• Cat #3369
    tulságosan erősődik a vallási vonal, és ez baromira nem tetszik. Én scifit akarok nézni (ez a bajom a jerichoval is, az meg családi dráma), nem pedig misztikus katyvaszt. Szerintem egyébként a scifirajongók többsége fiatal, és ez az a csoport, ami ki nem állhatja az egyházakat, szóval ezzel a vonallal eléggé mellélőnek.

Kara Thrace cylon? elég nagy baromság, nemértem miért hozzák ezt most be. Évtizede ismeri az öreg Adama, totál kaotikus jellem, ráadásul amikor kihallgatta Leobent, egyértelműsítették hogy ő biztosan nem az. Felesleges kavarás.

Helot kidobni a légzsilipen, egyetértek. Dualla egy kis hörcsög, totál nem illik Apollo mellé, ő is mehet a levesbe. Jelenleg annyi szerepe van, hogy ő a feleség, ami valljuk be, nem tul jelentős.

Viszont most megint elhelyezhetik a cselekményt a cylon hajorol, vissza a Galacticára, hisz itt van Baltar és Six (aki duruzsolhat élőben is a fülébe, mivel egymás mellett lesznek - vagy a fogdában dugnak, haha). Ez elég municio, hogy történeileg, tartalmilag a forgatókönyvírók kibirják azt a 13 ezer fényévnyi utat, amig feltehetően ismét nem fognak cylont látni. Jó sok csavart lehet berakni - Thrace vonal illeszkedik ebbe.