• PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mindenki egyetert abban, ha jol vettem ki a kommentekbol, hogy a mostani egy laza, mondhatni felesleges resz volt. Van benne valami, bar annak orultem, hogy nem Thrace es Adama fele szappanoperat folytattak. Viszont mi van most akkor Six-szel? Most o is kapott egy "Baltart" a fejebe, ahogy anno tortent ez forditva? Es mi lesz, ha talalkozik az original Six es Baltar, hanyan fognak beszelgetni, szexelni, uvoltozni? Mind a negyen egyszerre? :D Kivancsi leszek a folytatasra.

Helo balhorga kapcsan, amit Tigh allan helyezett el: Tight mar Thrace is megverte/lepofozta anno, de o azonnal a fogdan kotott ki. Nem kell ezert Helot kivagni a legzsilipen, de mostmar engem is idegesit, hogy miket enged meg maganak. Persze, ertheto nemely huzasa, az erzelmei es szive miatt dont teljesen szabalyellenesen egyes dolgokban, de akkor is, ez egy katonasag. Itt nem o dont. Szoval kezd picit tul sok lenni ebbol a "Helo" dologbol. Aki anno latta a par resszel ezelotti promot, amelyben egy "szlogennel" vezettek fel a BSG (egy aki.... egy aki.... stb), akkor en Helo-ra tippelek, akitol bucsut fogunk venni rovid idon belul. Vegleg.