-
mermalior #309 Fiacskám, anyukádnak mondhatsz ilyeneket, engem ne fenyegess.
A kommentedből látszik, hogy szaros kis sértődős kölök vagy, ráadásul butácska is. Ha valakinek el kéne innen húzni, az te vagy. Nem az a baj, hogy arrogáns kis gyökér vagy, hanem, hogy ész nem sok szorult beléd. A buta emberek mindíg idegesítettek, mint a pattogó kis majmok. Ennyit a jellemedről.
Ők sem bizonyosak benne, hogy mit csinálnak? Hol olvastad ezt, a kifestősödben? Ronald Moore mondta, hogy szó sincs folytatásról. Ő csinálta a sorozatot, akkor miért is nem hiszed el neki? Ennél autentikusabb személytől nem is hallhattuk volna.
Az elnevezésekről: miért kellett volna, hogy maguk nevezzék el a kolóniákat? A Pythiai tekercsekben lévő próféciákat sem a pleb írta, hiszen nem látnak a jövőbe. Pont azt mondtam, hogy a vallást Kobol Urai kreálták saját maguk köré, a Földre száműzött "nép" itt maradt tagjai. Ha észrevetted volna, akkor a kolóniák teljes kultúráját Kobol Urai hatják át. Miről beszélünk?
Olyan hogy INLOGIKUS nincs. Illogikus viszont annál inkább (sz, amiket zagyválsz). Azonban javaslom előszőr vegyél magyarorákat, mielőtt számodra zavaró kifejezésekbe bonyolódsz, mert a sziNbólumokat sem N-nel, hanem M-mel írják:))
A fantazmagóriáról annyit, hogy nézd majd szorgalmasan a sorozatot, érnek még meglepetések. SG-1-et nem néztem soha, úgyhogy halvány fogalmam sincs miről nyögdécselsz nekem.
"eddig semmi "természetfölötti" nem mutatkozott". Valóban nem. Azon kívűl, hogy a cylonok látják előre a jövőt, a "lelkük" egyik testből a másikba vándorol (Simonnál ez ugye kb. 10 másodperc alatt történt meg), szinte semmi:)
"Megnyugtatlak, a 13. faj a földi". Hopsz, már 13 fajunk van? Szerintem te nézed sokat az SG-1-et:) Semmi ilyen nem hangzik el. CSAK Pythia tekercseiben szerepel a 13. törzs, de más forrásból nem tudni róla semmi biztosat.
"Bizony, Kobol ősi hely, már csak mint mítoszt ismerték. Erről talán elég ennyi is."
Erre mondom, hogy buta vagy. Veled ellentétben én nézem a filmet és nem csak irogatok. Koboltról nem csak a tekercsekből van referencia. Six is beszél róla, Gaius látomásaiban is szerepel, és a sorozatban Kobol kora speciál pont nem leírva szerepel (a tekercsekben évszázadokkal ezelőttinek mondják), hanem műszerekkel elemzik.
"Minden más rossz következtetés, és túl élénk fantáziára utal"
Nem gondolkodni mindíg is könnyebb volt mint gondolkodni. Veled ellentétben én keresem az összefüggéseket. Fikázni én is tudok, nem túl megerőltető... Egy percig sem mondtam, hogy ez a megoldás, csupán azt, hogy ez egyfajta magyarázat. Ezért is gyártottam hozzá verziókat. Te édes fiam nem gyártottál semmit, csak helyesírási hibákat:)
"Nos, hol is bukik meg az egész elméleted? A legelején. Ahhoz, hogy valakit le lehessen klónozni, talán csak egy hajszálra van szükség. Ergo bárkit leklónozhattak a Cylonok, 1-2 napra az eredetit elrabolva emlékeit átültethetik a másolatba, és kész."
És akkor nincs természetfeletti a sorozatban:))))))))))
Holnap elmegyek egy emlékátültető klinikára. Tetszik az ötlet. Ha valaki itt fantáziálgat az te vagy:)
"A 2x7-es rész:
Kiderült, hogy ő nem egy cylon chip
Nem egy fém alapú szervetlen chip, az biztos, de lehet organikus chip, vagy csak egy program. Miért is lehet egy program?
Mert talán az első részben attól a lökéshullámtól Baltar-nak meg kellett halnia (az nem védhette meg, hogy belekapaszkodott a Cylon szukájába, nos azzellen nem véd :)) -> ergo, Baltar egy klón (lehet, hogy már hamarabb kicserélték, és ezért vezettette be a BattleStar-ok vesztét okozó rendszer hálózatosítást)"
Atyaúristen!!!!!
Ember, te beszélsz itt zagyválásról? EZT A KATYVASZT!!!!
"Six nem Isten angyala. Az angyalok feladata, hogy segítsék, óvják és felügyeljék az emberi fajt (ala Biblia).
Bár nem túl sokat olvasgattam, de annyit még én is tudok, hogy az angyalok lélek nélküli lények, akiket nem egyszer ölni küldenek"
Ezt ne mond el értelmes embereknek, ok?
Sírnának a közeledben:))) BUTA vagy ember BUTA! Nem lenne baj, ha nem kérkednél vele.