6292
  • zorden
    Elso felvetesedre mar volt pelda a Downloaded c. reszben.
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mindenki egyetert abban, ha jol vettem ki a kommentekbol, hogy a mostani egy laza, mondhatni felesleges resz volt. Van benne valami, bar annak orultem, hogy nem Thrace es Adama fele szappanoperat folytattak. Viszont mi van most akkor Six-szel? Most o is kapott egy "Baltart" a fejebe, ahogy anno tortent ez forditva? Es mi lesz, ha talalkozik az original Six es Baltar, hanyan fognak beszelgetni, szexelni, uvoltozni? Mind a negyen egyszerre? :D Kivancsi leszek a folytatasra.

Helo balhorga kapcsan, amit Tigh allan helyezett el: Tight mar Thrace is megverte/lepofozta anno, de o azonnal a fogdan kotott ki. Nem kell ezert Helot kivagni a legzsilipen, de mostmar engem is idegesit, hogy miket enged meg maganak. Persze, ertheto nemely huzasa, az erzelmei es szive miatt dont teljesen szabalyellenesen egyes dolgokban, de akkor is, ez egy katonasag. Itt nem o dont. Szoval kezd picit tul sok lenni ebbol a "Helo" dologbol. Aki anno latta a par resszel ezelotti promot, amelyben egy "szlogennel" vezettek fel a BSG (egy aki.... egy aki.... stb), akkor en Helo-ra tippelek, akitol bucsut fogunk venni rovid idon belul. Vegleg.
  • Seten

Tigh egy vén köcsög. Simán megérdemelte. :)

• Fenrir
    Én inkább arra tippelnék, hogy akkor rakták át őket a Galactica-ra amikor a nebula átkárón jöttek át a hajók és volt ott 1-2 hajó aminek nem volt elegendő védelme a sugárzás ellen. Mintja valami ilyesmi rémlene.
  • Daverip
    Ott kellett hagyniuk több hajót Új Capricán(vagy a cylonok vették el egyre megy), és azoknak akik azokon utaztak nincs hova menniük, így menekültek lettek, legalábbis ez a legvalószínűbb. Azután lettek ilyen zsúfoltan hogy elmenekültek a bolygóról. Egyébként ha a cylonok otthagyták a kolóniákat mint eb a szaharát(legalábbis ezt mondták), akkor igazán elugorhatnának néhány cuccért mint pl. hajók meg egyéb nyalánkságok.
  • Fenrir
    Eddig végig láttam minden részt a harmadik évadban, de nem esik le, hogy milyen apropóból kerültek a menekültek a Galactica-ra Nem emlékszem, hogy mi miatt vannak ott lol.
  • CicMax
    Istennő
  • Daverip
    CicMax isten vagy
  • ikegami
    örültek ezek. pedig ugy lenne jó leadni, ahogy eredetileg van.
  • dragon3
    Nem tom azt figyerlte valaki, hogy jövőhét szombaton, a 2-esen, a Galactica csak egy órás lesz?
    Ez azt jelenti, hogy a minit 3 részben fogják leadni?
    Ez így elég szar...
  • Fenrir
    Kösz
  • joebacsi
  • CicMax
    Holnapra lesz magyar.
  • Daverip
    kössz, de sajna a 14hez még nem raktak fel olyan nyelven amit én is megértenék. Már megtaláltam csehül, románul és portugálul is csak angolul nem, és emiatt csehül érzem magam
  • dragon3
    Vagy akár innen
    http://www.divxsubtitles.net/
  • joebacsi
    majd innen
  • Daverip
    Szevasztok.
    Nem tudjátok véletlenül hogy angol feliratot honnan tudnék letölteni a 3x14-ik részhez? Sajna hallás alapján még nem vagyok annyira jó angolból.
  • Prof William
    Vagy esetleg jön 12 rész filleres ökörködés sé love sztori majd az utolsó részben.

- Adama! Véletlenül egy fekete lyuk elé ugrott a flotta!
    - Ó hogy az a...
  • Cat #3545
    akkor teljes szezont rendeltek volna, 22-24 részt.
  • Malakai
    Én meg nem befejezést remélek, hanem ötletes fordulat(okat), annak jobban örülnék. :)
  • Zsolo007
    Mivel csak 13 részes nem hiszem, hogy időhúzás lenne. Inkább lezárás.. (remélem)
  • Prof William
    Na akkor talán abban be lessz fejezve.

Ha igen akkor ok. Ha tovább húzzák akkor dobom. Nem akarok rétestésztát nézni....
  • Cat #3541
    [hatalmas]Egy 13 részes, 2008 januárjában képernyőre kerülő negyedik évadra szóló megrendelést kap a sorozat.
  • Seten

Szóval itt:
    http://www.torrentspy.com/torrent/1053070/Battlestar_Galactica_S03E14_WS_DSR_XviD_ORENJi_eztv

• dragon3
    Wow! Kösz a gyors választ!
    Ezt a torrent oldalt még nem ismertem...
  • Seten

http://www.torrentspy.com/torrent/1053070/Battlestar_Galactica_S03E14_WS_DSR_XviD_ORENJi_eztv

• dragon3
    Ti honnan vettétek le? Mert én még nem találtam sehol?
  • nothes
    na már megint egy töltelékrész..
    habár azért az orvos csávó nem volt semmi. fekete angyal férfi kivitelben.
    Helo miatt végig azt hittem, hogy rendes a doki. talán, ha más lett volna a "nyomozó" gyanakodtam volna egy kicsit... Mr. buzgómócsing mindig felfújja a dolgokat.

a bónusz jelenettel kapcsolatban: Adama helyében én abban a pillanatban kib@sztam volna a legközelebbi légzsilipen. de úgy néz ki megint el lesz nézve neki. sőt talán még egy plecsnit is kap.....
  • lokko
    ez csak alig volt jobb rész mitn az Unfinished Business, ami szerintem eddig a leges legalja volt ... ilyen színészekre nem szabad ilyen érzelmi szálat bízni, meg egy sci-fi-ben amúgy is minek???
  • Mr Spock
    Hát talán nem ez előtt a rész előtt kellett volna szünetet tartani. Ha heLLo százados mellet foglakoztak volna egy jelenet erejénél kicsit többet Baltarral és Six-szel, vagy akárki mással azt mondom, oké: kicsit langyosabb rész, de így??? Hát ez az eddigi legeslegrosszabb rész. Mert még ha egy korábbi szálat varrtak volna el vele, vagy egy újat kezdtek volna istenem. De ez nagyon nem volt ide való.
  • Hoz_Hun
    Helo
  • zorden
    Most mar mindig lesz bonus scene? Ezzel a resszel kapcsolatban most nekem van idohuzas erzesem. :-(
  • zorden
    Ok, meg nem ertem a resz vegere, de Helot en most is kidobattam volna a zsilipen, amikor
    behuzott az ezeredesnek
    . Bar gondolom a vegen megint jol jon ki a dologbol. Nekem egyre ellenszenvesebb az urge.
  • Seten

EEEZ NAGGYON JÓ!
    (Nemvagynormális) :)

• zorden
    Vitathatatlanul :-))))))))))))))
  • haxoror
    Battlestar Pegasus = CSILLÁMPÓNI!!!

Én nyertem!
  • Prof William
    Dobócsilag! :)
  • nothes
    csatacsillag/harcicsillag vagy vmi ilyesmi. a tvrhétben olvastam asszem pár évvel ezelőtt, csak akkor még nem tudtam mit takar. mivel a cím alapján elég gagyinak tűnt, inkább nem kockáztattam :) nameghát a német tudásom is elég harmatos..
  • zorden
    Anno volt valami csatacsillg nev is, vagy az a regi sorozaat nemet rtl-es musoraban?
  • zorden
    Csillagkozi Szarnyaslo :-) Egesz dallamos :-)