• Kmarha
    Anyám :) Ez hihetetlen jó rész volt. Amennyire nem tetszett az 5., annyira bejött ez az új. Még sok ilyen részt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyébbként szerintem van fontoságga annak, amikor Six a másik 5 cylon fajtáról beszélt. Mintha azt vettem volna ki hogy az eddigiektől teljesen különböző, talán még más génálománnyal is rendelkező csoport, mely valószínüleg elhagyta a Cylonokat, hogy külön útakon járjanak. Ha Baltar ezek közé tartozik, akkor miért ne lehetne elképzelni, hogy rájuk ez a vírus valamiért nem árt? :)

Félszemű alkoholista barátunkat sem hiszem hogy elteszik lassan láb alól. Ugye lesz még egy rész, ami a feleségével fog foglalkozni.. kelleni fog ő még oda úgy érzem. Valaki mondta hogy örült, hogy Adama nem szentbeszéddel állított kettőjökhöz, és nem egy nyálas rész jött, ahol mindkettő beismeri tévedett. Nos, szerintem inkább egy ilyen várható Tight részére, mint az hogy megöli magát.

(egyébbként sem szeretném ha ő kiesne a sorozatból. Az elnőkkel ellentétben, ő tud színészkedni :) Az elnőkasszonyt rohadtúl nem birom. Ugyanaz a bárgyú mosoly van rajta már 3 évadon keresztül, semmi más, semmi igazi érzelem. Max annyi hogy könnyes e a szeme vagy nem.)