Már korábban leírtam, hogy miért vagyok még itt. Mert 1. Anno elkezdtem nézni és megfogott és kíváncsi vagyok a sztori végére; 2. Mostanában ez az egyetlen értelmes sci-fi ami űrben játszódik, én meg ezekbe vagyok belebuzulva; 3. Vannak benne jó részek még mindíg, de igazából már rég kiveszett a lelkesedés belőlem (ami első évadban még igen erősen jelen volt, illetve még a második első felében).
Kb. ezek az okok. Viszont az, hogy nézek valamit még nem kényszerít arra, hogy azt agyonajnározzam. És nem is minden résznél szoktam nyavalyogni, hogy jaj de rossz, csak amin nagyon érződik a rétestészta. Én végignéztem a Stargate-et is. Láttam, hogy csinálják. A különbség az, hogy ott elviselhető volt, mivel az inkább az akcióra, látványra összpontosított. Ez annál mélyebbre akarna menni, de mostanság nem nagyon akar összejönni, illetve nem úgy, hogy érezhető legyen, hogy igen, ez egy új és érdekes nézőpont, ezért érdemes volt nézni.
Tényleg utoljára leírok valamit, aztán nem panaszkodok ha ennyire zavar, úgyis tudja már mindenki, hogy szeretném ha vége lenne :).
Anno mikor 2x10-nél járt a sorozat (akkor még nagyon fanatikus voltam :D) rávettem szobatársam, hogy nézze meg, legfőkébb a vallási szál érdekelte az egészből. Végig is néztük újra, aztán jöttek a további részek. És ő annála résznél hagyta abba, amikor megmentették Roslint. Ő akkor aztmondta, hogy értelmetlen nézni, mert nyújtják. És visszagondolva hihetetlen mennyire igaza volt. Csak ma reggel esett le: Mennyire kényelmes dolog: Népszerű a sorozat, jön a lóvé, ne zárjuk má le hamar: Mentsük meg Roslint, aztán majd ha úgy érezzük tovább nyújtani már nem lehet akkor majd "visszatér a rákja". LOL.