bádog sereg elsõ sorában, mint vezért! 😄 Mellette meg kicsiny háreme 😄

Nem viccbõl mondom! Mint a színész, mint a karakter, szerintem a legnagyobb a sorozatban (a legócskább pedig az elnõknõ)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Látszik, hogy kevés nõ(tipus)-t ismersz. 😊

Maak
óóó, starbuck szeret vádaskodni meg itélkezni...már csak ha gaeta esetét veszem is alapul...oké hogy befordult a cylon miatt, de akkor minek vállal szerepet ilyen dologban, húzzon be a ringbe oszt veresse szét a buksiját, én speciel azt a kölyköt is megértettem amelyik megmentette a fõnök feleségét...nyomorult még tényleg hitt abban, hogy jót cselekszik...

visszatérve starbuckra...mellesleg nem ítélem el mert ilyen...egyszerûen csak nem értem ezt a gondolkodásmódot...ennyi...

nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a végén elmorzsoltam egy könnycseppet azért a szemem sarkában...mármint Kat miatt...bár inkább a seggét kellett volna szétrúgni, amiért kicserélte a sugárzásmérõt...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

PiszkosFred
A szerelem mar csak ilyen ;]

Kat-ra visszaterve. Nekem pont ez volt benne a szimpi, hogy egyfolytaban "duzzogott", ellentmondott Thracenek, es a kezdo pancserbol azert csak jo pilota lett. Es nem azert, mert nagy asznak szuletett, aki egymaga lerendezi a cylonokat, hanem azert, mert ezalatt a masfel ev alatt sok problemaja volt, kinlodott, szenvedett, nem volt egyszeru menet. De vegul csak kivivta a tarsak elismereset. Az hogy mi volt a multja, az egy dolog. Ennyi erovel kivancsi lennek, Thrace mit mondana Adamanak, ha az Oreg elmondana a "szoszinek" a felelmet, miszerint miatta.... ;] Akkor is kiakadna ugy mint tette azt Kat ketes multjanak megismeresevel? Szoval hianyozni fog, nekem szimpatikus karakter volt, de vegig ereztem, hogy elobb utobb veget er a mese. Bar biztam benne, hogy a "rookie"-k kozul nem o lesz felaldozva, hanem a tobbiek kozul valaki... Ez van, mar kisse lenyugodtam tegnap ota, de akkor is ********** ******** a keszitoknek ;D

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mrzed001
állitólag az eredetiben õ faszi volt...ha jól tévedek...

Ja, az A-Team (Szupercsapat címen futott magyaron) szépfiúja (Face): Dirk Benedict

Persze az egy kicsit másképp néz ki ahogy szépfiú "játszadozik" a nõkkel, meg az ahogy Kara fûvel-fával ... dehát manapság ugyebár ez a divat

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Maak
állitólag az eredetiben õ faszi volt...ha jól tévedek...mindenesetre nekem akkor sem szimpatikus...és pont a baltaros eksön óta kezdett ellenszenvessé válni a karaktere...--->lefekszik baltarral--->apollo nevét sikitja a fülébe--->visszamegy capricára és kurvaszerelmes lesz--->otthagyja a pasast de majd beledöglik--->jóideig szó se esik róluk és egy ilyen nagypofájú picha sem emlegeti fel--->aszem összegabajodik apolloval majdnem (itt már lehet sejteni azért hogy oda van érte...erre kijelnti h csak dugni akart)---majd visszamegy capricára és mintha mi sem történt volna újra szerelmes--->új capricán mint késõbb kiderült félrekefélt apolloval, majd másnap reggel férjül veszi a másik fickót--->és még apollo a fasz...na mennek ezek a csába 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nekem anno Starbuck az eslõ részekben tetszett. Persze ha a BSG-n szolgáltam el sem bírtam volna képzelni bnõnek hanem aféle vagány, havernak. Az illet hozzá. De hogy még baltarral is legekszik az már az elején túlzás volt. 😊
Maak
Ezzel azért vitatkoznék, nem volt mindig nagy arca, ha jól emlékszem...szerintem inkább úgy volt vele, mint én is speciel, hogy nem értette miért sztárolják starbuckot...na az a csaj egy tenyérbemászó egy ribi...nagyon rühellem...talán mert a valóságban sem bírom az ilyen dugok mindenkivel stílusú csajokat...akik ráadásul inkább lerágnák a saját kezüket minthogy kimondják, hogy hibáztak...sokkal szimpatikusabb nála Sharon...vagy Kat is az volt...mondjuk attól még a falnak mennék ha Sharon mégis alvó ügynök lenne...

Viszont most mi van az Apollo-Starbuck szállal? Mert ebben a részben seszó nem esett róluk, viszont ugye Apollo kedves neje és a ribi férje sem volt túl lelkes a meccs alatt...

QuippeR
nekem vizuálisan sem túlzottan. ízlések és pofonok. (meg közhelyek, de ez most mellékes.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hozzátenném (mielõtt furcsa dolgokat gondolnátok rólam) mint nõ vizuálban bejött!