Nagyon jo a harmadik season, az elso megy resz a legjobb BSG resz, szerintem. Utana sincs gond, kivalo a tortenet ;] Csak az adrenalinrush az utolso par reszben, igy a szezon vege elott, picit alabbhagyott, nekem legalabbis. Tovabbra is erdekes, es kivaloak a reszek, csak hianyzik belole az a kis plusz, ami miatt vernem az ajtot a scifi channel vezetosegenel, hogy ide egy kopiat a kovetketo reszrol, mert nem birok varni. Ez betudhato annak, hogy az elmult par resz ismet az emberi tulajdonsagokkal, a tulelok lelektanaval foglalkozott, vagyis keves volt benne a harc, es tobb a lelkizes. Ez nem baj, egy cseppet sem banom szemely szerint, hiszen erdekel hogy ki mit erez, mit gondol, min vivodik vagy epp mit miert tesz vagy nem tesz. De ezek a reszek mar nezhetoek barmikor, nem akarom latni egybol a premiert kovetoen. Ez az en gyarlosagomnak koszonheto, ez vilagos ;] Tovabbra is a BSG a legjobb scifi sorozat a Firefly utan, amit valaha lattam, es tovabbra is nezni fogom, amig csak tehetem.
Minden folyamatban van egy hullamvolgy. Legyen az egy focicsapat szezonja, egy hazassag, egy hobbi, barmi. Van egy pont, amikor picit lankad a lelkesedes, de csak a korabbi felfokozott allapotokhoz kepest. Attol meg ugyanugy jol jatszhat a csapat, uyganugy szeretem a felesegem, es ugyanugy szerethetem a hobbim. De idovel ujra fellangol majd minden, mint regebben, ha atveszeljuk ezt a mostani stagnalast.
A kerdeseid nagy reszere lesz majd (resz)valasz a tovabbi reszekben, nem merek rajuk valaszolni, mert azzal eleg sok spoilert zuditanek/zuditanank a nyakadba, szal csak annyit tudok mondani, hogy nezd tovabb, es kapsz valaszokat...
...amelyek persze ujabb kerdeseket fognak felvetni ;]